Bana şişkosun dedi...

O kadar utanıyorum ki.Neredeyse bir yıldır beraberiz ve inanın ilk gün kaç kiloysam hala aynı kilodayım.5 kilo kadar fazlam olduğunu biliyorum fakat insanların hiç abartıyla yaklaştığı olmadı.
Ama erkek arkadaşım zayıf ve kısa yani minyon tipli olduğu için beni yanına "fazla" kalıplı buluyormuş.Bunu kendi düşüncesi olarak dile getirseydi belki üzülmezdim fakat insanlar yakıştırmazsa üzülürüm diyerek anlattı.
Yani iki insan için benim en hassas olduğum konuda kalbimi kırabildi.Çocukluk yaptığımı söyleyebilirsiniz,bunda ne var diyecek olanlar da vardır ama dediğim gibi ben kilo almadım.Aylardır bana gayet iyisin sakın zayıflama diyip şimdi bunu demesi hep yalan söylemiş gibi hissettirdi.
Üstüne bir de sadece özür dilerim dedi ve günlerdir gezip tozuyor.Soğuk davranmama rağmen gönül alma çabası yok.
Abartıyorsam da söyleyerek içimi rahatlatabilirsiniz.Çok teşekkür ederim şimdiden.
Demek ki etraftan sevgiline öyle dediler, millet yakıştıramamış sizi o da millet böyle böyle söylüyor diyememiş direk.
Ya işine gelmezse yol ver gitsin ama en hassas olduğun konu onun yanında kilolu görünmekse de kilo ver

Olduğu gibi sevilmek büyük şans gerçekten de Allah öyleleriyle karşılaştırsın hepimizi :)
Olması gereken bu bence 5 kilo için sevmiyorsa gitsin :63:
Bu sosyal medya internet insanların algısını çok bozdu ya hepimiz tek tip instagram kızı olalım istiyorlar.
Olduğunuz gibi sevecek insan cokkk umarım karşılaşıŕ herkes :KK36:

Demek ki etraftan sevgiline öyle dediler, millet yakıştıramamış sizi o da millet böyle böyle söylüyor diyememiş direk.
Ya işine gelmezse yol ver gitsin ama en hassas olduğun konu onun yanında kilolu görünmekse de kilo ver

Onun için de kimse değil ben böyle düşünüyorum dedi ama bilmiyorum elalemin lafıyla veya kendi içinde böyle bir sıkıntısı varsa yanına yakışanı bulsun.Ben diyet ve spora başladım bile :)

Ben sana soğan cücüğü diyo muyum deseydin:D
Saka maka takma kafana, degerini bilmiyorsa, ahan da kapi orda!

Kendi kompleksini bu şekilde söyleyerek size yansıtmış. Ben sanırım biraz kısayım gerçeğini kabul etmek yerine o kalıplı bi kız fikrine sarılmış yani. Fiziksel olarak eşleşmeyi bu kadar önemsemesi rahatsız edici tabiki. Kendinizden emin olun ve bu şekilde özgüveninizi zedelemesine asla izin vermeyin.

Bu adamla evlenme sakın!!!!!

Yarin obur gun hamilelikteki kilolarin yuzunden seni depresyona sokar. Zaten kolay da gitmiyor.

Ben hamilelikte cok kilo aldim. Kendimden tiksinmistim. Agliyordum hep. Esim aglama, bebegimin evi dedi o koskocaman karnim icin....

Arkadasimin kocasi ise file dondun, okuz gibi oldun diyordu, karisina.

Senin sevgilin arkadasimin kocasi gibi olur benden demesi.

Ya yarın öbür gün bir kaç kişi senin güzel olmadığını söylerse, ya ailesi senin başka bir özelliğini beğenmezse... Bu örnek böyle böyle sürüp gider. Sorun sizde değil ama çözüm sizde. Net tavrınızı koyun ve başkalarının dediklerine kulak asmamasını söyleyin. Devam ederse yol yakınken dönün bence..

Etraftan buna birşey diyenler olmuş heralde.
Şimdi böyle diyorsa sen yarın öbür gün çocuk doğursan kilo alsan falan ne yapacak acaba? Beş kilo fazla için ki en başından beri aynı kilodayken denecek şey değil. Bir de gönül almaya falan çalışmaması açıkçası şüphe uyandırdı bende. Ayrılma niyetimi var acaba kendisinin? Çünkü bunlar bir kadına ne söylenecek ne de yapılacak şeyler...
Bana kalırsa koy tavrını. Emin ol seni her halinle sevecek biri çıkar karşına.

Onun için de kimse değil ben böyle düşünüyorum dedi ama bilmiyorum elalemin lafıyla veya kendi içinde böyle bir sıkıntısı varsa yanına yakışanı bulsun.Ben diyet ve spora başladım bile :)

peki beberuhi kendi boyuna posuna ne yapacak.

Tekmeyi basacaksın olcak bitecek yarın hamile kalacaksın evlenirsen o zaman ne olacak? ?dış görünüş le insanlar in kalbini kıranlar ı Allah a havale ettim ben .

Esasında öyle yani bazen bana da o fazla kısa geliyor ama sonuçta böyle sevdik aylarımızı geçirdik iki insan kısa diyecek diye onu kırmazdım
Ama o seni kırmış canım birde kadınsın hee zaman kilo alıp vermeye meyil var bi kere tabiat olarak diyorum ya evlendin hamile kaldın şu an ki kilo dan rahat 30 kg fazlasıyla karşısında olacaksın o zaman ne olacak

Sizi gözden çıkarmış bahane üretiyor. Ayrılma işini size bırakıyor ki omzuna yük almasın. Tam bir gevşek erkek modeli. Bir yılınız boşa gitmiş üzgünüm. Yol yakınken yolu gösterin de beyfendi yavaş yavaş “uzasın”

Back
X