• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana şişkosun dedi...

Bir sevgilim vardı. Yıllarca peşimden koştuktan sonra çevrenin de “iyi çocuk şöyle seviyo seni böyle ölüyo sana” baskılarıyla bir şans vermek istedim. İlişki boyunca boyumdan ismime, saçımdan tırnağıma her şeyime gömmüştü. Yılların acısını böyle çıkarmaya çalışmıştı herhalde. Allahın özgüvensizi, basmıştım tekmeyi

O kadar utanıyorum ki.Neredeyse bir yıldır beraberiz ve inanın ilk gün kaç kiloysam hala aynı kilodayım.5 kilo kadar fazlam olduğunu biliyorum fakat insanların hiç abartıyla yaklaştığı olmadı.
Ama erkek arkadaşım zayıf ve kısa yani minyon tipli olduğu için beni yanına "fazla" kalıplı buluyormuş.Bunu kendi düşüncesi olarak dile getirseydi belki üzülmezdim fakat insanlar yakıştırmazsa üzülürüm diyerek anlattı.
Yani iki insan için benim en hassas olduğum konuda kalbimi kırabildi.Çocukluk yaptığımı söyleyebilirsiniz,bunda ne var diyecek olanlar da vardır ama dediğim gibi ben kilo almadım.Aylardır bana gayet iyisin sakın zayıflama diyip şimdi bunu demesi hep yalan söylemiş gibi hissettirdi.
Üstüne bir de sadece özür dilerim dedi ve günlerdir gezip tozuyor.Soğuk davranmama rağmen gönül alma çabası yok.
Abartıyorsam da söyleyerek içimi rahatlatabilirsiniz.Çok teşekkür ederim şimdiden.
Ufak tefek erkekler, daima kendilerinden daha kalıplı görünen kadınların yanında komplekse giriyorlar. Minyon olduklarını ilk kez farketmiş gibi..

Bu adamdan hiç bişe olmaz. Evlenince çocuk olunca kilo alıncA hepten boşar o zmn. Bnce yol ver kendine göre birini bulsun.

Erkekler hep böyle. Hiç çekinmeden söylüyorlar. Sen de onun bazı özelliklerini beğenmiyorsun ama hiç sorun olmuyor , hiç söylemiyorsun o sana "cüce" diyor. Boyum 164, o 184'tü.

Ben de git daha uzununu bul dedim. O buldu mu bilmem ama ben buldum. Sen de öyle yap.

Kendisi çok minyonsa sende kendine bak çocuk gibisin diye azarla:)
Takma kafana fazla kilon yoksa niye takıyorsun ki?

Ya sanırım karakteri saglam olmayan ama fiziksel olarak kadinlar tarafindan pek tercih edilmeyen erkekler, bir gun birini bulunca ,bu kadin da ortalama üstü bir guzellikteyse, kiclari fena kalkiyor.
Sanırım sevgilileri olmasina pek aliskin olmadiklari icin bu durumu kaldiramiyorlar. Sonra kendilerini bir halt sanip sevgililerine kusur buluyorlar.
Gerçekten cekilmez. Sen o kötü hissetmesin diye topuklu ayakkabilarina veda edersin ama o gelir bir karis boyuyla sana laf eder. Agzina saboyla vurası gelir insanın.

Canım gerçek aşk seven seni bir eşya gibi görüp şurası böyle demez zaten.
Eşim zayıftır benim de ben çok kilolu değilim 53 kilodayken bile yanında kalıplı görünürdüm.
Evlendik eşim dış görünüşün önemli olmadıgını daha nişanlıyken kanıtladı bana zaten.
Benim rahatsızlıgım vardı vitiligo tarzı ama görünmeyen yerlerimde.
Başta söylemiştim oralı dahi olmamıştı ben bile begenmezken kendimi şaşırmıştım.
Neyse çocugum oldu kan ilacından şişlik oldu ben oldum 75 kilo eşim o zman bile normal kilon diyordu.
Çok şükür kiloyu verdim eski resimlere bakıyoz yahu nasıl normal diyorsun şu halime baksana dedim.
Ya ne bilim bana hep zayıf geliyorsun demişti.
Bir de 12 yıllık evliyim çok şiddetli kavgalarımızdan tut boşanmaya dahi gelmiştik.
Belki bana kızdı hakaret ettigi günler dahi oldu ama bir kere bile asla ve asla rahatsızlıgımdan dolayı bir hakareti olmadı hatta hiç lafını bile etmedi.
insan şekilci olmamamlıdır aslında dünya hali bu bir gün çok güzelsindir tenin pürüzsüsdür ertesi gün düşersin o pürüzsüz tenin yara olur kabuk baglar iz kalır.
Sizi siz oldugunuz için seven biriyle olun

