bana oruspu dedii:(((

oyask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
228
13
0
35
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Konuya şöyle başlayım, ben kapalı bı bayanım .topuz yapıyorum ,makyaj olarak sadece göz kalemi ve rımel dir başka hiç bısey kullanmam,dışarıya uzerımde kabım olmadan asla çıkmam ve günlük yaşantımda dolgu topuk olmak üzere özel günlerde sivri topuk gıyerımm.ben buyumm abartılı oldugumu düşünmüyorum. Konuya gelince nişanlım benim bunların hiç birini yapmamı ıstemıyor hoş olmuyormuş.ve ben hala yaptığım için ona göre onu dınlemıyomuşum ve bana ben senin gibileri dışarıda gördüğüm de oruspu dıyorum dedi.resmen bana oruspu dedı.surekli kısıtlama getırıyo bıyere gıtsem ona sormadığım için bozuluyo ,bu sorunları sureklı yasıyoruz.geçen gün de telefonumun açma kapama tuşu bozuldu,ona bozuldu telefoncuya götureyım de yapsın dedım.bana sen götürme ,götürecek kımse yok mu abım falan gotursun dedı.gotururecek zamanım olmadı ama ona götürdüm dedım,yalan soyledımm bıkıyorum ama o da bu şekilde saçma sapan kısıtlamalara son vermeli..bana akıl verın ne yapayım mm???

evlenince çok çekersin,ayrıl:34:

Seni böyle kabul etmis madem öyle nisanlanmasaydi!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seni tanirkende biyle degilmiydin?? Kendine köle arıyor bacim bugün bunlar yarin evden çıkma konusma etme.. iyi düşün kararini ona gore ver... kısıtlayan adamla omur gecmezzz

Sana o.pu gibi ağır hakaret içeren laf söyleyen biriyle evlilik düşünüyor musun hala? Sen önce buna cevap ver ona göre yazalım biz de.

Hadi diyelim hoşlanmıyormuş nişanlısının giyiminden kuşamından, yahu insan gibi konuş anlat o zaman. Bi çıkar yol bul. Nazikçe uyar dimi?? Ama yok erkekler böyle işte.. İyilik yapıyorum sanıyolar ama kötülük yapmış oluyorlar.. İstedikleri olmayınca küfüre, şiddet vs başvuruyorlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar,
Konuya şöyle başlayım, ben kapalı bı bayanım .topuz yapıyorum ,makyaj olarak sadece göz kalemi ve rımel dir başka hiç bısey kullanmam,dışarıya uzerımde kabım olmadan asla çıkmam ve günlük yaşantımda dolgu topuk olmak üzere özel günlerde sivri topuk gıyerımm.ben buyumm abartılı oldugumu düşünmüyorum. Konuya gelince nişanlım benim bunların hiç birini yapmamı ıstemıyor hoş olmuyormuş.ve ben hala yaptığım için ona göre onu dınlemıyomuşum ve bana ben senin gibileri dışarıda gördüğüm de oruspu dıyorum dedi.resmen bana oruspu dedı.surekli kısıtlama getırıyo bıyere gıtsem ona sormadığım için bozuluyo ,bu sorunları sureklı yasıyoruz.geçen gün de telefonumun açma kapama tuşu bozuldu,ona bozuldu telefoncuya götureyım de yapsın dedım.bana sen götürme ,götürecek kımse yok mu abım falan gotursun dedı.gotururecek zamanım olmadı ama ona götürdüm dedım,yalan soyledımm bıkıyorum ama o da bu şekilde saçma sapan kısıtlamalara son vermeli..bana akıl verın ne yapayım mm???

size saygı duymayan, ne ile mutlu oldugunuza önem vermeyen bi insanla neden nişanlandınız ki yoksa sonradanmı böyle oldu :44:

Merhaba arkadaşlar,

Kapalı bir kadın topuz yapmamalı Efendimiz (a.s) ahir zamanda topuz yapanların cennetin kokusunu dahi alamayacağını söylemiş. Sanırım nişanlınız dinine fazlaca bağlı birisi o yüzden kadın erkek ilişkilerine kadının giyimine önem veriyor ve bence bu size değer verdiğini gösterir diğer erkeklerden sakındığını sizi sahiplendiğini vs.. Elbette size söylemek istediği şey hoş değil nefret ettirerek değil sevdirerek sizinle konuşmalıymış bence.

