bana oruspu dedii:(((

Nişanlın olacak o ahlak yoksununa söyle de o lafı sokakta gördüğü bir kadına desin. Ağzı burnu kırılıp eline verilince aklı başına gelir belki.

Sizi o..luğa layık gören bir adamla evlenmeyi cidden düşünüyor musunuz?

İnsan durduk yere dışarıdaki erkeklerden kıskanıyorsa ve sen de durduk yere dışarıdaki kadınlardan eşini kıskanıyorsan bence ciddi kişilik sorunu demektir bu… Adriana Lima’ya benzesen demek hiç dışarı çıkamayacaksın.

Helal olsun ,ben de abartı olanlara karsıyım hoş olmuyo tabı ama zaten ben iç yemenisi kullandığım için ister istemez oluyo bunu nişanlım bılıyo ve ben en başında da boyleydımm.

İç yemenisi nedir?

ŞİMDİ BİRSEY DİCEM OLMAYACAK YAA çok sinirlendim gelip yüzümüzede deseya dısarıda ahh bide kacamın yanında desin hatta ağzını burnunu kırsın kocamda bende onun gibilere o.ç diyorum o zaman daha pek çok kelime sayabilirimmm SEN KİMSİNKİ bizi yargılayabiliyorsun ya herkezin imanı kendine herkez kendinden sorumlu dönüp bi kendine baksın eminim namazında niyazında çok namuslu bi çocukdur yol yakınken ayrıl çok çekersin

aynı şeyleri az önce bende yazdım çok sinirlendimm ya sanki mine etek sıfır kollu giyip üzerine türban takmışşş

Durduk yere? Durduk yere niye kıskansın yahu eşim sağolsun o konuda erdem sahibi bir insandır dışarıda ki erkek gözüyle bakabilir ve uygun olmadığını söyler Rabbime şükür iki senedirde çok mutluyuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlenince daha beter salla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Size o iğrenç sıfatı layık görmesinden çok daha mühim bir durum var ortada bence. İnsanlara karşı bu kadar tahammülsüz bu kadar hoş görüsüz bir insanla ömrünüzü tüketecek kadar cesur musunuz? O o... diye tabir ettiği tüm kadınlardan helallik alması gerekebilir bunu da biliyor mu acaba o din alimi nişanlınız?

Son düzenleme:

Bak alındıysan kusra bakma sende hakkını helal et.. Ben daha bu yaştayım evet ama benim eski okuduğum kolej dindar bir yerdi ve ne kızlar vardı, renk renk şallar, neon rengi hatta.. Önümüzde oturandan tahta gözükmezdi.. Havasından geçilmeyenleri vardı.. Ben o tür janjanlılara dedim, ki siz de kapalıysanız öyle olduğunuzu sanmam, onlar nadirdi çünkü, baya zengin olduklarından mıdır bilemem.. Kapalılara saygım elbetteki var, allah bana da nasip etsin inşallah, ben de kapansam topuz yaparım ilk başta ama, sonra vazgeçerim yavaşca.. Öyle insanlar gördüm ki o yüzden en kötü ihtimali baz alarak yazdım.. Eğer alınganlık oluştuysa kusra bakmayın şu mübarek ayda..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Durduk yere değil mi işte dışarı çıkarken rimel sürdürmemesi durduk yere değil mi?
Kıskanmak için geçerli bir neden olması lazım. Ama bu asla “gözlerim büyük ve güzel” olduğu için olmamalı normalde. Senin gözlerin güzel başkasının başka yeri Allah ona göre yaratmış. Ama herkes de bakımını yapıyor. Bakış açısı tabi. Merak etme yolda katliam falan çıkmaz.

[MENTION][/MENTION]
bence nişanlılıkta böyle şeyler sinyaldir bence iyi düşün bu adamla ömür geçmez bikere size saygısı yok dediği laf çok çirkin ilerisini düşünemiyorum

Kendi kız kardeşi var açık,annesi kapalı bı bayan ama yeri geliyor sız altı etek gıyebılıyo... Nişanlımın amacı beni düzeltmek degıl.onun kendı ile sorunu var bence.ben 23 yaşındayım o 29 yasında ama daha buyuk gosterıyo . Kompleksı var .gelinliğimi bile seçerken abartılı alma ben gosterısı sevmiyorum,makyaj yapmıcaksın gıbı şeyler söylüyor.ben ne kadar sade ve makyajsız olursam olı m ıster istemez gelenler zaten bakacakk.

Nisanliniz demekki gercekten dinine cok duskun benim gozumde de kapali bir bayanin tabi dinine duskunse laf olsun diye kapanmamissa ozel bir gun haricinde makyaj yapmasina karsiyim rimel ve goz kalemi diyorsunuz ee namazdan once abdes alirken bozulmuyormu makyaj ki bana gore disarida makyajli dedginiz gibi tepesinde koca bir topuz suslu puslu kapalilik bana pek gercekci gelmiyor... he bu lafi soyleyerek ayrica cok buyuk ayip etmis disardakilere oyle diyorsa sizinle neden evlenmek yoluna giridi.... kimse kimseyi istedigi gibi yapamaz ancak oldugu gibi kabul ederse o ask ve evlilik devam eder

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hala ne yapman gerektiği ile ilgili fikir istemeni yadırgadım
senin ömrün için fal açmaya gerek yok
muhtalif bir yerde
mahpus bir hayat seni bekliyor bu kafada gidersen
bugün kızım sana söylüyorum gelinim sen anla vurgusuyla yediğin laf
yarın uysal bir kuzu olmazsan suratına şaplak gibi vurulacaktır.

Ben kapalı değilim. Doğru iki kelam da konuşmak için kapalı olmak gerekmiyor bence..
Dikkat çekme işini yanlış biliyorsun sadece.

Nisanlinn istemiyosa giyme sende onlari senin amacin nisanlina hos gorunmek mi sokaktaki insanlara hos gorunmek mi senin bi tane nisanlin var evlendiginizde de tek kocan olacak baskalarina kendini begendirmene gerek yok

eminim konu sahibi nişanlısından ayrılamayacak
nişandan dönmek basit olmuyor
o yüzden olaya polyanna bakmaya çalışalım

bak ne güzel sahipleniyo kıskanıyo
bu seni çalıştırmazda şimdi.. evinde öğlene kadar uyucaksın ohh mis
o kadın günü senin bu kadın günü benim gezersin
tülüşük ev terliğini yanına alırsın
dışarıdan bitecek işini kocan halleder keyfine bak..

yol yakınken bitir bence

Nisanlinn istemiyosa giyme sende onlari senin amacin nisanlina hos gorunmek mi sokaktaki insanlara hos gorunmek mi senin bi tane nisanlin var evlendiginizde de tek kocan olacak baskalarina kendini begendirmene gerek yok

Bir gün o erkek bu kadını beğenmezse ne olacak?
Hayatının merkezine koyduğu erkek gidince nasıl devam edecek?
Bu kadar erkek merkezci olmak ne kadar doğru acaba?
İnsan önce kendi için süslenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…