Nişanlımla yani aslında kocam oluyordu nikâhı erteledim kafayı yedi çünkü imam nikahı vardı birlikte olduk. Hata dediğim bu malesefBen tam anlamadım ? Nişan attığınız için mi kendinizi değersiz hissediyorsunuz? Eğer öyleyse çok gereksiz bir düşünce .. nişan ne için var ? Birbirini tanımak için .. Olmuyorsa olmuyor . Günümüzde boşanmak , evlenmek kadar doğal ve normal iken, nişan atmayı sorun yapacak biriyle zaten birlikte olmayın
Ama yine de merak ediyorsanız , geçmişte nişan atmış bir kadın olarak çok mutlu bir evliliğim var
Değeri ben orda aramıyorum toplum baskısı diye bir şey var toplum buna değer veriyor bu açıdan medeniyet her erkekte yok malesefsöylemedik yaşadık.
önden durum bildirimi yapmaya gerek yok.
değerinizi bacaklarınızın arasında aramaktan vazgeçin.
Toplumumuz biraz geri bir toplum (bu açıdan). Bacak arasında namus aramak çağ dışıdır. Herşeyi yapıp,bir sürü insanla aynı yatağa girip yüzeysel ilişkiye yaşayan cinsel birliktelik yaşamayan kızlar bakire mi sayılıyor? İnsanın ruhu bakire olsun,bedeni değil. Namus akıldadır,kalptedir bacak arasındaki et parçasında değil.Değeri ben orda aramıyorum toplum baskısı diye bir şey var toplum buna değer veriyor bu açıdan medeniyet her erkekte yok malesef
Nişanlımla yani aslında kocam oluyordu nikâhı erteledim kafayı yedi çünkü imam nikahı vardı birlikte olduk. Hata dediğim bu malesef
Zaten amacım şuan başkasını bulmak değil uğraşamam bir erkekle çünkü yeteri kadar yıprandım. Benim şuan tek derdim yaptığım hatadan kaynaklı bunun bana ilerleyen dönemlerde problem yaratıp yaratmayacağıİlk kendinizi bulun bence sonra başkasını bulmayı düşünün ..
İnziva güzel şeydir .
Toplumumuz biraz geri bir toplum (bu açıdan). Bacak arasında namus aramak çağ dışıdır. Herşeyi yapıp,bir sürü insanla aynı yatağa girip yüzeysel ilişkiye yaşayan cinsel birliktelik yaşamayan kızlar bakire mi sayılıyor? İnsanın ruhu bakire olsun,bedeni değil. Namus akıldadır,kalptedir bacak arasındaki et parçasında değil.
Aldığım en güzel cevaplardı teşekkür ederim bende kafaya takmamaya çalışıyorum ama bu ilk bunalım birçok kızda oluyor galiba sürekli geleceğe yönelik kaygılar yaşıyorumNikah olsun olmasın , hiç kimseye hiç birşeyin hesabını vermek zorunda değilsiniz . Evlendiğimde bakire değildim (ki kimseyle imam nikahlı da değildim)
kocam bunu sorun yapacak bir adam olsaydı şu anda kocam olmazdı. Hayatınıza alacağınız adamı doğru seçerseniz hiç bir sorun yaşamazsınız .
Kimisi için bu önemlidir , kimisi için değil . Herkesin kendi hayatı , kendi düşüncesi. Olmayan birşeyi oldurmaya çalışmazsanız emin olun mutlu olursunuz
Bol şans !
Eski nişanlım yada kocam mi diyim her neyse yerin dibine girsin inşallahta bana hep şöyle derdi ayrılacağımı anladığı zamanlar "Benden ayrılırsan ortada kalırsın, kimse kabul etmez, bensiz bir hiçsin vs." Onun yüzünden de oldu bu kaygılarımToplumumuz biraz geri bir toplum (bu açıdan). Bacak arasında namus aramak çağ dışıdır. Herşeyi yapıp,bir sürü insanla aynı yatağa girip yüzeysel ilişkiye yaşayan cinsel birliktelik yaşamayan kızlar bakire mi sayılıyor? İnsanın ruhu bakire olsun,bedeni değil. Namus akıldadır,kalptedir bacak arasındaki et parçasında değil.
