Bana soğuk davranıyor

souvenir200387

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
7
0
86
Bursa
boga burcu bı sevdıgım var ıkı aydır tanıstık kendısı hala acılmadı bana ılk ıkı hafta bana karsı cok ıyıydı ılgılıydı ama sonra degıstı..soguk davranıyor hala bana acılmadı sınavm oldugunu bılıyor yazı bekledıgını dusunuyorum suanda yurt dısında kendısı bı haftadr cok ıyydı tlı hep yanındaydı benm ıcın cıft tl tasrdı yuk olmazdı ona bey efendının ama en son 3 gun once ılk kez nette gorstuk ben gayet bakımlydm..sonra gorstgmz gundendr tlı evde bırakıyor okula gdyo ben kendı kendme msj atp duryom aksam donunce msjmı okyo tabı yazdklrma degl hcbıse olmams gbı naptgmı soryo..bennnnnnnnnnn bu bogaaaaaaaa erkegını anlayamadm bu cocuk benı sevıyor mu sevmıyor mu anlamadm gttı...önce msj yapmcm dedm tepkı gosterdı yaptm msj ama sımdıde tlı evde bırakıyorr ya tam bı kalasss ne olr kafayı yıycem yardm edın ben terazı burcym

Siz sevgili değilsiniz ki

Neden sürekli sizle iletişim halinde olsun.

Demek ki düşündüğünüz gibi duygular beslemiyor size karşı

boga burcu bı sevdıgım var ıkı aydır tanıstık kendısı hala acılmadı bana ılk ıkı hafta bana karsı cok ıyıydı ılgılıydı ama sonra degıstı..soguk davranıyor hala bana acılmadı sınavm oldugunu bılıyor yazı bekledıgını dusunuyorum suanda yurt dısında kendısı bı haftadr cok ıyydı tlı hep yanındaydı benm ıcın cıft tl tasrdı yuk olmazdı ona bey efendının ama en son 3 gun once ılk kez nette gorstuk ben gayet bakımlydm..sonra gorstgmz gundendr tlı evde bırakıyor okula gdyo ben kendı kendme msj atp duryom aksam donunce msjmı okyo tabı yazdklrma degl hcbıse olmams gbı naptgmı soryo..bennnnnnnnnnn bu bogaaaaaaaa erkegını anlayamadm bu cocuk benı sevıyor mu sevmıyor mu anlamadm gttı...önce msj yapmcm dedm tepkı gosterdı yaptm msj ama sımdıde tlı evde bırakıyorr ya tam bı kalasss ne olr kafayı yıycem yardm edın ben terazı burcym

tl nedir?
kendi kendine neden mesaj atıyorsun?
Bütün bunların burçlarla ne ilgisi var?

okurken sınır oldum
kızlarrrrr, yardımmmm, bennnnnnnn dıye uzata uzata yazmak zorunda mısın

ne dıye trıbe gırıyorsun, sevgılın değıl bıkere, olsa bıle 7/24 senınle ıletışımde olmak zorunda değıl
Bellı kı senı takmıyor zorlama

Moralini bozmak istemem ama benimkide bogaydi benmkide acilamiyordu......sonra oldu ama sonu yine husran ...yani erkek erkektir severse acilir gelir burca gore degillll....

evet ama benı ılk buldgndan berıdr turkıyeye gelnce numaramı arastrdı aradı hep sordu ya evlılkten bıle bahsettı bana hep ımalıydı...sınavm oldugu ıcın ben yazı ısaret ettım ama benı kendne oyle bı bagladıkı anlatamam ilgisi vardı bı kız hısseder ama acılmadı bana onla ıletısımı kesmemıde ıstemıyor ama benıde önemsemıyor benı sankı pesınden kosturmak ıster gıbı bı hale grms 2 aydr msjlsyoz yanı arkadaslgmz pekıssın ve onu ıyı tanıyaym dye derken ben kendıme fena kaptrdm ona...dedgmm gıbı benı skype de gordgndndr tlı evde bırakyo dısarda hep boga burcu rahatına cok duskun...dun gece eve donuncenapyn yazms bnde ınat ettm cvp yazmadm ona napcm bılmym onu kaybetmekte ısttemıyorum...:(((

tli= teli

Basliga baktim, konuya baktim. Bundan baska yorum yapmamaya karar verdim. Burda yazdigin gibi mesajlasiyorsan seni kâle almamasi normal.

Son düzenleme:
evet ama benı ılk buldgndan berıdr turkıyeye gelnce numaramı arastrdı aradı hep sordu ya evlılkten bıle bahsettı bana hep ımalıydı...sınavm oldugu ıcın ben yazı ısaret ettım ama benı kendne oyle bı bagladıkı anlatamam ilgisi vardı bı kız hısseder ama acılmadı bana onla ıletısımı kesmemıde ıstemıyor ama benıde önemsemıyor benı sankı pesınden kosturmak ıster gıbı bı hale grms 2 aydr msjlsyoz yanı arkadaslgmz pekıssın ve onu ıyı tanıyaym dye derken ben kendıme fena kaptrdm ona...dedgmm gıbı benı skype de gordgndndr tlı evde bırakyo dısarda hep boga burcu rahatına cok duskun...dun gece eve donuncenapyn yazms bnde ınat ettm cvp yazmadm ona napcm bılmym onu kaybetmekte ısttemıyorum...:(((

İlgilsi olan erkek bunu içinde tutmaz direk söyler eğer ciddiyse

Anlaşılan sizin ki pek ciddi değil.Belki aklında başka birileride var.Senide cepte tutmak istiyor.

