bana oruspu dedii:(((

Merhaba arkadaşlar,
Konuya şöyle başlayım, ben kapalı bı bayanım .topuz yapıyorum ,makyaj olarak sadece göz kalemi ve rımel dir başka hiç bısey kullanmam,dışarıya uzerımde kabım olmadan asla çıkmam ve günlük yaşantımda dolgu topuk olmak üzere özel günlerde sivri topuk gıyerımm.ben buyumm abartılı oldugumu düşünmüyorum. Konuya gelince nişanlım benim bunların hiç birini yapmamı ıstemıyor hoş olmuyormuş.ve ben hala yaptığım için ona göre onu dınlemıyomuşum ve bana ben senin gibileri dışarıda gördüğüm de oruspu dıyorum dedi.resmen bana oruspu dedı.surekli kısıtlama getırıyo bıyere gıtsem ona sormadığım için bozuluyo ,bu sorunları sureklı yasıyoruz.geçen gün de telefonumun açma kapama tuşu bozuldu,ona bozuldu telefoncuya götureyım de yapsın dedım.bana sen götürme ,götürecek kımse yok mu abım falan gotursun dedı.gotururecek zamanım olmadı ama ona götürdüm dedım,yalan soyledımm bıkıyorum ama o da bu şekilde saçma sapan kısıtlamalara son vermeli..bana akıl verın ne yapayım mm???

merhabalar canim sana tek tavsiyem iyi düsün derim. eger illeride düzelir diye düsünüyorsan cok yaniliyosun benim esim bastan beri beni hic kisitlamadi ve 2.5 yillik evliyiz daha hala öyle yani basta iliski nasil baslarsa ve taraflarin tavri neyse bu böyle gider 40 yil gecsede yasli bi nine olsanda ayni kalir cok iyi düsün pisman olma

o....ulara neden bakıyo o zaman...bakıyoki inceliyoki. ne tarz giydiklerini biliyo:ssz:
evlenmemen için büyük bi sebeb... şimdiden böyle yakıştırmalarda bulunuyosa...

Kapalı bir kadın topuz yapmamalı Efendimiz (a.s) ahir zamanda topuz yapanların cennetin kokusunu dahi alamayacağını söylemiş. Sanırım nişanlınız dinine fazlaca bağlı birisi o yüzden kadın erkek ilişkilerine kadının giyimine önem veriyor ve bence bu size değer verdiğini gösterir diğer erkeklerden sakındığını sizi sahiplendiğini vs.. Elbette size söylemek istediği şey hoş değil nefret ettirerek değil sevdirerek sizinle konuşmalıymış bence.

Canım benim bunun değerle alakası yok böyle değer olmaz olsun kıza yaptıkları dedikleri değer verdiğinden mi.
Değerli olmanın ne demek olduğunu bilmesek inanırdıkta bu nedir yaaa sevdiği değer verdiği bir insana o.... mu der bir insan.
Benim başım açık sevgilimin sülalesinin geneli kapalı ama hiç böyle birşey ne duydum ne gördüm sevgilimden
hoş zaten olsaydı hala daha devam etmezdik... çok iyimsersin gerçekten ama konu sahibinin gözünü açması lazım değerden falan değil o bildiğin terbiyesizlik ve yobazlık başka birşey olamaz:47::47::47:

Sana yaşam alanı bırakmıyor ki. Hele bir de nikahına geç de gör bakalım hayat nasıl olacak..

Kapalı bir kadın topuz yapmamalı Efendimiz (a.s) ahir zamanda topuz yapanların cennetin kokusunu dahi alamayacağını söylemiş. Sanırım nişanlınız dinine fazlaca bağlı birisi o yüzden kadın erkek ilişkilerine kadının giyimine önem veriyor ve bence bu size değer verdiğini gösterir diğer erkeklerden sakındığını sizi sahiplendiğini vs.. Elbette size söylemek istediği şey hoş değil nefret ettirerek değil sevdirerek sizinle konuşmalıymış bence.

