Bana soğuk davranıyor

Saka misiniz?!

Biriniz boga ve digeriniz terazi burcu oldugunuzdan dolayi olaylar böyle gelismis. Hemen burclarinizi degistirin, geleceginiz de güzel olsun. :D

"La Havle Vela Kuvvete İlla Billah"

Son düzenleme:
Niye sesli harfleri atarak yazıyorsun ki ?

Telefonu yerine tli yazınca ne oluyor?

Türkçemize sahip çıksak daha iyi olur bence..

Konuya gelecek olursam;

sevgilin değilken bu kadar üstüne düşmesini ondan beklemen bana tuhaf geldi.

Bu durum büyük ihtimal onun da tuhafına gittiği için senden soğumuştur.

Şahsen daha ortada fol yok yumurta yokken benim de üstüme biri bu kadar gelse ben de soğurdum.

Kendini geri çekmelisin.

*Bu arada daha açıklayıcı ve yazımkurallarına uygun bir başlık daha hoş olurdu..

Pekala dikkat edeceğim yazıma:)) dediğiniz gibi kendimi geri çektim dündendir.Dün mesaj attı cevaplamadım sizce doğru mu yapıyorum

Pekala dikkat edeceğim yazıma.

Iliskiniz yokmus , sevgili degilsiniz ne bekliyorsun ki. Bir erkek istiyorsa pesinden kosar, onun pesinden kosmasini saglayamazsin.Olur da onun bir yerlerini havalandirirsan ve o bunu hissederse cok aci cekersin bunu unutma. Dunyanin sonu degil, dunyadaki tek erkek o degil. Herkese de guvenip kamera acma.

boga burcu bı sevdıgım var ıkı aydır tanıstık kendısı hala acılmadı bana ılk ıkı hafta bana karsı cok ıyıydı ılgılıydı ama sonra degıstı..soguk davranıyor hala bana acılmadı sınavm oldugunu bılıyor yazı bekledıgını dusunuyorum suanda yurt dısında kendısı bı haftadr cok ıyydı tlı hep yanındaydı benm ıcın cıft tl tasrdı yuk olmazdı ona bey efendının ama en son 3 gun once ılk kez nette gorstuk ben gayet bakımlydm..sonra gorstgmz gundendr tlı evde bırakıyor okula gdyo ben kendı kendme msj atp duryom aksam donunce msjmı okyo tabı yazdklrma degl hcbıse olmams gbı naptgmı soryo..bennnnnnnnnnn bu bogaaaaaaaa erkegını anlayamadm bu cocuk benı sevıyor mu sevmıyor mu anlamadm gttı...önce msj yapmcm dedm tepkı gosterdı yaptm msj ama sımdıde tlı evde bırakıyorr ya tam bı kalasss ne olr kafayı yıycem yardm edın ben terazı burcym

belliki çok üstüne gitmiş sıkmışsın onu bırak daha üstüne gitme o seni isterse o seni bıktırır merak etme.hem şu burç saçmalığını bir kenara bırak.azıcık olgun olmaya çalış

Bence akışına bırak ilgi gösterme direkt dönüş yapar eğer ilgisi varsa
Klişe ama kaçan balık tatlıdır bak sen nasıl düşünüyorsun kaçtığı için sen de kaç olsun bitsin ağır takıl faydasını görürsün emin ol.

netten mi tanıştın bu kişiyle doğru mu anladım ? eğer öyleyse, sakın güvenme derim, kimdir necidir belli değil. nette insanlar kendini çok farklı tanıtır, başına bela bile olur bu durum neler neler duyuyoruz. yaşın da küçük sanırım... bence asla bir daha tanımadığın kişilere kamera da açma, telefonunu da verme. sevgilin olsun istiyorsan gerçek hayatta bul birini, kursa falan git, çevreni genişlet yeni insanlarla tanış, elbette birini bulursun ve çok daha sağlıklı olur böyle... netten tanıştığın kimseye kanma, güvenme...

ayrıca hayatını burçlara göre yönlendirme lütfen, o kadar da değil...

Son düzenleme:
Önce güzel Türkçemizi sesli harflerini yutmadan yazmayı öğrenin(dilimiz bizim sessiz bayrağımızdır çünkü) sonra da adamı kendi haline bırakın derim.

Son düzenleme:
2 ayda ne ara sevdin
in$alalh reeldede goru$mu$tursunuz
ya$in kaç bilmiyorum ama
bu kadar kolay dile getirmesen belki daha iyi olur seviyorum kelimesini,afir bi kelime yaninda getirdikleride agir bence ..
oglan diycek bu kiz $ipsevdi iki gunde öldü bitti benim için
çocugun suçuda yok sana sevgili olalim dememi$ki sen kendin gelin guvey olmu$un sanki

Son düzenleme:
canım malesef o sana senin hissettiğin gibi bir şey hissetmio bencee :50::50:

bence bu konuyu yorumlara dahı kapat...baslıga yakısmayan bır konu....

Başlığı okuyunca anam ne oluyor çok önemli bişey heralde hemen bakim bi dedim, Daha ortada fol yok yumurta yokken böyle başlık açarsan bişeyler paylaşsanız ne olur durumun bilmem :) Neyse sadede gelim; bak erkeklerle ilgili en başta şunu bil ki erkekler ilişkileriyle ilgili olsun kızlarla ilgili olsun öyle çok fazla kafa patlatmazlar. Yani acaba şundan dolayı mı bana böyle yapıyor yoksa şunu mu denemek istedi filan şeklinde düşüncelere asla girme. Erkekler nettir, birini istiyorlarsa direk söylerler zaten. Senin durumunla ilgili şunu sölim; o sevdiğin kişi senin ilginden gayet memnun ve egolarını tatmin ediyor bu şekilde. Seni yedekte tutuyor, muhtemelen hayatında birisi zaten var. Belki ilerde hayatında birileri kalmazsa, yanlız kalırsa sana yakınlaşabilir. Bu arada sınavında başarılar, şuanda sadece buna odaklan. Gerisini salla gitsin, keyfine bak. Burçlarada bu kadar takılma, bir erkek hangi burçtan olursa olsun birini istiyorsa direk atlar zaten, dolanbaçlara girmez.

Birkaç site kuralını hatırlatmalıyım:
1-Forum dili Türkçe'dir, konularınızda, yorumlarınızda imla kurallarına uymalı, gereksiz kısaltmalardan(nbr,slm gibi), Türkçe olmayan kelimelerden ve Türkçe'de yer almayan x,w,q gibi harfleri kullanmaktan kaçınmalısınız.

2-Konu başlığı içeriği yansıtmalı, kızlaarrrrrrrrrrr, imdatttttttttt, yardımmmmmm vb. içerikle alakası olmayan ve uzatılarak yazılan konu başlıkları yasaktır.

3- Sitede paylaştığınız hiçbir konu, mesaj, fotoğraf, resim vb silinmemektedir, silmeniz, silinmesini talep etmeniz yasaktır, bu sebeple sonradan pişman olacağınız paylaşımlardan kaçınınız.

Back
X