Merhaba kızlar;
Yanaklarımda sivilce izleri var ve tabi bunun yanı sıra sivilcelerim de var. Bunlar için sabun tavsiye eder misin? Yalnız doğal sabun tavsiye ederseniz mutlu olurum, bazı sitelerde yosun sabunu, papatya sabunu filan diye bahsedilmiş aranızda kullanan var mı bunları? Kullandığınız ve memnun kaldığınız sabunlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim.
Not: Cildim karma. T bölgesi yağlı.
Merhaba kızlar;
Yanaklarımda sivilce izleri var ve tabi bunun yanı sıra sivilcelerim de var. Bunlar için sabun tavsiye eder misin? Yalnız doğal sabun tavsiye ederseniz mutlu olurum, bazı sitelerde yosun sabunu, papatya sabunu filan diye bahsedilmiş aranızda kullanan var mı bunları? Kullandığınız ve memnun kaldığınız sabunlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim.
Güzel kardeşim ben dün bir kozmetik markette geziyordum cilt analizi yapılıyormuş orda aslında makyaj ürünlerine bakıyordum ben ama kadın sivilcelerimi fark edip bişi kullanıp kullanmadımı sordu kullanmadımı söyleyince indirimde bi ürün var kaçırma dedi netten baktım cidden piyasasına göre oldukça uygun almışım ben bi sabun yanında ikinci %50 indirimliydi. ikisinide aldım
1) zeytinyağlı kükürtlü sabun / selestra markası ' dün aksam kullandım
2)zeytinyağlı bergamotlu sabun /selestra marka' sabah kullandım ( bunu banyoda da kullanabiliryormussun kokusu vücudu dinlendiriyormuş ve arıntırıyormuş .
Demem o ki ilk günden faydası oldu bana gözle görülmücek derecede küçüldüler inş tamamen yok olur yarısı gitti bile.. tek kötü yanı derimde kavlama oldu kükürt kurutuomuş doğalmış yani saf gülsuyu sürdüm şimdi pürüzsüz ve bi rahatsızlık vermedi acil şifalar dilerim umarım bi faydası olur bilgnin.
Saol canım teşekkür ederim..
Merhaba kızlar;
doğacı kayısı sabunu doğacı markalı al çünkü onlar kayısı çekrdeği yağı ve zeytin yağı ile yapıyo ve tamamen saf %100 doğal kullanıyolar haftada 2 kezde kil maskesi yap cildin çok yağlı ise nemlendirici kullanmanı tavsiye etmem çünkü sabun kurutmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?