Nişanı at arkana bakmadan usul usul uzaklaş:10:
Böyle hayat geçmez ben senin gibilere bilmemne diyorum
yok telefoncuya sen gitme fln hangi devirde kalmış onun kafası
bu dangalak sizi çalışmanızı bırakın ne bir sosyal hayatınız ne bir özgürlüğünüz olacak eğer o nişan düğünle sonlandırılırsa..
Karar senin eğer köle gibi yaşamak istiyorum katlanırım seviyorum ağzının içine bakıyorum dersen buyur:26:

Merhaba arkadaşlar,

belli ki beklentileriniz örtüşmüyor..
onun istediği bayan, onun istediği eş modeli sen değilsin..
ya değişirsin onun istediği gibi biri olursun ya da ayrılırsın..
sen bilirsin...

Çok terbiyesizce... Milletin ne giydiği onu ilgilendirmez... Dolaylı olarak size imada bulunmuş... İyi düşün ilerisi için bence

Kapalı bir kadın topuz yapmamalı Efendimiz (a.s) ahir zamanda topuz yapanların cennetin kokusunu dahi alamayacağını söylemiş. Sanırım nişanlınız dinine fazlaca bağlı birisi o yüzden kadın erkek ilişkilerine kadının giyimine önem veriyor ve bence bu size değer verdiğini gösterir diğer erkeklerden sakındığını sizi sahiplendiğini vs.. Elbette size söylemek istediği şey hoş değil nefret ettirerek değil sevdirerek sizinle konuşmalıymış bence.
O zaman evlenecek kızlarımıza duyrulur,sakın ola saçlarınızı topuz yaptırmayın.
Topuz=cehennem.:20:

terbiyesiz herif ya ayol ömür mü geçer öyle birisiyle yoll ver gitsin :ssz:

Bu hakaretleri duydun hala çelişkidesin öylemi??ayrılmadın mı daha??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evlendigin zaman perdeye senden habersiz isaret koyar, aksam geldiğinde sen cami mi actin deyip bir temiz sopa atar.
annenlere bile onun refakati olmadan gidemezsin.onun da hep isi olur, goturmez.
toplu tasima asla kullanamazsin.
ekmegin bitse markete salmaz.
bu modelleri burda cok okuduk.
nisanlisina boyle bir sifati layik gorenden her sey beklenir.

ozguveni olmayan bir erkek sizi telefoncuya gonderemicek kadar geri kafali iste boyle adamlr yuzunden hergun kadinlar ölüyor. size or... diyen bir adamla ustelik sizi surekli kisitlayan bir adamla hayat geçmez yol yakin iken ayrılın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkekler kadinlari bir esya gibi.degerli bir esya gibi gorurler.sadece onlara ait.sanki kadinlar onlar olmadan her tur kotuluge maruz kalacaklarmis gibi davranirlar.halbuki yin kadinlara gelen kotuluk erkektendir.kendilerinin pis davranislari yuzlerinden.kendilerini bildikleri icin hic bir erkegede guvenmiyorlar.aslinda onlar kendilerini duzeltseler bizrahatiz.
Ben evlenmeden oturdugum sehri feteden bayan evlenince kapinin dibindeki bakkala indim kibrit aldim diee bir dayak yememistim.anneme o goturup getirirdi.sanki her kez kapida benim cikmami beklio da.simdi kaybolsam haberi olmaz.hahahhaha:36

Back
X