Topuz yapman hoş değil, deve hörgücü gibi gerçekten, hadis var bu konuda. Kapanmak dikkat çekmemek içindir. Ama ne kapalılar görüyoruz 1 metre topuzla gezip de güya kapalıyım diye geçinen. Hani amaç dikkaç çekmemekti? Ee ama sen açık olan benden daha çok dikkat çektin ? O halde günah kime fazla kime az gelir, elbetteki allah bilir ama sizi gören kapanmak isteyenler de belki bu yüzden yanlış kapanacak, belki kapanmaktan soğuyacak. Giyinişiniz gerçek bir kapalılığa uygun değil kusra bakmayın, elbetteki bu beni alakadar etmez, allah sevabınızı arttırsın ne diyeyim. Bence adam uyarısını bikaç kere yapmıştır,bakmıştır tık yok sende(bu senin tercihin lafım sana yok yanlış anlama), patlamıştır. Ama böyle patlaması kimsenin haddine değil. Ne hadle der sana öyle anlayamadım. Geri kafalılık desem, hadsizlik desem, az kalır.. Eğer ki seni düzeltmek istiyorsa sevdire sevdire, güzel yolla yapmalıydı, böyle değil. Birbirinize destek olarak dini yaşamalıydınız, en küçük sorunda küfrederek (nişanlını kastediyorum) değil.. Hakkında hayırlısı.. Sakın alınma hani kapanma hakkında dediklerim dolayısıyla, benim sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum ondan galiba, ne kapalılar tanıdım ortaokulda, o yüzden biraz sert yazmış olabilirim hakkını helal et.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi