bana tarot falı bakana bende katina falı bakıyorum:)

tamam canım :)

sevgilimle geleceğimizi merak ediyorum. Bazı korkuları var onun evlilikle ilgili ve bu benide tedirgin ediyor.

senın ısmın bırde onun ısmını alayım:)

Canım hayatında bir konuda ikileme düşmüşsün sanırım ama bu ikilem başkalarının zoruyla yada başkalarından ötürü olmuş ve o kişilerin dillerinden koru kendini. yani sen karar vermek istemediğin bir konu ama sana zorla karar verdirtmişler ve bundan hiçte memnun olmamışsın. çünkü gönlün her iki seçenektede varmış kalbin resmen ikiye bölünmüş gibi görünüyor. eğer böyle bir karar gerçekleşmediyse olacak en kısa zamanda. ve verdiğin bu karardan iki kişi kötü manada etkilenecek bunlardan biri sen de olabilirsin çok dikkatli ol derim. hanende bugüne dek herhangi bir sıkıntı olduysa yada olursa bu asla sizin içinizden kaynaklanmıyor en yakın çevreniz akrabanız vb kişilerden ötürü problemler çıkıyor ama bi yerden sonra patlama noktası olacak ve hepsinden arınma ihtiyacı hissedeceksin ve inanıyorum ki bunu başaracaksın bu konuda sana isminde g harfi olan biri yardımcı olacak ve ferahlığa kavuşacaksın her şekilde.şuan hedeflediğin yolda ilerliyorsun ve güzel bir başlangıç yapmışsın bazı konularda önüne bir takım engeller yada zorluklar çıkacak ama sakın sakıın yılma sonunda onu o kadar güzellikler bekliyor ki seni anlatamam çektiğin tüm sıkıntıların ödülü gibi gelecek sonucu. bu gelecek engeller sana ilk başta sanki iyiymiş gibi görünecek ama sonunda aslında iyi olmadığını farkedeceksin ve pes etme noktasına dahi gelebilirsin vazgeçme asla. geçmiş zamanda sadaka niyetine gelecek birşey yapmışsın birine bir iyiliğin dokunmuş belki farkında olmadan yaptın ama onun duaları hep üzerinde.

tesekkur ederım eve soyledıgın seyler dogru bır soru daha sorcam ya ben erkek arkadasımla ayrıyım acaba yenıden barısma olabılırmı?yanı belkı hıssedrsın dıye sorum bende hemen gecıyorum senın falına:)

sanırım erkek arkadaşına sen bir konuda kırılmışsın belki ayrılık sebebi bile bu olabilir bilemiyorum. ama sanki hayatında problemler çıkaran biriydi erkek arkadaşın bence olmaması daha hayırlı olur gibime geliyor.

sızın aranız aucun bır kısımı gırdı? hemen bayan demek ıstemıyorum ancak bayanda olabılır erkekte olabılır sızın sıkıntınız bu bu ucuncu kısıden kaynaklı ve sen bunu ogrenceksın egerkı suan erkek arkadasına karsı kırıcı sozler kullanıyosan yapma egerkı boyle bır durum yoksa o zaman bu ucuncu sahsı ogrendıgınde ona kırıcı sozler soyleme sanırım senın ıstegın bu kısyle bır evlenmek cunku ev kartı cıkmıs ve bu ıstegın kesınlıkle gerceklesecek ancak bu durum yakın zamanda degıl daha ılerıdekı gelecekte olarak cıktı cunku zumrut kartı ters gelmıs bu kesın basarıdır ama yakın zamanda degıl:)

önceki sevgilisiyle evlilik yoluna girmek üzereyken aldatıldığını öğrenmiş belki de bahsettiğin üçüncü kişi o olabilir yani geçmişteki deneyim. korkularının belkide sebebi. evet sevgilimle evliliği düşünüyorum ama çok karamsar bakıyor yani sürekli korku ve endişe içerisinde bazen gelecekle ilgili hayaller kurarken bile korkuyor. o da gerçekten istiyor mu peki evlenmeyi yada beni

yanı onun dusuncelerıyle alakalı bısey cıkmadı ama mutlak başarı cıktı e zorlada evlılık olmaz demekkı oda ıstıycek:)

fala inanma falsızda kalma demişler ya çok ilginçtir ben kime baktırdıysam hakanla ilgili 2014 yazda evlilik çıktı :) hadi biri ikisi üçü tesadüfen aynı şeyi söyledi dicemde hep farklı ve alakasız kişiler :) hepsi evlilik gördü inşallah en hayırlısı olsunn :)

hadi bakalım ınş hayırlısı olsun:)

Yeni mesaj attığım için atamıyorum şuan. Aslında gitmek çok istiyordum fakat hayalimde ki yer daha farklıydı o yüzden içimde bir burukluk söz konusu.

Yeni mesaj attığım için atamıyorum şuan. Aslında gitmek çok istiyordum fakat hayalimde ki yer daha farklıydı o yüzden içimde bir burukluk söz konusu.

bak benım yorumuma gore sen buraya gıtmek ıstemıyosun ıcıne sınmeyen bıseyler var yada kafanda oturtamadıgın seyler ancak bunlardan sıyrıl cunku acılan kartların arasında basarı kartı vardı yanı bu yola gıt veya gıtme dıyemem ama gıdersen basarı senı beklıyo ve egerkı gıtme kararı verırsen de olumsuz dusuncelerınden mutlaka sıyrıl cunku bu dusuncelerınden nekadar cabuk sıyrılırsan o kadar cabuk bulucak senı basarı:)benım soyleyebılecelerım bu kadar sana ozel mesajla bısey sormak ıstıyorum:)

Çok sevindim bu yorumuna :) inşallah öyledir. Bir de sevdiceğimle ilgili bir şey çıkmadı mı :) tamam bekliyorum özelden :)

Çok sevindim bu yorumuna :) inşallah öyledir. Bir de sevdiceğimle ilgili bir şey çıkmadı mı :) tamam bekliyorum özelden :)

ask hayatın ıcınde uc kart cektım sızın aranızda ask var yanlız cevrenızden bı arkadasınız sızın aranızı bozmaya calısabılır yada ılıskınızle alakalı sıze sıkıntı yaratabılır ve sızde bu durum karsısında uzulup ıcınıze kapanabılırsınız ama canınızı sıkmayın aranızda ask gordum ben:)

canım banada bakar mısın? kahve falına bakabilirim istersen yollarsan.lütfen ihtiyacım varda artık hayatım karışıcak gibi baya

canım adını karsındakı kısının adını sorunu yaz hemen bakıcam yanlız bıraz cabuk ok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…