Bana pislik muamelesi yaptı, kendime özgüvenim sıfır??

Sizinle ilgisi yok ki. O kız madem çok iyi olduğu için sevildi o zaman iş yerinde ki herkes aşık olsaydı ona.

Bu açıklamayı küçük bu kıza yapıyor gibiyim . Siz de biliyorsunuz ki herkesin seveni farklı, sevdiği farklı.

Silkelen kendine gel. Ağzında kuş tutsan seni sevmeyen kişiye yaranamazsın. Gönül işte

Kolay lokma olmayacaksin iste. Bukadar ilgi, alaka seni avucunun icinde yapar. Kadin veya adam her iki taraf icinde gecerli. Ben de olsam karsimda bukadar gucsuz duran, pasif, her yaptigimi alttan alan birini istemem, sogurum. Ustelik adam size umutta vermemis, yüzde vermemis. Kendi kendine gelin guvey olma durumu var burada. Ozguvenli olun.

Hep böyle oldu zaten. Daha önce de ilgi gösterdiğim, hoşlandığım erkekler benden hoşlanmadı. Benden hoşlananlardan da ben hoşlanmadım. Tuhaf bir durum. Karşılıklı sevmeyi denk getiremiyorum bir türlü.

Valla arkadşaım Adriana Lima bile aldatıldı. Demek ki bi erkeğin ilgisini güzellik yada ne biliyim herhangi bi beceri çekmiyor. Tamamen elektrik işi. Sen bence mükemmelsin ama ona nişanlısı daha çekici geldi demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…