Bana Şiddet Uyguladığı İçin Onu Terkettim :(

Gerçekten çok üzüldüm. Ne yazık ki böyle insanlar var hayatta ama
evlenmeden gerçek yüzünü
görmenize de sevindim.

hepinize çok teşekkür ederim beni bu zor günümde yalnız bırakmadığınız için. kendimi çok yalnız hissediyorum.
şuan ağlamaktan yazacaklarımı tam yazamadım. bir arkadaşımız sormuş. cevaben:
darp raporu aldım. yapılması gerekenler yapıldı. ama tüm samimiyetimle şunu söylemek istiyorumki şikayetçi olamadım. belki içinde bulunduğum ruh hali belki vicdanım belki kalbim buna engel oldu. ama takdir edersiniz ki şu durumda aklımla hareket etmem zaten olanaksız. kıyamadım. o bana kıydı ama ben ona kıyamadım.
karakolda memurlar dedi ki. ver adresini aldıralım onu iki gün tutalım sana yaptıklarının hesabını soralım bak kızım bu memlekette nice kadınların canı yanıyor bu adamlar yüzünden diye.
yapamadım.
yapamadım işte. halam vardı yanımda bitek ki..benim tek ailem halam. kızım yapma etme şikayetci ol ceksin cezasını dediysede. cıktım karakoldan. memurlardan biri yanıma geldi bana bir numara verdi. kapına gelirse acma hemen bizi ara diye.

arayıp aramadığını soran arkadaşlar var. iki gün sonra aramaya başladı. çok pişmanmış, çok seviyomuş beni.
çok seviyomuş beni duydunuzmu
çok seviyomuş muuuş. ama yinede ne olursa olsun gitmemeliymişim herkes böyle şeyler yaşayabilirmiş onu terketmemeliymişim. mişim.

. . hic ibr erkek yada kadın hic bir canlı böyle bir şiddete maruz kalmamalı elbeette gecicek bu morluklar ve yaralar. ya benim kadınlık onurum. onu bana kim geriverebilcek. ben sokaga cıkamaıyorum denedim. sanıyorumki herkes bana bakıyor ve başıma ne geldiğini biliyor. bunun nasıl bir duygu olduğunu yaşayamayan bilemez hanımlar.

olayın neden ve nasıl olduğunu elbette burada anlatacak kadar medeniyetsiz değilim. ama doğal olarak sanırım merak uyandırıyor.
kahvaltı çayı yüzünden çıkan bir tartışma buralara kadar geldi. aşırı sinirli bir adamdır. sosyal hayatındada öyledir. iş hayatındada bazı insanlar ondan korkar çekinir ama saygı duyarlar. hatta kimi zaman ona bunu ifade ettiğimde olmuştur. seni sevdikleri için değil senden korktukları için saygı gösteriyorlar diye. fakat bana karşı ve aile ve özel arkadaş çevremizde gayet ağır başlı kültürlü ve medeni ve kibar bir adamdır.
sonuç olarak.
çok acı çekiyorum. ve çok utanıyorum. kadınlığımdan çok utanıyorum. onu sevdiğim için çok utanıyorum. tüm bu olanlardan çok utanıyorum. ama çok yalnızım. yazmalıydım. paylaşmalıydım.
çok zor günler yaşadığınızı anlıyorum yazdıklarınızdan. ama sizin bir kadın olarak o adamı cezasız bırakmamnız gerekir. bundan sonra başka kadınlara da yapabilir bunu. sadece kendinizi düşünmeyin lütfen:20::20::20: sizi bırakmış, ya başkasını öldürürse, bi de bunu düşünün

Dayak yemek zaten çok sarsıcı ama bir de sevilen ,güvenilen insandan gelirse çok daha korkunç.'Olur böyle şeyler' demiş.Bu cümlesi bile ileride yaşatacakları için nasıl bir potansiyel ve eğilim taşıdığını gösteriyor."İş yerinde ondan korkarlar,saygı gösterirler" demişsiniz ama değerli olan korkudan gelen sahte saygı değil,sevgiden ,takdir etmekten gelen gerçek saygı.Doğru bir karar vermişsiniz.Umarım hayatınızda ilk ve son olur bu.Geçmiş olsun.

anladığım kadarı ile beraber yaşıyorsunuz, bir nevii gönül nikahınız var. peki bu kadar sinirlendiren olay ne idi?

Çok içten çok duygulu anlatmışsın..
Yediğin dayağı anlatışına bile yansımış sevgin..:50:
Çok üzüldüm senle yaşadım o anı sanki..
Ne kadar sinirli olursa olsun insan sevdiğinin boğazına sarılamaz.
Seni öldürmek istemiş sanki.. Korkunç bir şey bu..
Dediğin gibi sen ona kıyamadın ama o sana kıydı keşke şikayetçi olsaydın.
Sinirine hakim olmayı öğrenirdi belki!
Sen niye utanıyorsun ki o utansın!
Kahvaltı çayı gibi saçma bir sebeple dayak atan biri daha büyüğünde öldürür!
evlenmeden farketmene sevindim..
Zaman unutturacak onu ve bu yaşadıklarını..
Çok geçmiş olsun:ssz:

Sen kadınlığından utanma o erkekliğinden hatta ne erkekliği İNSANLIĞINDAN utansın !!!

