• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana tepkı verceksıniz ama anlatmak istedim

yasam0606

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
738
Puanlar
123
Daha oncede konu actım gorustugum bırı vardı arabada bosaldı gorusmedım o gunden sınra cafeteryadakı bayan var benımle netlesmesı ıcın konusun demıs bana msj attı konusmak ıcın ındım ısı resmılestırelım dedı bnde konusalım anlasabılırsek dedım boyle deyıp ortadan kayboldu aradugımda gelecek goremeıyırum aynı kulvardayız degılız dedı bu lafı duyunca yuzune kapattım dunde bısey olmamıs gıbı aradı hıkayeme bakıyor bundan sonra gunaydın mrb dısında konusmayalım dedı tutarsız tavrından sıkıldım hem ıstıyor hem soguk

Canım senin derdin nedir? Ne olsun istiyorsun, ne bekliyorsun? Adamla her seferinde böyle olaylar yaşamana rağmen arabalarda görüştün. Bu yüzden yok beni zorla öptü zorla şunu yaptı lafların geçmiyor. Git ne istiyorsan yaşa adamla, sen de rahatla biz de kurtulalım

Bazı insanlar cidden linç bağımlısı oluyor. Hakaret işitmekten zevk alıyorsun sanırım. E tamam adamdan aşağılama görüyorsun zaten yetin bununla neden bir de burada linç kovalıyorsun?o

Canım senin derdin nedir? Ne olsun istiyorsun, ne bekliyorsun? Adamla her seferinde böyle olaylar yaşamana rağmen arabalarda görüştün. Bu yüzden yok beni zorla öptü zorla şunu yaptı lafların geçmiyor. Git ne istiyorsan yaşa adamla, sen de rahatla biz de kurtulalım

Kendımı nasıl rezil ederim konusu 👏
Bn ztn kadınınn hatrına konustum

Benı nıye arıyor onu cızemedum
Çünkü sen tacizlerine tepki vermeyen birisin. Kolay lokmasın basit bir kadınsın. Ne koparsam kârdır diyor. Anla artık ya hiç mi arkadaşın ablan yengen falan yok?

Çünkü sen tacizlerine tepki vermeyen birisin. Kolay lokmasın basit bir kadınsın. Ne koparsam kârdır diyor. Anla artık ya hiç mi arkadaşın ablan yengen falan yok?
Nıye tavız vereyım kı akıl vereyım

Back
X