- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi souvenir200387
-
Pekala dikkat edeceğim yazıma:)) dediğiniz gibi kendimi geri çektim dündendir.Dün mesaj attı cevaplamadım sizce doğru mu yapıyorum
Ya da
Basak burcuna sormaya ne dersin?
Ayrica internette burclara gire ask uyumu testleri de var
Saka misiniz?!
Biriniz boga ve digeriniz terazi burcu oldugunuzdan dolayi olaylar böyle gelismis. Hemen burclarinizi degistirin, geleceginiz de güzel olsun.
"La Havle Vela Kuvvete İlla Billah"
Eger karakteri duzgun bir erkekse ve seni seviyorsa yakin zamanda acilacaktir
Eger karakteri duzgun degilse ve senden hoslaniyorsa orda coktaan kiz bulup seni unutmustur
Bana soyle geldi sana biraz ilgi gostermis sen de bunu baska algilamissin cok ustune gidince cocugun ilgisi kaybolmus
Ya da
Basak burcuna sormaya ne dersin?
Ayrica internette burclara gire ask uyumu testleri de var
boga burcu bı sevdıgım var ıkı aydır tanıstık kendısı hala acılmadı bana ılk ıkı hafta bana karsı cok ıyıydı ılgılıydı ama sonra degıstı..soguk davranıyor hala bana acılmadı sınavm oldugunu bılıyor yazı bekledıgını dusunuyorum suanda yurt dısında kendısı bı haftadr cok ıyydı tlı hep yanındaydı benm ıcın cıft tl tasrdı yuk olmazdı ona bey efendının ama en son 3 gun once ılk kez nette gorstuk ben gayet bakımlydm..sonra gorstgmz gundendr tlı evde bırakıyor okula gdyo ben kendı kendme msj atp duryom aksam donunce msjmı okyo tabı yazdklrma degl hcbıse olmams gbı naptgmı soryo..bennnnnnnnnnn bu bogaaaaaaaa erkegını anlayamadm bu cocuk benı sevıyor mu sevmıyor mu anlamadm gttı...önce msj yapmcm dedm tepkı gosterdı yaptm msj ama sımdıde tlı evde bırakıyorr ya tam bı kalasss ne olr kafayı yıycem yardm edın ben terazı burcym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?