Bana uygun film tavsiyeleriniz var mı???

önerildi mi veya izlendi mi bilmiyorum,hepsini okuyamadım ama; blackswan, temple grandin, old boy, the truman show, muhteşem gabsy...

RATATOUILLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :)

Izledigim en güzel filmlerden bir digeri :)

[video=youtube;c3sBBRxDAqk]http://www.youtube.com/watch?v=c3sBBRxDAqk[/video]

PERSEPOLIS

Ne zamandir izlemek isteyip de izleyememistim, dün aksam oturup bir solukta bitirdik. Icim icimi yedi bitirdi.
Cok üzüldüm... Cok düsündüm...

Birisi benim sevdiğim filmleri listelemiş çok ilginç ben daha önce nasıl görmedim bu konuyu acaba:44:
Bir de şu vardı diyecek oluyorum bakıyorum listede
Senden korkmaya başladım Lamb

Prisoners, Odd Thomas, Kick Ass 2, The Wolverine

Son zamanlarda izlediim ve hoşuma giden filmler bunlardı ha bir de Grown Ups 2 var.

Adam Sandler filmlerinden en çok hoşuma giden Click filmi belki izlemişsindir eski bir film ama hem komik hem de çok duygusal. İzlemeyenler için tavsiye ederim.

Birisi benim sevdiğim filmleri listelemiş çok ilginç ben daha önce nasıl görmedim bu konuyu acaba:44:
Bir de şu vardı diyecek oluyorum bakıyorum listede
Senden korkmaya başladım Lamb

Mesajini simdi gördüm! :)
Oo o zaman film zevklerimiz cok benziyor, sen yenilerini izledikce bana da yaz öyleyse :)

Şimdi aklıma geldi Into the Wilde
Değişik bir filmdi özellikle müziklerini çok sevdim.
Into the Wild (2007) - IMDb

Eki Görüntüle 868536

Tesekkürler Sedulu!! Hemen tek tek fragmanlarina ve hikayelerine bakiyorum. Gözüme kestirdiklerimi ekleyeyim, film aksamlari icin.

Bir sey soracagim, into the Wild, korkunc mu?

yazıldı mı bilmiyorum ama yerdeki yıldızlar filmini tavsiye ederim bir hint filmi amir khan ın

Tesekkürler Sedulu!! Hemen tek tek fragmanlarina ve hikayelerine bakiyorum. Gözüme kestirdiklerimi ekleyeyim, film aksamlari icin.

Bir sey soracagim, into the Wild, korkunc mu?

Hayır hiç değil
Film çok sakin aksine
Bi kaç tane daha yazayım aklıma gelmişken bugün bi kaç eski film izledim izledikçe doyamadıklarımdan
Constantine ve Şeytanın Avukatı
İzlemiş olma olasılığın yüksektir çünkü eski filmler ama yine de yazayım dedim.

İlk mesajdaki film listesine bakınca ;

Cinema Paradiso , Lorenzonun Yağı ve Piyano Piyano Bacaksızı izlemediysen eğer , izlemek isteyebileceğini düşündüm .

Yeni filmlerden öneriler geliyordur sürekli , ben eski arşivlerimden çıkardım bu filmleri

Ip Man

Epey oldu ben izleyeli şimdi aklıma geldi 3 film vardı sanırım
Bir bak bakalım 1. yi beğenirsen devam edersin
Kung fu filmi deyip geçme ama benden söylemesi

Hehe tamam sen önerdiysen vardir mutlaka birsey diyorum ve bulup izleyecegim en kisa sürede, büyük ihtimalle önümüzdeki Cuma sinema aksami :)

Sana yazacagim görüslerimi

Ip Man

Epey oldu ben izleyeli şimdi aklıma geldi 3 film vardı sanırım
Bir bak bakalım 1. yi beğenirsen devam edersin
Kung fu filmi deyip geçme ama benden söylemesi

Ip man çok harika bir film 1 ve 2 si güzel şimdi 3 var ama o kadar hoşuma gitmedi.
Dövüş sanatıyla ilgili ve bir o kadar duygusal.

Tesekkür ederim Aus. Eski filmleri genelde daha cok seviyorum zaten ben. Gönderdiklerin de oldukca degisik.
Piyano piyano bacaksiz simdi aklima geldi sen yazinca. Annem cok sevdigini söylemisti bana ben cocukken, öyle hafizamda kalmis, gün isigina cikmis oldu. Umarim Ingilizce altyazi bulurum da esim de izleyebilir.

Önümüzdeki Cuma`larda izleyecegim!:)

Ip man çok harika bir film 1 ve 2 si güzel şimdi 3 var ama o kadar hoşuma gitmedi.

Sedulu`dan da destek geldi, tamamdir en kisa sürede izliyorum :) Zaten sayilar arttikca genelde bütün serilerde bir bozulma yasaniyor. 1 ile 2`ye bakarim simdilik :)

En son 3 ü izlemişiz eşimin söylediğine göre ama ben pek hatırlamıyorum uyuyamı kaldım acaba

1 ve 2 yi hatırlıyorum ve oldukça da beğenmiştim
Bu forumda benden başka beğenen birileriyle rastlaşmak güzel

Sedulu`dan da destek geldi, tamamdir en kisa sürede izliyorum :) Zaten sayilar arttikca genelde bütün serilerde bir bozulma yasaniyor. 1 ile 2`ye bakarim simdilik :)

Aynen bu seri konusunu bir tutturamıyorlar.
Bi tek Yüzüklerin Efendisini ve Harry Potter serisini beğeniyorum. Onlarda olaylar giderek değişiyor.
Mesela Matrix filmini çok sevmeme rağmen serinin son filminden o kadar zevk almamıştım. En etkileyicisi daima Birinci filmdir benim için.

Evet daha önce görmedim bu filmin adını forumda şaşırdım bende
3. film hakkında bir ben öyle düşünmüyorum demek ki Gerçekten ip man le alakası bile yok gibi geldi çoğu sahnede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…