- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi senemsenem11
-
Hiç öyle birşey yazmadım ki. İş arkadaşımdı. Ona ilgi gösteriyordum. Belki duygularımı anlamış bile olabilir bilmiyorum.Bu adam senin sevgilin değil miydi yani?
Bazen yıldızımız barışmaz ve hoşlanmayız, bu senin değersiz olduğun anlamına gelmez. Sadece sevilmeye ihtiyacın var hepimiz gibi. Bu süreçte sakin kal. Sana iyi gelen insanlarla görüş. Kendini sevmekle başla. Gerisi gelir.Kızlar merhabalar. Ben yeniyim ve sizlerle derdimi paylaşayım. Beğendiğim ve hoşlandığım bir bey vardı. Nerdeyse 1 yıl boyunca ona ilgi gösterdim. Sürekli beni eleştirdi, hiçbir yaptığımı beğenmedi. Onun gönlünü hoş etmek için sürekli çabaladım, sürekli kendimi daha geliştirmeye çalıştım. Ve yine sonuç sıfır beni hiçbir şekilde beğenmedi. Pes ettim. O da başka bir kızla görüşmeye başladı zaten. Ve olay kapandı. Aynı işyerindeyiz. Hiç konuşmuyoruz artık fakat toplu yemeklerde denk geliyoruz. Sevgilisiyle nişanlanmış. Bir övüyor anlatamam ama. Kızın herşeyi mükemmelmiş. Şusu şöyle busu böyle. Kendimi o kadar berbat hissettim ki. Ben o kadar çabaladım ettim kendimi beğendirmek için. Sürekli bende kusur buldu. O kız hiçbirşey yapmadı. Hiç çabalamadı ama mükemmel insan o. Özgüvenim çok sarsıldı. İnanılmaz hem de. Kendimden nefret eder duruma geldim. Ne dersiniz kızlar bana bir akıl verin lütfen. ( bu ara ona duygularımdan hiç bahsetmemiştim, sadece ilgi göstermiştim. Yani durumumdan haberdar mıydı zamanında hiçbir fikrim yok.) Bu ara kızlar derdim artık o kişi değil. Zaten nişanlanmış kapandı o defter. Derdim kendime duyduğum bu nefret. Sevgiler.
Ablacim bence senin ozguven eksikliginle adamin hicbir ilgisi yok. Sen bastan da ozguvensizmissin. Adam sana kotu davranmis ama sen inatla pesinden gitmissin. Kenddini seven, saygi duyan bir insan olsaydi mesela ben, adam ilk kotu davrandiginda miktirsin derdim. Bunca zaman sana kotu davranan birinin pesinden kosman ozgevensizliginin sonucu yani. Adama suc bulma, ne mal oldugu bastan belliymis.
Şu kendinize kusur bulup ezen adamlarda ne bulup ta seviyorsunuz hiç anlamış değilm valla eşim bana azıcık bi İma da bulunsa şöylesin böylesin dese anında cevabımı veriyorum. Biraz değer verin kendinize bey efendidi de sizi sevmiyormuş belli ki şimdi sen çabaladın kız çabalamadı diye adam ne yapsın madem hisselerinizi açık açık söyleseydiniz.Kızlar merhabalar. Ben yeniyim ve sizlerle derdimi paylaşayım. Beğendiğim ve hoşlandığım bir bey vardı. Nerdeyse 1 yıl boyunca ona ilgi gösterdim. Sürekli beni eleştirdi, hiçbir yaptığımı beğenmedi. Onun gönlünü hoş etmek için sürekli çabaladım, sürekli kendimi daha geliştirmeye çalıştım. Ve yine sonuç sıfır beni hiçbir şekilde beğenmedi. Pes ettim. O da başka bir kızla görüşmeye başladı zaten. Ve olay kapandı. Aynı işyerindeyiz. Hiç konuşmuyoruz artık fakat toplu yemeklerde denk geliyoruz. Sevgilisiyle nişanlanmış. Bir övüyor anlatamam ama. Kızın herşeyi mükemmelmiş. Şusu şöyle busu böyle. Kendimi o kadar berbat hissettim ki. Ben o kadar çabaladım ettim kendimi beğendirmek için. Sürekli bende kusur buldu. O kız hiçbirşey yapmadı. Hiç çabalamadı ama mükemmel insan o. Özgüvenim çok sarsıldı. İnanılmaz hem de. Kendimden nefret eder duruma geldim. Ne dersiniz kızlar bana bir akıl verin lütfen. ( bu ara ona duygularımdan hiç bahsetmemiştim, sadece ilgi göstermiştim. Yani durumumdan haberdar mıydı zamanında hiçbir fikrim yok.) Bu ara kızlar derdim artık o kişi değil. Zaten nişanlanmış kapandı o defter. Derdim kendime duyduğum bu nefret. Sevgiler.