Ya bir ay sonra nikahlandıktan sonra öğrenseydin...

Gerçek yüzünü nkahtan evvel gösterdiğne şükret arkadaşım.

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...Mutlaka bunun cezasını çeker mutlaka..Bu dünyada olmasada öbür dünyada..

Medeni ve kibardır demişsin , ama öyle olmadığını bu olayla görmüş olduk...

şikayetçi olsaydın da, ceza alır ama 5 yıl boyunca suç işlemediği takdirde cezasını çekmezdi muhtemel.

demek olabilir öyle şeyler ha?eşek sudan gelene kadar biri dövsün şunu da ne kadar doğalmış görür artık..demekki kalsaydın bu başlangıç olacakmış..pişkinliğe bak!

hadi güzel kardeşim utanacak sıkılacak birşey yok..lütfen etrafını ve bizi dinle bu sefer kimse ondan değil o birilerinden korksun...!

yazar gibi yazmışsın yaşadıklarını.
etkileyici bir üslubun var.
yaşadıklarını umarım kısa zamanda unutursun ve yol yakınken uzak durmalısın böyle birinden
hayatın hep huzurlu bol güneşli olsun.

Benımde ızmırde cok sevdım teyze kızı var, bundan ıkı sene önce 6 ay görüstü bırıyle evlendı,aslında cok ıyı anlasıyorlardı ama kv aynı mahallede oldukları ıcın ve karı cousenıme huzur vermedı ıcın süreklı kzvga edıyorlardı ılk aylar kavgayla gecıyordu ama bı aksam damat bey annesınden eve gelıp cousenıme selam bıle vermeden senın yedın dayan aynısını yedı,bızım kız evı terk etdı. Bı kac gün sonra damat gelmıs cousenımı ıgna edıp evlerıne gıtmısler.bu olaydan bı kac ay sonra gene bızım kız mor gözler ıcınde annesının evıne döndü enıstem rahmetlı oldu ıcın bu defa babam ve dayım olaya müdale etdıler ve sıkayetde felan bulundular.... Ama bızım salak kız gene gıtdı esının yanına ve barısdı....sonuc ne oldu kız bı cocukla bundan 3 ay önce ayrıldı...... Iykı dügünün olmadan bu olayların olmus....

Konu sahibi arkadaşım yazdıklarını okuyunca inan gözlerim doldu. Derdini dinledim derdine imrendim derler ya, şuan kendi sorunlarıma şükrettim. Rabbim kimseyi böyle canilerin eline düşürmesin. Görüyoruzi okuyoruz, karısını ve bilmem kaç çocuğunu bıçakladı, öldürdü haberlerini. Sakın arkadaşım, sakın barışma.. Sakın... Yaraların iyileşir, zamanla içindeki sevgide tükenir. Kafanı dinle biraz, görüşme bu insanla. Elbet Rabbim sana bunun karşılığını öyle bir verecek ki... Sen temiz temiz sevmişsin, şu durumda bile şikayetçi olmayacak kadar çok sevmişsin. Bir söz okumuştum, güzel kalbini gelecek için sakla çünkü o kalp birgün anne olacak... Böyle bir caniye verecek bir sevgin olmasın. Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda huzura kavuşursun...

işte böyle olur bu işler
yapar eder bir de seni utandırır
kendi insanlığından adamlığından utanmaz da
hatta seni suçlu duruma düşürür
sen de kendini suçlarsın
hata bende der bi de hak verirsin
hatanı telafi etmek için bir de affedersin

ki daha önce etmişsin
daha önce de dövmüş seni
boğazına sarılsın diye dönmüşsün
peki şimdi öldürsün diye mi döneceksin
çünkü maalesef döneceksin

Sen aslında çok şanslı bir kadınsın. Her şerde bir hayır vardır. Evlenmeden, çoluk çocuk sahibi olmadan iç yüzünü gördün. Baksana koca adamlar bile tırsıyormuş bu heriften. Sinirlerine hakim olamıyor belli ki yardım alması lazım. Kısacası psikopatın teki. İleride cinnet geçirip onu bunu bıçaklar öldürür bu adam. Senin için hayırlısı olmuş. Allah'a şükret.

işte böyle olur bu işler
yapar eder bir de seni utandırır
kendi insanlığından adamlığından utanmaz da
hatta seni suçlu duruma düşürür
sen de kendini suçlarsın
hata bende der bi de hak verirsin
hatanı telafi etmek için bir de affedersin

ki daha önce etmişsin
daha önce de dövmüş seni
boğazına sarılsın diye dönmüşsün
peki şimdi öldürsün diye mi döneceksin
çünkü maalesef döneceksin

