• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana umut olun lütfennn

slm kızlar.evliliğimin 3.yılını doldurmak üzereyim ve evlendim evleneli hep cocuk istedim.1.yılımda pko hastalıgıyla yuz yuze geldim ve hala cocugum yokkk.
klomen ,çatlatma ignesi,seker hapları ,gonal f,artık kitabını yazıcam bu ve bi çok ilaçların ama tık yok.
rahim agzı filmimde tertemiz,eşimdede bi rahatsızlık yok.
ama ne varki çocukta yok:KK43:
aşılama yaptırmama gerek olmadıgını ve tüp bebek yaptırmam gerektigini soyledi dk ve bende istanbul hisar hastanesinde birgül hocaya tedaviye başladım ve ilk denemem de negatiffffffffff
suan oylece bekliyorum evde sagon kurune baslayalım dedik ama tadı o kadar kötükü ilkini bile içemedim.
sadece dua ediyorum tekrar tüp bebek denemelimiyim bilmiyorum
benim durumda olanlar ve hamiş kalanlar
BANA UMUT OLUN LÜTFENNNN
en azından tup bebek deneye bılıyorsunuz benım esım azosperm (sıfır sperm) yuzde otuz ıhtımalımız var bızım durumumuzda olanlar ne yapsın bı sperm ıcın neler yapıyoruz tup bebege baslayıp sperm bulunamadı ıcın yarıda ıptal edılenler rabbım vermeyınce vermıyor duada ısrarcı olup hayırlısını dılemek gerekıyor

en azından tup bebek deneye bılıyorsunuz benım esım azosperm (sıfır sperm) yuzde otuz ıhtımalımız var bızım durumumuzda olanlar ne yapsın bı sperm ıcın neler yapıyoruz tup bebege baslayıp sperm bulunamadı ıcın yarıda ıptal edılenler rabbım vermeyınce vermıyor duada ısrarcı olup hayırlısını dılemek gerekıyor

HAKLISIN CANIM HEPİMİZİN DURUMU BİRBİRİNDEN KÖTÜ İŞTE.
ALLAHIM BİRAN ÖNCE MELEKLERİMİZE KAVUSTURSUN BİZİ

GENETİK TESTİM ÇIKTI BENİM ŞİMDİ DOKTORUN YANINDAN GELDİM KROMOZOMLARDA Bİ SORUN YOK SADECE BENDE KAN PIHTILAŞMASINA YATKINLIK VARMIS BUDA GEBE KALINDIGINDA DÜŞÜKLERE NEDEN OLABİLİYOMUS.ASPİRİN FOLİK ASİT VE B 12 VİTAMİN TAKVİYESİ İSTEDİ BAKALIM NOLCAK
GENETİK TEST SONUÇLARI 1 AYDA CIKIYO TATLIM İNŞ SENİNKİ TEMİZ CIKAR

Gözün aydın canım çok sevindim sorun olmamasına. İnşallah bizimde testler temiz çıkar. Ben pıhtılaşma için kan vermiştim eşimde y delesyonu için onun sonucu bu hafta veya haftaya çıkacak. Kromozom bizi çok bekletecek :( canım birde bağışıklık sisteminin bebeği reddetmesi gibi bir durum varmış test falan yapıldı mı sana bunla ilgili ?doktoruma sordum ama pek önemsemedi

haklısın canım ya olacagı varsa oluyo zaten senin adına çok sevindim olacagını bilsem durmadan yaptırıcam tüp bebek
bu kadar sıkıntılı sancılı tedavinin sonucunun boyle bitmesi ne güzel.yerinde olmak isteyen milynlarca kadın var bu forumda:KK61:.bizlere dua et inş:KK46:
Aminn canım rabbim dileyen herkese nasip etsin. Sorunsuz rahat hamilelikler geçirin inşallah. Umarım bende bir sorun yasamadan kucağıma alabilirim. Allahtan hayırlısı hepimiz için

Veni vidi de hakan çoksüer.senin kim?insallah mutlu hayırlı haberler alırsın.
inşallah canım benim doktorum Zeki Akkum hoca bahceci fulya da . daha önce genesiste çalışmış kurucusu... inşallah sonucum pozitif olur.

