Neden utanıyorsunuz, sokak ortasında kadınların öldürüldüğü, kadına yönelik şiddette ön sıralarda olan bir ülkede yaşıyoruz... Kime anlatsanız ah ah vah vah yapabilirler ama emin olun hiç yalnız değilsiniz tecrübe ettikleriniz bakımından... Ayrıca şiddet sosyoekonomik açıdan bir değişkenlik göstermiyor; yani medeni erkekler de şiddet uyguluyor, eğitimli kentli kadınlar da dayak yiyor.
Sevdiğini söylemiş sevgiliniz, belki seviyordur doğrudur. Sevginin de değişik -ve bazen yanlış- şekilleri var çoğu zaman ailelerimizden öğrendiğimiz, sevgiliniz de ailesinden böyle sevmeyi ve sevilmeyi öğrenmiş olabilir. Siz kendinize ben böyle sevilmek istiyor muyum diye soracaksınız. Ve umarım böyle sevilmeye, böyle aşka hayır diyeceksiniz.
Ne yapın edin geri dönmeyin, hayat memat meselesi derler ya, kadına yönelik şiddet tam öyle. Ölüm kalım meselesi.
Sizin durumunuza üzülmem bir yana polisin tavrına sevindim, demek ki bir değişim var. Keşke şikayet etseydiniz de bir daha bir kadına şiddet uygulayacağında aklına gelseydi, 1-2 kadını kurtarmış olurdunuz. (Zira siz ne ilktiniz ne de son olacaksınız diye tahmin ediyorum...)
geçmiş olsun, zararın bir yerinden dönmüşsünüz...