Bana pislik muamelesi yaptı, kendime özgüvenim sıfır??

Bazen yıldızımız barışmaz ve hoşlanmayız, bu senin değersiz olduğun anlamına gelmez. Sadece sevilmeye ihtiyacın var hepimiz gibi. Bu süreçte sakin kal. Sana iyi gelen insanlarla görüş. Kendini sevmekle başla. Gerisi gelir.

Katiliyorum sana kotu davrananin pesinden gitmek yuzde 500 ozguvensizlik belirtisi aman o kim yaaaa benden degerli mi demen gerekiyor her gun bunu tekrarla BENDEN DEGERLI MI AMAN YAA demen gerekiyor. Her gun kendini mutlu edecek (yoga, dogada yuruyus, muzik dinleme, en sevdigin diziyi izleme, kendine bakma) bunlari da yap ve kendine hep iyi tatli kibar seyler soyle 30 gun icinde bu igrenc hisler gecmezse ben bir sey bilmiyorum.

Şu kendinize kusur bulup ezen adamlarda ne bulup ta seviyorsunuz hiç anlamış değilm valla eşim bana azıcık bi İma da bulunsa şöylesin böylesin dese anında cevabımı veriyorum. Biraz değer verin kendinize bey efendidi de sizi sevmiyormuş belli ki şimdi sen çabaladın kız çabalamadı diye adam ne yapsın madem hisselerinizi açık açık söyleseydiniz.

Anladığım kadarıyla sevgili degilmissiniz , neden bu kadar kaptirdiniz kendinizi , bir umut verdi mi ?
Hayır yalan söyleyemem. Umut vermedi hiç. Ama işte sorun da bu bence. Önceden sevgilisi yoktu, yalnızdı hatta antidepresan filan kullandığını söylerdi bana. Daha önce sevgilisi terketmiş. Boşluktaydı yani. Ben ona ilgi gösterirken neden bu kadar sevememiş olabilir ki. O kadar mı kötü bir insanım ben.

Ben ne bilim depresyonda, ilişkiye hazır hissetmiyor kendini filan diyordum. Neyse acı bir tecrübeyle öğrenmiş olduk. Bir erkek pekala ilişki isteyince istiyormuş yani.

Bu sizin kotu bir insan veya onun iyi bir insan oldugunu gostermez. Herkes herkesi sevemez. Siz ilgi gosterdiginiz icin sizi sevmesini beklemek cok dogru degil. Eminim sizinde karsiniza sizi seven biri cikacaktir bu kadar umutsuz olmayin hayata karsi. Once kendinizi sevin. Olmuyorsa zorlamanin anlami yok onunuze bakin.

onun sizi beğenmemesi değersiz olduğunuzu göstermez. bir insanın varlığı yada yokluğu değerli kılmaz. kendinize iyi yönlerinizi ve başarılarınızı hatırlatın ara ara. bir psikologdan destek alabilirsiniz. belki de daha farklı nedenler vardır.

değeri kendine, başkaları değil, sen verirsinnnn...

Ben ne bilim depresyonda, ilişkiye hazır hissetmiyor kendini filan diyordum. Neyse acı bir tecrübeyle öğrenmiş olduk. Bir erkek pekala ilişki isteyince istiyormuş yani.

Ya zaten adam sizi beğense o kadar ilgiye size ışık yakmazmıydı? Tabiki yakardı
Sizi beğenmemiş olması çirkin, bakımsız, sevimsiz olduğunuz anlamına gelmez ki.
Uyuşmamışsınız bu kadar basit net.
Kimine göre adriana lima güzeldir kimine göre değil kimi Hülya yı beğenir kimi Gülben'i.
Neyse olan olmuş. Siz önünüze bakın

Birincisi sen busun kendini böyle kabul et ve seni olduğun gibi sevecek insanlarla beraber ol. Kimse için kendini, zevkini, ilgi alanlarını, hatta tuttuğun takımı bile değiştirme.
Bu işler kader kısmet. O adamın kısmetinde o kız varmış. Ve unutma alnında yazıyorsa hiçbir özelliği olmasa bile senden daha da kötü olsa bile o kızla beraber olacak.

İyi ki seni sevmemiş. Bence zaten kendini bu kadar beğenen kibirli insanlar kimseyi sevemez. Karşı tarafı seviyormuş gibi yapar. Bu da her iki taraf için de çok kötü. Ayrıca sizin yanınızda nişanlısını da övmesi çok abes ve saçma.
Bence sen hayatına bak. Zaten duygularını da dile getirmemişsin. Onun söylediklerine yaptıklarına kulak asma. O yokmuş gibi davran . Önüne bak. Biraz zaman geçince bence iyi ki olmamış diyecek kadar mutlu olacaksın eminim.

Kimse başkasına bana çok iyi davranıyor diye aşık olmaz. Siz o adamdan sizin için çabaladı diye mi hoşlandınız? Bir çekim hissetmiş kendinizi kaptırmışsınız. O size karşı böyle bir şey hissetmemis. Çok doğal bir şey bu. Sizin iyi veya kötü olmanizla ilgili bir şey değil ki bu. İnsan aşık olur veya olmaz ortası yoktur. Her bize iyi davranan insana aşık olsak işimiz var yani.

Kendinizi kimseye beğendirmek gibi saçma bir düşünceye girmeyin bir daha.Olduğunuz gibi görünün yeter.

Layığını bulmuş.sanada Allaha şükretmek kalmış.birak seni sevenle ol.emin ol iyiki diceksin.obur türlü kendini sürekli yorcaktin aman beni böyle görmesin şöyle böyle boş şeyler oysa seven kusuruna bakarmi .seni sen olduğun için seven birini bul insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…