Seni olduğun gibi sevip kabul eden biriyle birlikte olmanı tavsiye ederim.
Emek vermeye değer olmalı.

Bu konuda bu kadar hassassan zayıfla yalnız;

Hiç kimse için değil, kendine kendin olduğun için özen ve titizlik göstermelisin.

Bende zayıf erkek sevmem minyon erkek mi olur ayol!
Ben uzun boyluyum eşimde uzun boylu kalıplı siz dert etmeyip ilişkiye devam ettiyseniz o küçük adama b.k yemek düşer.

O kadar utanıyorum ki.Neredeyse bir yıldır beraberiz ve inanın ilk gün kaç kiloysam hala aynı kilodayım.5 kilo kadar fazlam olduğunu biliyorum fakat insanların hiç abartıyla yaklaştığı olmadı.
Ama erkek arkadaşım zayıf ve kısa yani minyon tipli olduğu için beni yanına "fazla" kalıplı buluyormuş.Bunu kendi düşüncesi olarak dile getirseydi belki üzülmezdim fakat insanlar yakıştırmazsa üzülürüm diyerek anlattı.
Yani iki insan için benim en hassas olduğum konuda kalbimi kırabildi.Çocukluk yaptığımı söyleyebilirsiniz,bunda ne var diyecek olanlar da vardır ama dediğim gibi ben kilo almadım.Aylardır bana gayet iyisin sakın zayıflama diyip şimdi bunu demesi hep yalan söylemiş gibi hissettirdi.
Üstüne bir de sadece özür dilerim dedi ve günlerdir gezip tozuyor.Soğuk davranmama rağmen gönül alma çabası yok.
Abartıyorsam da söyleyerek içimi rahatlatabilirsiniz.Çok teşekkür ederim şimdiden.
"Ben de şöyle uzun boylu kalıplı erkek isterdim yanımda ama hayat işte.. İnsan kendisi kusursuz olmayınca bazen ufak kusurları görmezden gelmek zorunda kalıyo " deseydin.. Mesaj giderdi ;)

Şu erkeklerin şımarıklığı ne olacak ya..
Kadınlar her sabah çiçek gibi yıkansın, misler gibi koksun, tertemiz giyinsin, eline, yüzüne kremler sürsün, makyajlar yapsın, aman güzel olayım diye kıyafetlerini seçsin, ona göre ojesini sürsün, ütülesin, saçlarını yapsın, dişlerini fırçalasın ama adamlar bin kat göbekle annesi yıkamasa aklına yıkamak gelmeyeceği kot pantolonuyla, hangisi temizse dolaptan alıp giydiği kazakla-tişörtle hatta yattığı şeylerle kalkıp , şanslıysanız yıkadığı yüzüyle kendi tipine bakmadan gelip 'ya sen .çok kilolusun yanıma hiç yakışmıyorsun ehe ehe ehe' demiyor mu!!!!! Valla çıldırıyorum.
Hoşt ordan!
Sanki bana Dr. Nowazaradan da gelmiş mis gibi kızın kilosuna laf ediyor!
Bak sen!
Hem öyle kabul et hem değiştirmeye çalış.
Erkeklerin çoğu sokakta çöp gibi geziyor. Peki biz bunu neden dert etmiyoruz?
Etmeliyiz.

Bildiğin bahane üretmiş bacım . Sen ayrılmak mı istiyorsun diye sor ap acık

Back
X