Normalde eski konulara göz atardım bunda atmamıştım..
Çok değil 4 ay kadar evvel bir dayak yemiş ve dönmüş gerçekten.
Niye bu kadar şoka uğradın ki adam alıştırma yapmış daha evvel.
Bir gözünü morartmış önce sonra iki göz artı boğazına sarılmış.
Sırada tekme tokat kapı önünde sürüklenmeniz olsa gerek..
Sindirip affetmişsin gayet

Bu durumda yine affedeceksin.
Biz de salak gibi boşu boşuna üzülmüş olcaz yine kendisine üzülmeyen birine
(Hande vakasında olduğu gibi)

Merhamet duygum ölüyor azar azar
:ssz:

Öyle güzel anlatmışsınız ki... Güzellikten kastım; cümlelerinizle öyle geçirdiniz ki acınızı... İçim acıdı adeta...
Keşke böyle bir şey yaşamamış olsaydınız... Da böyle satırlar dökülmeseydi kaleminizden.. Ne acı..
Gelecek güzel günlere gebedir daima...
Yeter ki doğacak güneşin güzelliğine inanalım...

üzüldüm
ama okurken bile affedecekmişsiniz gibi geldi
ki eski konunuzdan bahsetti bi arkadaş, baktım, evet daha önce de vurmuş size ve yine affetmişsiniz...
bu sefer yine aynısı olmuş...
anlayın artık bu adam kendisini tutamıyor, sinirini bastıramıyor hemen şiddete başvuruyor
kendine gelmelisin hala romantik cümlelerle aşkından bahsediyorsun tamam anlıyorum ne olursa olsun aşk bitmez zaman lazım ama geri dönmeyin artık..

Diğer konularınıza göz attım da siz yine bu adamı affedip geri dönersiniz gibi geliyor aslında şu yaşadığınız olay size süpriz olmamış daha önceleride şiddete maruz kalmışsınız birlikte yaşadığınız adam size resmen bu günlerin sinyalini vermiş zaten yani daha özetle '' Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır'' demişşş!!!

Neden utanıyorsunuz, sokak ortasında kadınların öldürüldüğü, kadına yönelik şiddette ön sıralarda olan bir ülkede yaşıyoruz... Kime anlatsanız ah ah vah vah yapabilirler ama emin olun hiç yalnız değilsiniz tecrübe ettikleriniz bakımından... Ayrıca şiddet sosyoekonomik açıdan bir değişkenlik göstermiyor; yani medeni erkekler de şiddet uyguluyor, eğitimli kentli kadınlar da dayak yiyor.

Sevdiğini söylemiş sevgiliniz, belki seviyordur doğrudur. Sevginin de değişik -ve bazen yanlış- şekilleri var çoğu zaman ailelerimizden öğrendiğimiz, sevgiliniz de ailesinden böyle sevmeyi ve sevilmeyi öğrenmiş olabilir. Siz kendinize ben böyle sevilmek istiyor muyum diye soracaksınız. Ve umarım böyle sevilmeye, böyle aşka hayır diyeceksiniz.

Ne yapın edin geri dönmeyin, hayat memat meselesi derler ya, kadına yönelik şiddet tam öyle. Ölüm kalım meselesi.

Sizin durumunuza üzülmem bir yana polisin tavrına sevindim, demek ki bir değişim var. Keşke şikayet etseydiniz de bir daha bir kadına şiddet uygulayacağında aklına gelseydi, 1-2 kadını kurtarmış olurdunuz. (Zira siz ne ilktiniz ne de son olacaksınız diye tahmin ediyorum...)

geçmiş olsun, zararın bir yerinden dönmüşsünüz...

Normalde eski konulara göz atardım bunda atmamıştım..
Çok değil 4 ay kadar evvel bir dayak yemiş ve dönmüş gerçekten.
Niye bu kadar şoka uğradın ki adam alıştırma yapmış daha evvel.
Bir gözünü morartmış önce sonra iki göz artı boğazına sarılmış.
Sırada tekme tokat kapı önünde sürüklenmeniz olsa gerek..
Sindirip affetmişsin gayet

Bu durumda yine affedeceksin.
Biz de salak gibi boşu boşuna üzülmüş olcaz yine kendisine üzülmeyen birine
(Hande vakasında olduğu gibi)

Merhamet duygum ölüyor azar azar
:ssz:

ya cidden aynı fikirdeyim.hele son yazdığın cümle.insanlar kendilerine üzülmezken biz kalkmış onlar için üzülüyoruz.o merhamet duygusu bendede kaybolcak sanırım yakında.oysaki ilk sayfayı okuyunca içim parçalanmıştı.

Back
X