- Emoji Skoru
- 738
- Puanlar
- 123
Aramaz oBir aramaya bakar oysa ki…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramaz oBir aramaya bakar oysa ki…
Uzak dur her yerden engelleDaha oncede konu actım gorustugum bırı vardı arabada bosaldı gorusmedım o gunden sınra cafeteryadakı bayan var benımle netlesmesı ıcın konusun demıs bana msj attı konusmak ıcın ındım ısı resmılestırelım dedı bnde konusalım anlasabılırsek dedım boyle deyıp ortadan kayboldu aradugımda gelecek goremeıyırum aynı kulvardayız degılız dedı bu lafı duyunca yuzune kapattım dunde bısey olmamıs gıbı aradı hıkayeme bakıyor bundan sonra gunaydın mrb dısında konusmayalım dedı tutarsız tavrından sıkıldım hem ıstıyor hem soguk
E yine cafeye çağırmış gitmemişsin ya ,demekki gene istiyor seni ,aynı sahneyi tekrar edip gene özür dileyip aileyi katıp tekrar kaçacak döngü bu.Adam benı ıstemıyor bnde sogudum
Ne diyo la buDaha oncede konu actım gorustugum bırı vardı arabada bosaldı gorusmedım o gunden sınra cafeteryadakı bayan var benımle netlesmesı ıcın konusun demıs bana msj attı konusmak ıcın ındım ısı resmılestırelım dedı bnde konusalım anlasabılırsek dedım boyle deyıp ortadan kayboldu aradugımda gelecek goremeıyırum aynı kulvardayız degılız dedı bu lafı duyunca yuzune kapattım dunde bısey olmamıs gıbı aradı hıkayeme bakıyor bundan sonra gunaydın mrb dısında konusmayalım dedı tutarsız tavrından sıkıldım hem ıstıyor hem soguk
GereksızNe diyo la bu
Dongu aynı gelecek goremıyomus oyle dedı bn cok goruyorum yaE yine cafeye çağırmış gitmemişsin ya ,demekki gene istiyor seni ,aynı sahneyi tekrar edip gene özür dileyip aileyi katıp tekrar kaçacak döngü bu.
Engellesemde cafeteryaya ınıyorum yıne goruyırum aynı yerdeyız hatalı hem bıde gelecek goremıyorum dıyoUzak dur her yerden engelle
Senin bu cahil, moron hallerin de onu sarmamış demek ki.Engellesemde cafeteryaya ınıyorum yıne goruyırum aynı yerdeyız hatalı hem bıde gelecek goremıyorum dıyo
Ayrıca soru; gelecek görmek zorunda mı? Söylemiş, bitmiş işte, neyi anlamıyor ve neyin peşine düşüyorsun hâlâ, hani umrunda değildi?Engellesemde cafeteryaya ınıyorum yıne goruyırum aynı yerdeyız hatalı hem bıde gelecek goremıyorum dıyo
OYle deyıp benı aradıAyrıca soru; gelecek görmek zorunda mı? Söylemiş, bitmiş işte, neyi anlamıyor ve neyin peşine düşüyorsun hâlâ, hani umrunda değildi?
Kemdı embesıl beynıne bak senSenin bu cahil, moron hallerin de onu sarmamış demek ki.
Sana yapılacak en büyük hakaretlerden birini yaptı, şu an tek kelime etse koşarak gidersin, herif bunun farkında değil mi sanıyorsun?
Yok amaç ne, yok çözemedim, yok beni niye arıyor, yok istemiyorum zaten. He canım he.
Dalga geçiyor seninle, ulaşılabilir görüyor, canı sıkılınca sarıyor.OYle deyıp benı aradı
YokklYeni bir gelişme var mı? Bizi bilgilendirmeyi unutma olur mu? Aileler falan tanisirsa, evlenirseniz mutlaka buraya yaz. Merak ederiz.