Gözün aydın canım çok sevindim sorun olmamasına. İnşallah bizimde testler temiz çıkar. Ben pıhtılaşma için kan vermiştim eşimde y delesyonu için onun sonucu bu hafta veya haftaya çıkacak. Kromozom bizi çok bekletecek :KK43: canım birde bağışıklık sisteminin bebeği reddetmesi gibi bir durum varmış test falan yapıldı mı sana bunla ilgili ?doktoruma sordum ama pek önemsemedi

yooo haberim yok benim öyle bi testten dur sorayım doktoruma:KK24:
aslında biliyomusun bana o genetik testleride yaptırmıycaktı doktorum ama ben ısrar ettim yaptııralım yoksa bida tüp bebek denemicem dedim.insanlar uç dört kez tüp bebek yaptırdıktan sonra bu testler yapılıyo ve ondan sonra sorun oldugu anlaşılıyo bosuna kadının kımyasıyla oynuyolar.ben ikinci tüp bebege kadar bakalım ne kadar test varsa yaptırıcam.kromozom oyle canım ya ben 35.günümde aldım ve sana tavsiyem sonuçları tüp bebek doktorundan önce genetik doktoruna göster o once yorumlasın bize genetik doktoru oyle soyledi seninde sonuçları paylaşırız burda bakalım nolcak canım ya:KK46::KK46::KK46::KK46:

Merhabalar arkadaşlar...
5 yıllık evliyim. Eşimde sperm azlığı, şekil bozukluğu ve hareket düşüklüğü var. Evliliğimizin 2.yılında başladık. 2 tüp bebek, 1 aşılama ve çatlatma yöntemi gibi işlemler denedik. 1 düşüğüm oldu. Bu yıl tekrar deneyelim dedik. Ekim ayına karar verdik. Beklerken bir şeyler deneyelim dedik. Bir aktara gittim. Başka bir karışım alacaktım. Problemimi söyledim. Aktar sahibi abla ben sana şunları vereyim dedi. Ne o dedim. Ve başladı yapmaya... Bir kavanoz çam balına 50 gr. Arı sütü sıktı. (Yalnız bu arı sütünü buzdolabından büyük bir saklama kabından çıkardı hakiki dedi. Diğerleri iş görmez dedi). Kapağını kapattı. Yanına polen ve ginseng otu tozu koydu. Abla bunları eve götür. (120 tl) Bir saklama kabında bunların hepsini bir tahta kaşıkla karıştır. Ve hiç dolaptan çıkarma dedi. Abi bunu 1-2 ay kullansın dedi. Eşim bunu Sabah akşam yedi. Ve inanamayacaksınız ama 1 ay kullandı. 2. ayımda hamile kaldım. Çok şaşkınım. Şu anda hamileyim. 5.haftama girdim. Ayın 5.de cuma günü kan testi yaptırdım. 312 çıktı değer. Belim kopuyor resmen ... Doktorumla konuştum oda şaşırdı. Bugünde ver kan testi dedi. Gidişata bakalım dedi. Bugünde test verdim. Yalnız Saat 4te alabileceğim. Gelirse onuda size yazacağım.
Bu arada bu karışımı kadınlarda kullanabiliyor. Arı sütü ve polen Hücre yenileyici bir gıdaymış Kanser hastalarına öneriyorlarmış. Araştırıp okuduğumda çok şaşırdım.

Ben diyorum kii bir deneyin.

senin aktardan bizim sorunada karısım yaptırsak yaaaa:KK46::KK46::KK46:

inşallah canım benim doktorum Zeki Akkum hoca bahceci fulya da . daha önce genesiste çalışmış kurucusu... inşallah sonucum pozitif olur.
Biliyorum bir kere muayenesine gitmiştim. Çok kalabalıktı. Hayırlı olsun insallah mutlu haberler alırsın.

