bana uygun biri değil gibi ama onu seviyorum

kedimgilbert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
72
0
36
İstanbul
hani 1 ay önce faceden tanışmıştık ve sakladığı şeyler yuzunden 2 kere ayrılmıştık eski evliliğini ve iş mahkemesini sakladı diye ama şu an her şey çok guzel gidiyoro beni aradı sana çok ihtiyacım var ne olur barışalım beni dinle son kez dedi eski eşini saklama sebebi beni kaybetmekmiş yalan söylemedi ama bahsetmemesi beni ayırmıştı o zamanda artık barıştık bende üstünde durmuyorum çünkü o kadar iyi vakit geçiriyoruz ki anlatamam hafta sonları 12 de buluşup gece 10 a kadar geziyoruz gemi turu sahil değişik mekanlar yürüyüş alış veriş merkezlerine gidiyoruz ve anladım ki o da çok çekmiş biri bana evlenme teklif etti hatta hemen istiyor ben çok çektim ilk eşimden dedi bide 4 yaşında kızı var burda yaşamıyorlar 4 yıldır tamamen boşanmışlar işin garibi ben hiç evlenmedim o çocuklu bir erkek ailem ister mi bilemem tek bildiğim onla çok iyi vakit geçirdiğim gülüyoruz eğleniyoruz şakalar butun gununu benle geçirmek istiyormuş hatta yarın iş çıkışı ne olur seni 1 saatte olsa görmek istiyorum diyor bugun fazla guvenmediğimi söylediğimde ağlıycaktı lavaboya koştu kafenin sanırım ağlamış orda bana göstermeden kaçmış ama yalanları çıktığı için arada kızıyorum ona hala ama bana değer verdiğini hissediyorum koruyor çiçek alıyor biri baktımı sinirleniyor sakın açık giyinme diyor kendimi özel hissettiriyor umarım hayırlı çıkar bakalım ailem ne diyecek bu işe bakıcam

Son düzenleme:
Back