Bana saygısızlık yapan erkek arkadaşım neden geçmiş olsun demedin diyor haklı mı?

ribozoming

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2023
232
-92
28
Erkek arkadaşım çok saçma bir konu yüzünden küfür etti ben özür dilemesini beklerken defol git vs şeyler yazmaya devam etti Ben de o kadar git yazdı ki her yerden engelledim engellerini de asla açmadım dün beni bir numaradan aradı o olduğunu anlayınca uyuyorum diyip kapattım sonrasında mesajlar yazmış ben on gündür çok kötüyüm ayaklarım 3.derecede yanıklar oluştu sen yoksun insan 4 senenin üstüne barışmasa bile bir geçmiş olsun demez mi gibi şeyler yazmış hiç cevap vermedim sizce kötü mü etmişim ?

doğru olanı yapmışsın oda küfür etmeseymiş bide defol git falan hayırdır yani hint kumaşımısın derler adama
Adam olsaydı da yanında olsaydın işte maalesef geçti artık boşver hiç cevap verme vermediğinde iyi olmuş …

İyi yapmışsınız. Küfür eden saygısız bir erkekle hiçbir kadının işi olmamalı. Aklınca yanıklar oluştu diye sizi konuşmak için manipüle etmeye çalışmış.

Sevgiliyken böyle davran evlenince en ufak sinir anında ne yapar hiç düşünemiyorum . Sen onu dinle ve onun hayatından git . Belli ki izin vermeyecek onun senin hayatından gitmesi için ne gerekirse yap. O kadar küfürün defol git demenin üzerine başkasından arayan yarın kapına da dayanır. Zararın neresinden dönersen kardır

Doğru söylüyorsun erkek arkadaşın hastalanmış “prenses erkek sendromuna” yakalanmış, çok geçmiş olsun.

hayır, kötü etmemişsin. küfür, hakaret ve “defol git” gibi sözler ilişkide asla hafife alınacak şeyler değil. sen özür beklerken o sınırlarını daha da çiğnemiş. bu yüzden engel koyman çok doğru bir refleks olmuş; çünkü kendini korumayı seçmişsin. şimdi “yanık oldum, kötüyüm, geçmiş olsun bile demedin” diyerek senin vicdanına oynuyor. ama şunu unutma: gerçek pişmanlık özürle, değişimle gösterilir; suçluluk duygusunu sana yükleyerek değil. onun yaşadığı sıkıntıya üzülebilirsin ama bu, sana yaptığı saygısızlığı unutturmaz. tavsiyem: çizdiğin sınırları koru. gerçekten değişmek istese, önce davranışlarıyla bunu gösterir. yoksa seni manipüle edip geri çekmeye çalışır. senin sorumluluğun onun yaralarını sarmak değil; önce kendini koruman.

hayır dogrusunu yapmışsın. kendine olan saygın her şeyden ve herkesten önce gelmeli.

Erkek arkadaşım çok saçma bir konu yüzünden küfür etti ben özür dilemesini beklerken defol git vs şeyler yazmaya devam etti

O küfür eden ağzının, harflere basan ellerinin yanmadığına şükredip çenesini kapatıp otursun.
Telefon engelini açmayın, geçmiş olsun demek için dahi muhatap olmayın.

4 Sene boyu "küfür hk." yaptığı ilk saygısızlık mıydı?

Başka saygısızlıkları oldu mu?

Özür diledikten sonra aynı hatayı tekrarlayan birisi mi yoksa davranışını geliştiren birisi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…