canım ben sana bişey sormak istiyorum ben ıkıncı denememi bahçecide yaptırmak istiyorum merkez nasıl bide fiyatla ilgili bilgi verebilirmisin acaba

cananu mrb cnm bende gunlerdir forumda gezinip duruyorum umudum bitmesin die
ye cunki okadar yalniz okadar caresiz hissediyorum kendimi ama burayi okuyunca rabbime bin defa sukrediyorum neleri var diyorum bende pcoyum cnm evleneli 6 sene oldu klomen catlatma ignesi tedavisi oldum yillatca baktim olmuyo asilama yapalim dedim oda olmayinca tup yapalim dedim oda ilk denememde salak bi dktora denk geldim hic yumurta gelismedi tedavim iptal oldu ikincide umutta denedim ulun beydi drum allaha sukur tuttu ben ilk denemem diyorum cunki ilk transverimdi hemde dondurulmustu ve bir tane embriyoydu hamileligimi ogrendim dunyalar benim oldu ama sevincim bir hafta surdu kanamam basladi ve 5hafta 4 gunlukken bebegim akti gitti hic bisey yapamadim safece agladim ve bebegim beni birakali on gun oldu ben hala kotuyum duzelemedim ama benim gibi kimse yapmasin hamileligimi ogrendigimden beri ya dusecek ya dis gebelik yada bos gebelik diyodum korkuyodum ama bidakinde asla aklima getirmicem simdi ikinciyi denemek istiyorum dondurulmuslarim var dokuz tane aslinda bes kurus paramda kalmadi ama rabbim yardim ediyo tedaviye baslayinca.yani cnm pcoluyum diye hamile kalamicam diye uzulme ben ilk denememde kaldim sadece rabbime hamile kalmak icin degil sag salim evlat nasip et diye.dua et rabbim ol demedikten sonra hersey bos rabbim bizim yardimcimiz olsun insallah sag salim evlatlar nasip eder bize biraz.uzun oldu kusura bakma ama asla ben gibi negatif dusunme bol bol dua et insallah guzel haberlwrinide alriz burdan...

Biliyorum bir kere muayenesine gitmiştim. Çok kalabalıktı. Hayırlı olsun insallah mutlu haberler alırsın.
inşallah canım. evet çok yoğun bi doktor ama yoğunluğuna rağmen ilgilenmeside gayet iyi
canım ben sana bişey sormak istiyorum ben ıkıncı denememi bahçecide yaptırmak istiyorum merkez nasıl bide fiyatla ilgili bilgi verebilirmisin acaba
canım bu benim 2. denemem ikisinide bahçecide deniyorum merkez gayet iyi ileri teknolojiye sahipler laboratuvar konusunda içim rahat. ben diyarbakırda bahçeci fulya ya gidiyorum devletle hiç bi anlaşması yok. ilk denememde merkeze 4.500 verdim ilaçlar 2.000 civarı tuttu. 2. denemede 3.500 alıyorlar ilaçlar yine aynı...

inşallah canım. evet çok yoğun bi doktor ama yoğunluğuna rağmen ilgilenmeside gayet iyi

canım bu benim 2. denemem ikisinide bahçecide deniyorum merkez gayet iyi ileri teknolojiye sahipler laboratuvar konusunda içim rahat. ben diyarbakırda bahçeci fulya ya gidiyorum devletle hiç bi anlaşması yok. ilk denememde merkeze 4.500 verdim ilaçlar 2.000 civarı tuttu. 2. denemede 3.500 alıyorlar ilaçlar yine aynı...

sagol canım cvp için

cananu mrb cnm bende gunlerdir forumda gezinip duruyorum umudum bitmesin die
ye cunki okadar yalniz okadar caresiz hissediyorum kendimi ama burayi okuyunca rabbime bin defa sukrediyorum neleri var diyorum bende pcoyum cnm evleneli 6 sene oldu klomen catlatma ignesi tedavisi oldum yillatca baktim olmuyo asilama yapalim dedim oda olmayinca tup yapalim dedim oda ilk denememde salak bi dktora denk geldim hic yumurta gelismedi tedavim iptal oldu ikincide umutta denedim ulun beydi drum allaha sukur tuttu ben ilk denemem diyorum cunki ilk transverimdi hemde dondurulmustu ve bir tane embriyoydu hamileligimi ogrendim dunyalar benim oldu ama sevincim bir hafta surdu kanamam basladi ve 5hafta 4 gunlukken bebegim akti gitti hic bisey yapamadim safece agladim ve bebegim beni birakali on gun oldu ben hala kotuyum duzelemedim ama benim gibi kimse yapmasin hamileligimi ogrendigimden beri ya dusecek ya dis gebelik yada bos gebelik diyodum korkuyodum ama bidakinde asla aklima getirmicem simdi ikinciyi denemek istiyorum dondurulmuslarim var dokuz tane aslinda bes kurus paramda kalmadi ama rabbim yardim ediyo tedaviye baslayinca.yani cnm pcoluyum diye hamile kalamicam diye uzulme ben ilk denememde kaldim sadece rabbime hamile kalmak icin degil sag salim evlat nasip et diye.dua et rabbim ol demedikten sonra hersey bos rabbim bizim yardimcimiz olsun insallah sag salim evlatlar nasip eder bize biraz.uzun oldu kusura bakma ama asla ben gibi negatif dusunme bol bol dua et insallah guzel haberlwrinide alriz burdan...

