Birisi benim sevdiğim filmleri listelemiş çok ilginç ben daha önce nasıl görmedim bu konuyu acaba:44:
Bir de şu vardı diyecek oluyorum bakıyorum listede
Senden korkmaya başladım Lamb
Prisoners, Odd Thomas, Kick Ass 2, The Wolverine
Son zamanlarda izlediim ve hoşuma giden filmler bunlardı ha bir de Grown Ups 2 var.
Adam Sandler filmlerinden en çok hoşuma giden Click filmi belki izlemişsindir eski bir film ama hem komik hem de çok duygusal. İzlemeyenler için tavsiye ederim.
Şimdi aklıma geldi Into the Wilde
Değişik bir filmdi özellikle müziklerini çok sevdim.
Into the Wild (2007) - IMDb
Eki Görüntüle 868536
Tesekkürler Sedulu!! Hemen tek tek fragmanlarina ve hikayelerine bakiyorum. Gözüme kestirdiklerimi ekleyeyim, film aksamlari icin.
Bir sey soracagim, into the Wild, korkunc mu?
yazıldı mı bilmiyorum ama yerdeki yıldızlar filmini tavsiye ederim bir hint filmi amir khan ın
Ip Man
Epey oldu ben izleyeli şimdi aklıma geldi 3 film vardı sanırım
Bir bak bakalım 1. yi beğenirsen devam edersin
Kung fu filmi deyip geçme ama benden söylemesi
İlk mesajdaki film listesine bakınca ;
Cinema Paradiso , Lorenzonun Yağı ve Piyano Piyano Bacaksızı izlemediysen eğer , izlemek isteyebileceğini düşündüm .
Yeni filmlerden öneriler geliyordur sürekli , ben eski arşivlerimden çıkardım bu filmleri
Ip man çok harika bir film 1 ve 2 si güzel şimdi 3 var ama o kadar hoşuma gitmedi.
Dövüş sanatıyla ilgili ve bir o kadar duygusal.
Ip man çok harika bir film 1 ve 2 si güzel şimdi 3 var ama o kadar hoşuma gitmedi.
Dövüş sanatıyla ilgili ve bir o kadar duygusal.
Sedulu`dan da destek geldi, tamamdir en kisa sürede izliyorum :) Zaten sayilar arttikca genelde bütün serilerde bir bozulma yasaniyor. 1 ile 2`ye bakarim simdilik :)
En son 3 ü izlemişiz eşimin söylediğine göre ama ben pek hatırlamıyorum uyuyamı kaldım acaba
1 ve 2 yi hatırlıyorum ve oldukça da beğenmiştim
Bu forumda benden başka beğenen birileriyle rastlaşmak güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?