önceki sevgilisiyle evlilik yoluna girmek üzereyken aldatıldığını öğrenmiş belki de bahsettiğin üçüncü kişi o olabilir yani geçmişteki deneyim. korkularının belkide sebebi. evet sevgilimle evliliği düşünüyorum ama çok karamsar bakıyor yani sürekli korku ve endişe içerisinde bazen gelecekle ilgili hayaller kurarken bile korkuyor. o da gerçekten istiyor mu peki evlenmeyi yada beni
fala inanma falsızda kalma demişler ya çok ilginçtir ben kime baktırdıysam hakanla ilgili 2014 yazda evlilik çıktı :) hadi biri ikisi üçü tesadüfen aynı şeyi söyledi dicemde hep farklı ve alakasız kişiler :) hepsi evlilik gördü inşallah en hayırlısı olsunn :)
Yeni mesaj attığım için atamıyorum şuan. Aslında gitmek çok istiyordum fakat hayalimde ki yer daha farklıydı o yüzden içimde bir burukluk söz konusu.
bak benım yorumuma gore sen buraya gıtmek ıstemıyosun ıcıne sınmeyen bıseyler var yada kafanda oturtamadıgın seyler ancak bunlardan sıyrıl cunku acılan kartların arasında basarı kartı vardı yanı bu yola gıt veya gıtme dıyemem ama gıdersen basarı senı beklıyo ve egerkı gıtme kararı verırsen de olumsuz dusuncelerınden mutlaka sıyrıl cunku bu dusuncelerınden nekadar cabuk sıyrılırsan o kadar cabuk bulucak senı basarı:)benım soyleyebılecelerım bu kadar sana ozel mesajla bısey sormak ıstıyorum:)
Çok sevindim bu yorumuna :) inşallah öyledir. Bir de sevdiceğimle ilgili bir şey çıkmadı mı :) tamam bekliyorum özelden :)
tolin sana tarot açayım :) sorunu sor ama önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?