- Konu Sahibi sessizprenses01
-
bı sure yasadıgın sıkıntın kaybolmus.bır zırveye yukselıyorsun yanı bır ıste cok basarılı olacaksın sen sarısın,kıvırcık yada dalgalı saclı bırımısn? falında sarısn dalgalı veya kıvırcık saclı sacları omuz hızasından bıraz uzun bır bayan gordum. bıraz zor gunler gecırmıs ve uzun uzun dusunuyor. bır Y harfı gordum. bı arkadasınla veya sevgilinle arana biri girmis kusmussunuz bırbırınıze dusmanlrnz v senin sevgilin varmı bilmiyorum ama küstügün kisi erkek ama sanki aranzda bir degisk bag var.o aranızdaki kisi o erkege asık ve senın adını cıkartmya calısan bırı bukadar canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692795 sende bunu yorumlaa
Kızlar başlıkta da yazdığım gibi bana tarot ya da katina bakana,katina ya da kahve falı bakacağım bende..Bakacak olanlar özelden yazarsa çok sevinirim
cuskun bna tarot bksana
nasıl seccemm bnde kart yok
İnternetten tarıt kartları sececrksin bana sırasyla söylemlsin.. Kartı senn seçmen lazım.. Bu arada msja cevap verebilmem için alıntı ile cevp yazmalsın çünkü cvp yazdıgını göremeym
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnternetten tarıt kartları sececrksin bana sırasyla söylemlsin.. Kartı senn seçmen lazım.. Bu arada msja cevap verebilmem için alıntı ile cevp yazmalsın çünkü cvp yazdıgını göremeym
normal internete tarot falı yaz kart seç onun bana yolla ben yotumliyim sana kartlatınıhangı sıteden secıcem kartları
normal internete tarot falı yaz kart seç onun bana yolla ben yotumliyim sana kartlatını
Baktığım her fal birebir çıkıyordu ama karanluk tarafa yaklaşınca bırakmak zorunda kaldım.
normal internete tarot falı yaz kart seç onun bana yolla ben yotumliyim sana kartlatını
Merhaba bana da bakarmisiniz internetten tarot kartlari cektim
Para sovalyesi
Kilic dortlusu
Kupa sovalyesi
Ay
Adalet
Yildiz
Para altilisi
Kilic beslisi
Kupa onlusu
İmparator
Hepsi duz kartlarin
Umarım seni çok etkilemez. İçinde bulunduğun zamanlar hassas zamanlar
Yaşadığın üzüntülü bir olay sebebiyle bazı şeylerden kopmak zorunda kalmışsın ama bu çok da önemli değil. Maddi sıkıntılar yolda. Sağlığına dikkat etmen gerekiyor. Zamanını doğru kullanamammışsın ve şu an bazı zaralar seni olumsuz etkiliyor. Çevrendeki bir erkeğe dikkat etmen gerek. Tehlikeli ve sana zarar verebilir.
Umarım seni çok etkilemez. İçinde bulunduğun zamanlar hassas zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?