canım ya inan cok üzüldüm.ben tüp bebek denememde negatifle karsılastıgım için kendimi toparlayamadım bide seni dusunemiyorum öyle haklısınki uzulmekte.ama yinede bi çok insana nazaran sanslısın cunku hamile kalmıssın.bana doktorum soyle demişti.pko lu vücüt tipi hamile kalmayı ögrendiğinde hersey daha kolay.neden dustu bebegin bence onu arastırmak lazım.sebebi varmi.ben genetik test yaptırdım orda bende kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı.doktor eger tedavi olmazsam hamile kalsam bile dusuk yapacagımı soyledi.ben hiç gebe kalamadım.ıkımızın durumuda cok zor.bebeişlerimizi kucagımıza almadan rahat etmicez.bu tedavi oylesine maadi manevi acıdan yoruyoki insanı allahım yardımcımız olsun.bu kadar içten msj paylaştıgın için tesekkur ederim.ne zaman dertleşmek istersen ben burdayım.birbirimizin yaralarını sarıcaz daha cabuk iyleşicez

canım ya inan cok üzüldüm.ben tüp bebek denememde negatifle karsılastıgım için kendimi toparlayamadım bide seni dusunemiyorum öyle haklısınki uzulmekte.ama yinede bi çok insana nazaran sanslısın cunku hamile kalmıssın.bana doktorum soyle demişti.pko lu vücüt tipi hamile kalmayı ögrendiğinde hersey daha kolay.neden dustu bebegin bence onu arastırmak lazım.sebebi varmi.ben genetik test yaptırdım orda bende kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı.doktor eger tedavi olmazsam hamile kalsam bile dusuk yapacagımı soyledi.ben hiç gebe kalamadım.ıkımızın durumuda cok zor.bebeişlerimizi kucagımıza almadan rahat etmicez.bu tedavi oylesine maadi manevi acıdan yoruyoki insanı allahım yardımcımız olsun.bu kadar içten msj paylaştıgın için tesekkur ederim.ne zaman dertleşmek istersen ben burdayım.birbirimizin yaralarını sarıcaz daha cabuk iyleşicez
cnm benim cok tesekkur ederim aynen dertlerimizi paylasarak azaltabiliriz cnm ilk dusugum oldugu icin doktor arastirmaya gerek yok diyo ama ben bidaha ayni seyi yasamak istemiyorum oyuzden 3 tane dusugum var deyip unuverstede yaptiricam testlerimi rabbim hepimizin yardimcisi olsun hep soyluyorum rabbime bin sukur adet olabiliyoruz ve tup bebek yaptirabiliyoruz rabbim elbet dualarimizi kabul edicek bizde tatli anneler olucaz eminim...

cnm benim cok tesekkur ederim aynen dertlerimizi paylasarak azaltabiliriz cnm ilk dusugum oldugu icin doktor arastirmaya gerek yok diyo ama ben bidaha ayni seyi yasamak istemiyorum oyuzden 3 tane dusugum var deyip unuverstede yaptiricam testlerimi rabbim hepimizin yardimcisi olsun hep soyluyorum rabbime bin sukur adet olabiliyoruz ve tup bebek yaptirabiliyoruz rabbim elbet dualarimizi kabul edicek bizde tatli anneler olucaz eminim...

inş canım ya inşşşşşş

Back
X