Senin adına çok mutlu oldum allahım bozmasın mutluluğunu inşallah bende iyilerle karşılaşırımBipolar hastasıyım; eşimi, evlenmeden önce karşıma alıp "Bak yavrum, ben şöyle manyak bir insanımdır, çekebilir misin? Tersim pistir, yapabilir misin? Hallerim gelir, idare edebilir misin? Emin misin? Zorlarım, aklını alırım" diye konuştum. "Seni her halinle seviyorum, her halin kabulümdür" dedi, evlendik.
Bu adam benim 29846324. sevgilimden sonraki adam.
5 seneyi bitirdik evliliğimizde, bir oğlum var. Her evlilikte olan kadar belki tartıştık, onun haricinde gayet ideal bir evliliğimiz olduğu söylenebilir.
Yani oluyor, sizi seven biri karşınıza çıktıktan sonra ruhunuza da iyi geliyor, her şeklinizle de seviliyor sayılıyorsunuz.
Kendi karaktersizliğini sana yüklemeye çalışmış. Aslında sensiz bir hiç olduğunu onun daha iyi anlaması lazımdı.Eski nişanlım yada kocam mi diyim her neyse yerin dibine girsin inşallahta bana hep şöyle derdi ayrılacağımı anladığı zamanlar "Benden ayrılırsan ortada kalırsın, kimse kabul etmez, bensiz bir hiçsin vs." Onun yüzünden de oldu bu kaygılarım
Senin adına çok mutlu oldum allahım bozmasın mutluluğunu inşallah bende iyilerle karşılaşırım
Değeri ben orda aramıyorum toplum baskısı diye bir şey var toplum buna değer veriyor bu açıdan medeniyet her erkekte yok malesef
Sevgilin deme lütfen zaten boğazını sıkıp öldürmek istiyorum ayrılalı 2 ay oluyor hala peşimde. Deli gibi aşık oldum bana sahip oldu ve kafayı yedi biliyor musun. Paranoyak manyak oldu benide hasta etti ve beni kaybetti kendi eliyle. Bir erkeğin sonradan da ne olacağı belli olmuyorKendi karaktersizliğini sana yüklemeye çalışmış. Aslında sensiz bir hiç olduğunu onun daha iyi anlaması lazımdı.
Bende sevgilimle ilişkiye girdim,gram kaygı duymuyorum. Çünkü namusum ya da şerefim bacak arasında değil,para karşılığı bu işi yapmıyorum yapmıyorum/yapmıyorsun. Kaygı duyması gereken ciğeri 5 para etmez sevgilin,sen değilsin tatlım.
Gerçekten vaktini ayırıpta yazdığın için allah razı olsun. O kadar iyi geldi ki söylediklerin tebessüm etmemi sağladı çok teşekkür ederim. Dışarıya karşı boynumu asla bükmem sert bir duruşum vardır ama çatışmam kendi içimde. İnşallah bu benim son sınavım olmuştur ve inşallah benimde karşıma böyle güzel bir insan çıkar. Hem hastalık yönünden hemde ilişki yönünde güzel bir örnek oldun banaKarşılaşırsın tabi.
Boynun bükük, kem küm dolanırsan o yılgın enerjin de bulaşır çevrene. Dimdik dur, özgüvenin tam olsun. Aklını sev, ne güzel ki çileli de olsa, farklı düşünebiliyor, farklı noktaları derinlemesine irdeleyip görebiliyorsun. Şu hayatta belki mal gibi gelip giden bir ton insanın arasında, hayatı detaylıca sorgulayabilen, derin bir ruhun var. Bu neden senin ezikliğin olsun? Bu gururun olmalı.
Doğru söylüyorsun bana gelecek erkek tertemiz gelmeyecek sonuçta kendi içimde çözmem lazım bu durumutoplum baskısını kim oluşturuyor. toplum kim?
sen ben o.
sen kendini değersiz görürsen millet ezer geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?