Hep ne öyle 2 hafta evlilik lafları.Asla inandırıcı değil.Bence arkadaşınız pek ciddi değil.Sizde pek uğraşmayın

bence erkekler kadın kadar düşünceli değiller. yok sınavı geçsin yok ameliyattan çıksın bilmem ne bunları beklemezler. gelecekse pat diye gelir gidecekse pat diye gider.
başta belki hoşlanmış ama sonradan değişmiş düşüncesi belli ki.

burçla bunun ne alakası var şimdi :ssz: tipik erkek davranışı bu.

şu an flört ediyorsunuz ve şu dönemde biri birinin peşinden koşacaksa bu kesinlikle erkek olmalı. siz her ne kadar ona bağlanmış bile olsanız ona belli etmeyip, onu takmıyormuş gibi görünmeniz lazımdı bence. erkeklerin doğasından mı yetiştirilme şartlarından mı bilemiyorum kadını elde etmeye çalışırlar her zaman; zor kazanılan kıymetli, kendi gelen önemsiz olur gözlerinde.
siz bence daha fazla mesaj atmayın ona eğer sizden biraz bile hoşlanıyorsa bir hafta sizden bir mesaj gelmezse tutuşup aramaya başlayacaktır. yok aramazsa yolunuza bakın o adam bir daha gelmez.

İlgilsi olan erkek bunu içinde tutmaz direk söyler eğer ciddiyse

Anlaşılan sizin ki pek ciddi değil.Belki aklında başka birileride var.Senide cepte tutmak istiyor.

Hep ne öyle 2 hafta evlilik lafları.Asla inandırıcı değil.Bence arkadaşınız pek ciddi değil.Sizde pek uğraşmayın

bunu dusunmedım degıl ama bana nıye bulastı ozaman kendıne oyle bagladı kı...sımdı ne yapacağımı bilmiyorum:((( benle iletişimi kesmek istemiyor ama kafasına esince ilgileniyor:(( ben de dün kızlarla görüştüm bir süre mesajlarını cevaplamayacağım..bakalım ne yapacak gelecekse gelir zaten gelmeyecekse zorla getirtememki..

Konu sahibesi arkadaşım kendini kaptırdığın farkında olman güzel. Bir şey yapmana gerek yok, rahat bırak ve rahat ol demiştim. Sadece seninle konuştuğundan emin değilsin sanırım e açılmamış ta. Kendinle ilgilen hisetirme o kadar kapıldığını bakarsın başka bir konuştuğu var onu pek takmıyan o da ona kaptırır kendini. Gereksiz yere üzme kendini. Hayat güzel tadını çıkart.

bunu dusunmedım degıl ama bana nıye bulastı ozaman kendıne oyle bagladı kı...sımdı ne yapacağımı bilmiyorum:((( benle iletişimi kesmek istemiyor ama kafasına esince ilgileniyor:(( ben de dün kızlarla görüştüm bir süre mesajlarını cevaplamayacağım..bakalım ne yapacak gelecekse gelir zaten gelmeyecekse zorla getirtememki..

Maymun iştahındandır.Dediğim gibi seninle ciddi düşünen ve hoşlanan erkek öyle beklemez sınavı,yazı.
Fazla kafanı takma,çok ilgisi varsa kendisi arasın.Sen üstüne düşeni yapmışsın

burçla bunun ne alakası var şimdi :ssz: tipik erkek davranışı bu.

şu an flört ediyorsunuz ve şu dönemde biri birinin peşinden koşacaksa bu kesinlikle erkek olmalı. siz her ne kadar ona bağlanmış bile olsanız ona belli etmeyip, onu takmıyormuş gibi görünmeniz lazımdı bence. erkeklerin doğasından mı yetiştirilme şartlarından mı bilemiyorum kadını elde etmeye çalışırlar her zaman; zor kazanılan kıymetli, kendi gelen önemsiz olur gözlerinde.
siz bence daha fazla mesaj atmayın ona eğer sizden biraz bile hoşlanıyorsa bir hafta sizden bir mesaj gelmezse tutuşup aramaya başlayacaktır. yok aramazsa yolunuza bakın o adam bir daha gelmez.

ilk ayı onu takmadım zaten o hep aradı pesımden geldı sımdıde aynı taktıgı o uyguluyor bana kızlarla dun kafede gorustuk carsambaya kadar msj atmamayı dusunuyorum onan dun gece attıgı mesajıda cevaplamadım bir süre bana ulasamasın ıstıyorum tutussun yanı kaybetme korkusu sarsın ıstıyorum ...

Niye sesli harfleri atarak yazıyorsun ki ?

Telefonu yerine tli yazınca ne oluyor?

Türkçemize sahip çıksak daha iyi olur bence..

Konuya gelecek olursam;

sevgilin değilken bu kadar üstüne düşmesini ondan beklemen bana tuhaf geldi.

Bu durum büyük ihtimal onun da tuhafına gittiği için senden soğumuştur.

Şahsen daha ortada fol yok yumurta yokken benim de üstüme biri bu kadar gelse ben de soğurdum.

Kendini geri çekmelisin.

*Bu arada daha açıklayıcı ve yazımkurallarına uygun bir başlık daha hoş olurdu..

Back
X