Eşini kısmanmayan tek canlı domuzdur önce bunu bilmek gerekir evet eşim beni dışarıdaki erkeklerden kıskanacak kadar seviyor beni kıskanmak utanılacak birşey değil zira sevginin ve korumanın belirtisidir bende eşimi kıskanırım ve bunu söylemekten gocunmam evet rimel sürmek beni güzel kılıyor çünkü bunu birçok arkadaşımdan çok defa duydum hemen dikkat çekiyor gözlerim büyük çünkü ve benim tessettür konusunda düşündüğüm tek şey vardır tesettür demek güzelliğini yabancı erkeklerden muhafaza etmektir bunun tartışılır bir yanı yok bana göre Allah ne emretmişse odur varmı Allahın lafının üstüne laf edecek?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Helal olsun ,ben de abartı olanlara karsıyım hoş olmuyo tabı ama zaten ben iç yemenisi kullandığım için ister istemez oluyo bunu nişanlım bılıyo ve ben en başında da boyleydımm.
Merhaba arkadaşlar,
Konuya şöyle başlayım, ben kapalı bı bayanım .topuz yapıyorum ,makyaj olarak sadece göz kalemi ve rımel dir başka hiç bısey kullanmam,dışarıya uzerımde kabım olmadan asla çıkmam ve günlük yaşantımda dolgu topuk olmak üzere özel günlerde sivri topuk gıyerımm.ben buyumm abartılı oldugumu düşünmüyorum. Konuya gelince nişanlım benim bunların hiç birini yapmamı ıstemıyor hoş olmuyormuş.ve ben hala yaptığım için ona göre onu dınlemıyomuşum ve bana ben senin gibileri dışarıda gördüğüm de oruspu dıyorum dedi.resmen bana oruspu dedı.surekli kısıtlama getırıyo bıyere gıtsem ona sormadığım için bozuluyo ,bu sorunları sureklı yasıyoruz.geçen gün de telefonumun açma kapama tuşu bozuldu,ona bozuldu telefoncuya götureyım de yapsın dedım.bana sen götürme ,götürecek kımse yok mu abım falan gotursun dedı.gotururecek zamanım olmadı ama ona götürdüm dedım,yalan soyledımm bıkıyorum ama o da bu şekilde saçma sapan kısıtlamalara son vermeli..bana akıl verın ne yapayım mm???
He ya belki lazim olur kim bilir:))) gittiği yerde kase yokturdur:))Kase miKoptum.
Nişanlın olacak o ahlak yoksununa söyle de o lafı sokakta gördüğü bir kadına desin. Ağzı burnu kırılıp eline verilince aklı başına gelir belki.
Sizi o..luğa layık gören bir adamla evlenmeyi cidden düşünüyor musunuz?
İnsan durduk yere dışarıdaki erkeklerden kıskanıyorsa ve sen de durduk yere dışarıdaki kadınlardan eşini kıskanıyorsan bence ciddi kişilik sorunu demektir bu� Adriana Lima�ya benzesen demek hiç dışarı çıkamayacaksın.
İç yemenisi nedir?
Merhaba arkadaşlar,
Konuya şöyle başlayım, ben kapalı bı bayanım .topuz yapıyorum ,makyaj olarak sadece göz kalemi ve rımel dir başka hiç bısey kullanmam,dışarıya uzerımde kabım olmadan asla çıkmam ve günlük yaşantımda dolgu topuk olmak üzere özel günlerde sivri topuk gıyerımm.ben buyumm abartılı oldugumu düşünmüyorum. Konuya gelince nişanlım benim bunların hiç birini yapmamı ıstemıyor hoş olmuyormuş.ve ben hala yaptığım için ona göre onu dınlemıyomuşum ve bana ben senin gibileri dışarıda gördüğüm de oruspu dıyorum dedi.resmen bana oruspu dedı.surekli kısıtlama getırıyo bıyere gıtsem ona sormadığım için bozuluyo ,bu sorunları sureklı yasıyoruz.geçen gün de telefonumun açma kapama tuşu bozuldu,ona bozuldu telefoncuya götureyım de yapsın dedım.bana sen götürme ,götürecek kımse yok mu abım falan gotursun dedı.gotururecek zamanım olmadı ama ona götürdüm dedım,yalan soyledımm bıkıyorum ama o da bu şekilde saçma sapan kısıtlamalara son vermeli..bana akıl verın ne yapayım mm???
şu yoruma bir bakar mısın lütfen? yani günah olan dikkat çekmek mi? sen başı açık olup bu arkadaştan daha az dikkat çektiği tezini ortaya atıyorsun. ama bu tamamen kişisel bir durum. dikkat etme kavramı kişiden kişiye değişir. başın açık düz uzun saçlısındır birinin bu dikkatini çeker, birinin dikkatini saçının rengi çeker, birinin dikkatini saçının kepeği çeker. şimdi dikkat çekmek günah mı oldu. deve hörgücü yapan insan da dikkat çekince karşısındaki "aaa ne iğrenç olmuş" falan dese bu dikkat çekmenin az önce söylediklerimden farklı ne? yani dikkat çekme ve günah kavramını bilmemene rağmen o kadar bilir gibi anlatmışsın.
Durduk yere? Durduk yere niye kıskansın yahu eşim sağolsun o konuda erdem sahibi bir insandır dışarıda ki erkek gözüyle bakabilir ve uygun olmadığını söyler Rabbime şükür iki senedirde çok mutluyuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence nişanlılıkta böyle şeyler sinyaldir bence iyi düşün bu adamla ömür geçmez bikere size saygısı yok dediği laf çok çirkin ilerisini düşünemiyorum
Merhaba arkadaşlar,
Bak alındıysan kusra bakma sende hakkını helal et.. Ben daha bu yaştayım evet ama benim eski okuduğum kolej dindar bir yerdi ve ne kızlar vardı, renk renk şallar, neon rengi hatta.. Önümüzde oturandan tahta gözükmezdi.. Havasından geçilmeyenleri vardı.. Ben o tür janjanlılara dedim, ki siz de kapalıysanız öyle olduğunuzu sanmam, onlar nadirdi çünkü, baya zengin olduklarından mıdır bilemem.. Kapalılara saygım elbetteki var, allah bana da nasip etsin inşallah, ben de kapansam topuz yaparım ilk başta ama, sonra vazgeçerim yavaşca.. Öyle insanlar gördüm ki o yüzden en kötü ihtimali baz alarak yazdım.. Eğer alınganlık oluştuysa kusra bakmayın şu mübarek ayda..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
[MENTION][/MENTION]
Kendi kız kardeşi var açık,annesi kapalı bı bayan ama yeri geliyor sız altı etek gıyebılıyo... Nişanlımın amacı beni düzeltmek degıl.onun kendı ile sorunu var bence.ben 23 yaşındayım o 29 yasında ama daha buyuk gosterıyo . Kompleksı var .gelinliğimi bile seçerken abartılı alma ben gosterısı sevmiyorum,makyaj yapmıcaksın gıbı şeyler söylüyor.ben ne kadar sade ve makyajsız olursam olı m ıster istemez gelenler zaten bakacakk.
Nisanlinn istemiyosa giyme sende onlari senin amacin nisanlina hos gorunmek mi sokaktaki insanlara hos gorunmek mi senin bi tane nisanlin var evlendiginizde de tek kocan olacak baskalarina kendini begendirmene gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?