Dine baglilik bu degildir hanim efendi, hic karistirmayin onu.
Dinine gercekten bagli biri karsisindakini kirmaktan ölesiye korkar.
bu adamin hangi davranisinda böyle bir sey gördünüz?

Böyle bir adamla ömür geçmez. Sana resmen hakaret etmiş. Sana hakaret etmesi bir yana insanları giyimlerine göre değerlendirmek ne kadar yanlış, ne kadar saygısızca ve ahlaksızca bir tutum. Belki biraz ağzımı bozuyorum ama bir deyim vardır, 'yatağın başında mı bekledin' diye. Nişanlın o kelimeyi sarf ettiği kadınların yatağının başında mı beklemiş ki biliyormuş ne olduklarını. Herşeyden önce büyük günah bu yaptığı. Kul hakkına giriyor ve Allah katında affedilmeyen tek günahtır bilirsin. Yine sen bilirsin ne yapacağını ama bütün bunları otur iyice düşün sonra kararını ver.

“Ümmetimin son dönemlerinde bir takım adamlar olacaktır. Erkekler gibi eğerlerin (bineklerin) üzerine binip cami kapılarına ineceklerdir. Hanımları ise giyinik uryandır, (giyinik çıplaktır), başları üzerinde arık deve hörgücü gibisi vardır. Onalara lanet edin. Zira onlar lanet olunmuşlardır”.

sizin dediğiniz hadisin gerçeği budur. bence burda topuzdan ziyade dikkat çekme manasında deve hörgücü lafı kullanılmıştır. direk kadın topuz yapmamalı derseniz herkes farklı bir yere taşır yazdığınız şeyi...

Son düzenleme:
Bence akıl danışacağın birşey yok.Yapacağın şey belli.Sana daha şimdiden böyle hakaret edip,kısıtlamalar getiriyorsa evlenince vay haline.Kimse,kimse için değişmek zorunda değildir.Seni böyle kabul etmiş, susup oturacak.Haa susmuyorsa güle güle...Ben olsam bu ilişki çoktan bitmişti.

O zaman kendisine göre biriyle nişanlansaydı. Hem tanımadığı insanlara o kelimeyi kullanmak ne demek. İnsanların günahını alıyor. Tekmeyi vurun gitsin daha nişanlıyken bunları söyleyebilen biriyle evlenirseniz daha çok çekersiniz.

Ben hep boyleydım,değişen hiç bişey yok onceden nasılsam sımdı de oyleyım
18 ağustos da duugun var .... Kafam çok karışıkkk...
Ikı gündür konusmuyorrum telefonuna cevap vermiyorum ama bı taraftn da içimde ne varsa dökmek ıstıyorummm.bana oyle dedı dıye ben o olmadım ama donup böyle bı şey söylemesi çok iğrenççç

kısa ve net AYRIL ..anlattığından çıkardığım sonuç inanılmaz bir fikir ayrılığı var aranızda

Merhaba arkadaşlar,
Konuya şöyle başlayım, ben kapalı bı bayanım .topuz yapıyorum ,makyaj olarak sadece göz kalemi ve rımel dir başka hiç bısey kullanmam,dışarıya uzerımde kabım olmadan asla çıkmam ve günlük yaşantımda dolgu topuk olmak üzere özel günlerde sivri topuk gıyerımm.ben buyumm abartılı oldugumu düşünmüyorum. Konuya gelince nişanlım benim bunların hiç birini yapmamı ıstemıyor hoş olmuyormuş.ve ben hala yaptığım için ona göre onu dınlemıyomuşum ve bana ben senin gibileri dışarıda gördüğüm de oruspu dıyorum dedi.resmen bana oruspu dedı.surekli kısıtlama getırıyo bıyere gıtsem ona sormadığım için bozuluyo ,bu sorunları sureklı yasıyoruz.geçen gün de telefonumun açma kapama tuşu bozuldu,ona bozuldu telefoncuya götureyım de yapsın dedım.bana sen götürme ,götürecek kımse yok mu abım falan gotursun dedı.gotururecek zamanım olmadı ama ona götürdüm dedım,yalan soyledımm bıkıyorum ama o da bu şekilde saçma sapan kısıtlamalara son vermeli..bana akıl verın ne yapayım mm???

