tarot kartim olsa ve bakmayi bilsem sirf katina icin tarot bakmayi denerdim:)slm kızlar katınayla aslında yenı yenı tanısıyorum ancak bugune kadar kıme baktıysam hep dogru cıktıgını soyledıler ancak katına tarıh vermedıgı ıcın benım ıcın pek netlık kazanmıyor o yuzden bana tarot yada yada kahve falı bakana bende katına destemle acılım yapacagım
valla bilsem bakardım canım nerede bende o yetenek.
ama fal sepetindeki lidyayla nesibe kadınlar kulübünde takılıyormuş diyorlar belki ikisinden biri bakar sana
şaka yapıyorum tabi.konunu dağıttım kusura bakma da aklıma geldi yazmadan duramadım inşallah bakan çıkar canım.
bende tellwe sıtesınde herra ya tarot gonderdım bakalım ne soylıycekvalla bilsem bakardım canım nerede bende o yetenek.
ama fal sepetindeki lidyayla nesibe kadınlar kulübünde takılıyormuş diyorlar belki ikisinden biri bakar sana
şaka yapıyorum tabi.konunu dağıttım kusura bakma da aklıma geldi yazmadan duramadım inşallah bakan çıkar canım.
bende tellwe sıtesınde herra ya tarot gonderdım bakalım ne soylıycek
cevap gelince fikrini buraya da yazarsın beğendin mi beğenmedin mi diye?
bosalttım canım adını sorunu ve bırıyle ılgılı bı soru soruyosan o kısınınde adını yaz canım ozelden
bu yazdığını yeni gördüm canım özel mesajda adımı yazmadım bir 10 dakika da mesaj gönderemiyorum 10 dakika sonra adımı yazıcam sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?