Bana uygun film tavsiyeleriniz var mı???

merhaba çok güzel filmler tavsiye edilmiş en kısa zamanda tüm başlığı inceleyip baştan sona izlemek istemiyorum.

ve 2 tavsiyem var . (daha önce tavsiye edildi mi bilmiyorum )
I'm Sam : Çok güzel bir filmdi
Lagaan: Bollywood filmleri severler için iyi bir film . Sevmeyenler ise bu filmle başlayabilirler.

Son düzenleme:
benim listeme çok yakın :) güzel zevkiniz varmış beyan :)

Konu sahibi zevklerimiz uyuyor. Afganistanlı kızın o tatlı hali beni de çok etkilemiştir .
Seveceginizi umuyorum.
Bajrangi bhaijaan
Sessiz kizlar bagirmaz filmlerine bakın derim.
İlki hint filmi. Pakistanlı konusamayan bir kızın Hindistan'da kaybolmasini anlatıyor. Selman Khan onu ailesine kavuşturmaya çalışıcak. Sıcacık ve sevgi dolu
Sessiz kizlar bagirmaz ise iran yapımı bir fim. Çocuk istirmarini eleştiriyor. İran yapımı olduğu için zaten sahneler çok dikkatli. Cinsellik içeren bir şey yok.
Film de istismara karşı toplumun umursamazliği, ailelerin sanim daha önemlidir diye kızlara nasıl sessiz kalmalari gerektiğini öğrettiği eleştiriliyor. İçime çok işlemistir bu film

Filmin sonunda iğrenç bi otopsi sahnesi var, 20 dk sürüyor

bende senin gibiyim artık midem kalkıyor cinsellik içeren herseyden. Sana tavsiyem anne with an e. Mutlaka izlemelisin seni baska diyarlara götürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…