size saygı duymayan hatta orospu diyen biriyle halen daha devam mı ediyorsunuz:47: ayrılın gitsinnnnn :47: demek ki orospulara bakıyor ki nasıl giyindiklerini biliyor :47::47: bir insan sevdiği insana nasıl o.... deeerrrr :14::47::47:

Erkekler kadinlari bir esya gibi.degerli bir esya gibi gorurler.sadece onlara ait.sanki kadinlar onlar olmadan her tur kotuluge maruz kalacaklarmis gibi davranirlar.halbuki yin kadinlara gelen kotuluk erkektendir.kendilerinin pis davranislari yuzlerinden.kendilerini bildikleri icin hic bir erkegede guvenmiyorlar.aslinda onlar kendilerini duzeltseler bizrahatiz.
Ben evlenmeden oturdugum sehri feteden bayan evlenince kapinin dibindeki bakkala indim kibrit aldim diee bir dayak yememistim.anneme o goturup getirirdi.sanki her kez kapida benim cikmami beklio da.simdi kaybolsam haberi olmaz.hahahhaha:36
keske değerli esya gibi gorseler de başlarının üstünde tasisalar. değerli gören adam hic o**** dermi nisanlisina. Canm der kiymetlim der askim der. ... onlarinki deger veriorum kispesi altinda kolelestirmek kendilerine bağımlı yaratiklastirmak. deger veren adam yemegini hazirlamak icin markete giden karısını disari ciktin die dövmez bitanem bnm icin yoruldun der öper koklar... he ama suc bi tek onlarda d eğ il onlarin bu kisitlamalarini deger gören ayy beni kiskaniooo ay benisevioo die aval aval peslerinde kosturan hatunlarda da....

Merhaba arkadaşlar,

şimdiden böyleyse evlenince tam çileden çıkarır seni deil sürdüğün rimel dışarı çıkıp bir yerde bir sey almaya gitmen bile sorun olur aranızda adam telefon için bile başkası yok mu götürecek diyor esir misin sen:19::20:

Canım benim bunun değerle alakası yok böyle değer olmaz olsun kıza yaptıkları dedikleri değer verdiğinden mi.
Değerli olmanın ne demek olduğunu bilmesek inanırdıkta bu nedir yaaa sevdiği değer verdiği bir insana o.... mu der bir insan.
Benim başım açık sevgilimin sülalesinin geneli kapalı ama hiç böyle birşey ne duydum ne gördüm sevgilimden
hoş zaten olsaydı hala daha devam etmezdik... çok iyimsersin gerçekten ama konu sahibinin gözünü açması lazım değerden falan değil o bildiğin terbiyesizlik ve yobazlık başka birşey olamaz:47::47::47:

Tabiki de savunmadım bunu ben nişanlısının hoş bir şey yapmadığını söyledim. Sadece fikir yürüttüm neden böyle bir şey yapıyordur diye. Tanımıyorum ki kimseyi sonuçta. Sanırım yanlış anlaşıldım. Eğer konu sahibini üzdüysem özür dilerim..

Bence bilmeden fetva veriliyor yine, tam anlaşılmamış bir şeyi bence kesin yargı gibi konuşmanız çok yanlış.
İslam gibi bir hoş görü dini saçını topuz yaptığından dolayı mı kadına cennet yüzü göstermeyecekmiş? İşte bir hurafe daha.

eski konularınada baktımda...
abisini ve yengesini araman için baskıda yapmış sana...

Dine baglilik bu degildir hanim efendi, hic karistirmayin onu.
Dinine gercekten bagli biri karsisindakini kirmaktan ölesiye korkar.
bu adamin hangi davranisinda böyle bir sey gördünüz?

ben adamı haklı bulduğumu söylemedim ki aksine güzel bir dille anlatmalı dedim

Back
X