bana tarot falı bakana bende katina falı bakıyorum:)

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.418
23.894
598
slm kızlar katınayla aslında yenı yenı tanısıyorum ancak bugune kadar kıme baktıysam hep dogru cıktıgını soyledıler ancak katına tarıh vermedıgı ıcın benım ıcın pek netlık kazanmıyor o yuzden bana tarot yada yada kahve falı bakana bende katına destemle acılım yapacagım

tarot kartim olsa ve bakmayi bilsem sirf katina icin tarot bakmayi denerdim:)

valla bilsem bakardım canım nerede bende o yetenek.

ama fal sepetindeki lidyayla nesibe kadınlar kulübünde takılıyormuş diyorlar belki ikisinden biri bakar sana

şaka yapıyorum tabi.konunu dağıttım kusura bakma da aklıma geldi yazmadan duramadım inşallah bakan çıkar canım.

Son düzenleme:

bende tellwe sıtesınde herra ya tarot gonderdım bakalım ne soylıycek

tolin özel mesaj kutun dolmuş canım cevap yazamadım biraz boşaltabilirsen sevinirim çok heveslenmiştim

cevap gelince fikrini buraya da yazarsın beğendin mi beğenmedin mi diye?

cevap geldı gelecek cıkıcakmı bılmıyorum ama sımdıyı ve gecmısı ıyı bıldı hatta dıger falcıların soylemedıgı bıseyıde cok acık ve net yazmıs ben ına zaten daha oncede gondermıstım beklemekten sıkılıp gerı cekmıstım falı ben sımdılık begendım yanı

bosalttım canım adını sorunu ve bırıyle ılgılı bı soru soruyosan o kısınınde adını yaz canım ozelden

bosalttım canım adını sorunu ve bırıyle ılgılı bı soru soruyosan o kısınınde adını yaz canım ozelden

bu yazdığını yeni gördüm canım özel mesajda adımı yazmadım bir 10 dakika da mesaj gönderemiyorum 10 dakika sonra adımı yazıcam sana.

ayyy cok sevındırık oldum suan kaca kadar burdasın sımdımı yapıyım kahveyı yarın felanmı bakcaksın?

Ben burdayımm yeni geldim hatta :) istersen iç şimdi fotoğraflarını gönder bana :) mesaj sayım az olduğu için özel atamadım

istersen özelden mailini yaz ordan da bakabilirim nasıl istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…