Hayır yalan söyleyemem. Umut vermedi hiç. Ama işte sorun da bu bence. Önceden sevgilisi yoktu, yalnızdı hatta antidepresan filan kullandığını söylerdi bana. Daha önce sevgilisi terketmiş. Boşluktaydı yani. Ben ona ilgi gösterirken neden bu kadar sevememiş olabilir ki. O kadar mı kötü bir insanım ben.Anladığım kadarıyla sevgili degilmissiniz , neden bu kadar kaptirdiniz kendinizi , bir umut verdi mi ?
Ben ne bilim depresyonda, ilişkiye hazır hissetmiyor kendini filan diyordum. Neyse acı bir tecrübeyle öğrenmiş olduk. Bir erkek pekala ilişki isteyince istiyormuş yani.Ben anlayamadım galiba. Adamla sevgili değilsiniz sadece ilgilisiniz ama beğendirmeye çalışıyorsunuz falan.
Yani ortada ilişki yokken neden böyle mi çaba içine girdiniz hem de 1 yıl.
Eeee fark etmediniz mi adamın size karşı boş olduğunu.
Hayır yalan söyleyemem. Umut vermedi hiç. Ama işte sorun da bu bence. Önceden sevgilisi yoktu, yalnızdı hatta antidepresan filan kullandığını söylerdi bana. Daha önce sevgilisi terketmiş. Boşluktaydı yani. Ben ona ilgi gösterirken neden bu kadar sevememiş olabilir ki. O kadar mı kötü bir insanım ben.
değeri kendine, başkaları değil, sen verirsinnnn...Kızlar merhabalar. Ben yeniyim ve sizlerle derdimi paylaşayım. Beğendiğim ve hoşlandığım bir bey vardı. Nerdeyse 1 yıl boyunca ona ilgi gösterdim. Sürekli beni eleştirdi, hiçbir yaptığımı beğenmedi. Onun gönlünü hoş etmek için sürekli çabaladım, sürekli kendimi daha geliştirmeye çalıştım. Ve yine sonuç sıfır beni hiçbir şekilde beğenmedi. Pes ettim. O da başka bir kızla görüşmeye başladı zaten. Ve olay kapandı. Aynı işyerindeyiz. Hiç konuşmuyoruz artık fakat toplu yemeklerde denk geliyoruz. Sevgilisiyle nişanlanmış. Bir övüyor anlatamam ama. Kızın herşeyi mükemmelmiş. Şusu şöyle busu böyle. Kendimi o kadar berbat hissettim ki. Ben o kadar çabaladım ettim kendimi beğendirmek için. Sürekli bende kusur buldu. O kız hiçbirşey yapmadı. Hiç çabalamadı ama mükemmel insan o. Özgüvenim çok sarsıldı. İnanılmaz hem de. Kendimden nefret eder duruma geldim. Ne dersiniz kızlar bana bir akıl verin lütfen. ( bu ara ona duygularımdan hiç bahsetmemiştim, sadece ilgi göstermiştim. Yani durumumdan haberdar mıydı zamanında hiçbir fikrim yok.) Bu ara kızlar derdim artık o kişi değil. Zaten nişanlanmış kapandı o defter. Derdim kendime duyduğum bu nefret. Sevgiler.
Ben ne bilim depresyonda, ilişkiye hazır hissetmiyor kendini filan diyordum. Neyse acı bir tecrübeyle öğrenmiş olduk. Bir erkek pekala ilişki isteyince istiyormuş yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?