Bana vurdu nefret edıyorum ondan :(

tomjerry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
290
0
26
İzmir
ondan artık nefret edıyorum ağlamaktan gözlerim şişti kimseye anlatmadım ama ortalığı ayağa kaldıracağım.

Hemen konuya geçmek istıyorum.eşim iş değiştirdi temız işyeri farklı kurumsal maaşı da yüksek.
Eski işyerınde çalışırken etrafında çalışan kadın hiç yoktu bu arada 3 kadınla aynı masada oturuyor
Öncekı konumdan bılenler bilir.ve eşim özellıkle iş değişimden sonra bana karşı da fazlasıyla değişti.
Neyse bu kadınlardan biri işe yeni girmiş,konuşma şeklı kaba,bağırarak konuşan,elındekı bardak tlfon ne varsa masaya çarpan vs. böyle şikayetler edıyordu bana
Herkesin sıkıntısı varmış bu kadınla ve diğer 3 bayan farklı zamanlarda tartışmış yenı işe gıren hanımla

Dün tesadüfen bır maıl gördüm x hanım yenı işe giren hanımla ilgili dalga geçerek maıl atmış ,
2 bayana ve eşime.
Ben ‘onların tartışmasından sanane ,niçin bu maılı onca erkek içinden sadece sana göndermiş.bu yapılan hiç hoş değil
Eşim;‘bende rahatsız oluyorum , o yüzden olamaz mı’dedi yüzünü gözlerını görsenız boğacak benı nerdeyse
Ben; Maılıne cvp verır mısn? Bu tarz hıç hoş değil,bu konuların içinde olmak istemedığını falan yazabılırsın
Yada toplanıp, bu hanımla rahatsızlıklarınızı dile getırebılır veya müdürnüzle konuşabılırsınız ne gerek var bu çocukça maıllere ‘ dedım
Bu söyledıklerımde çok mu yanlışım ben.
Eşim;‘Gönderemem yazamam hıçbişey ‘deyınce
Ben;‘bende senın adına ben yazarım o zaman ‘dedım

Eşim;‘salak mısın sen nelerle uğraşıyorsun?’ dişlerini sıkarak söyleyince iyice sinirlendim bu kaçıncı benımle bu şekılde konuşuyor.

Ben;‘farklı bır maıl alıp müdürünüze gönderceğim, o maılı yada yarın işyerine gidip soracağım bu hanımlara ,senınle ndn dedıkodu yapıyorlar’ gibi bişeyler söyledım
Yapacağım değıl tabıkı,sinirle söyledım bunları
Eşim;böyle bırşey yaparsan s…..git, boşanırım senden
Ben;ayyy çok korktum falan derken sesler yükseldı

Camı kapatmaya çalıştı ben açmaya çalışırken yüzüme ve koluma vurdu 
Ben;Mılletın kadınları için bı bana vurmadığın kaldı’ deyınce

‘Daha vurmadım bıle’ oldu cvbı
Daha önce eşimin ailesi benı ıstemıyor dıye görüşmedığını yazmıştım.
Zaten canım ve içim acırken,
‘ahhhh zamanında…..(sustu).demekkı gördükleri bir şey varmış’ dedı
Beynimden vurulmuşa döndüm,elıme ne geçtıyse yere çarptım
Yattı bırkaç saat uyandı
Nedır pişmanlığın,zorla mı evlısın benımle .sen bana vuramazsın,vurmaya yeltenemezsın,sen kendını ne sanıyorsun ‘ dedim doğru dürüst cvp vermeden
Evle ilgili aptalca sorular sordu sanıyor ki,bırkaç günlük küslükten sonra barışacağız
Not:herhangı bır yerımde ufacık zedelenme olsaydı polis çağıracaktım

Sonuç:Bitti bu evlilik

öncelikle geçmiş olsun.
siz eşinizin size müdahale etmesini ister miydiniz?
kıyafetimize karışsa eşlerimiz kızıyoruz değil mi? siz eşinizin iş hayatına karışıyor hatta farklı mail alıp müdüre her şeyi anlatmakla tehdit ediyorsunuz.
yani bana biraz siz eşinizi zorlamışsınız gibi geldi.
elbetteki el kaldırması berbat bişi tasvip edilemez,
bişeyi anlamadım siz tartışırken neden camı açma isteği duydunuz ki. eşiniz rezil olmamak için camı kapatıyor ne güzel.
belki de eşiniz bu yüzden refleksif olarak vurmuştur. haaa gerçi vurmak var vurmak var. ellerinizi çekmeniz için iteledi mi acaba. çünkü darp yok yazmışsınız. eşim şakadan koluma vurunca bile uyuşuyo. sinirle vursa kopar heralde. sanırım sizin eşiniz darp etmeye çalışmamış.
eşinize güvendiğinizi hissettirin bence. o kadınların sizden daha mı üstün oldugunu düşünüyorsunuz ve kıskanıyorsunuz.
hem güzel yuvanı koru, eşine güveniyorsan gerisi teferruattır.

öküz,aciz adam. ne kadar çirkin bir hareket. bu adam ciddi bir kavga etseniz ağzını burnunu kırar ben sana söyleyeyim :47:

Evli falan değilim ama konuyu okuduğum kadarıyla tartışmada sen haksızsın gereksiz bence o maile o tavırların kızma ama ergen kızlar gibi tepki vermişsin :36:

Ama ne olursa olsun sana vurduğu an haksız konuma eşin düştü :ssz: Her ne sebeple olursa olsun sana el kaldıramaz :47:

öncelikle geçmiş olsun.
siz eşinizin size müdahale etmesini ister miydiniz?
kıyafetimize karışsa eşlerimiz kızıyoruz değil mi? siz eşinizin iş hayatına karışıyor hatta farklı mail alıp müdüre her şeyi anlatmakla tehdit ediyorsunuz.
yani bana biraz siz eşinizi zorlamışsınız gibi geldi.
elbetteki el kaldırması berbat bişi tasvip edilemez,
bişeyi anlamadım siz tartışırken neden camı açma isteği duydunuz ki. eşiniz rezil olmamak için camı kapatıyor ne güzel.
belki de eşiniz bu yüzden refleksif olarak vurmuştur. haaa gerçi vurmak var vurmak var. ellerinizi çekmeniz için iteledi mi acaba. çünkü darp yok yazmışsınız. eşim şakadan koluma vurunca bile uyuşuyo. sinirle vursa kopar heralde. sanırım sizin eşiniz darp etmeye çalışmamış.
eşinize güvendiğinizi hissettirin bence. o kadınların sizden daha mı üstün oldugunu düşünüyorsunuz ve kıskanıyorsunuz.
hem güzel yuvanı koru, eşine güveniyorsan gerisi teferruattır.

kıyafetıme herşeyıme karışır
sizce 3 kadınla başka bı kadının dedıkodusunu yapmak hoş mu?

yüzüme ve koluma vurdu cnm

eşimin bu kadınlarla nerdeyse dedıkodu tarzında maıllerıne ve konuşmalarına kızmakta haksız mıyım yanı

Şiddeti hiç bir canlı haketmez ama...

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim ki : Sen de hiç normal değilsin arkadaşım :ssz:

Evli falan değilim ama konuyu okuduğum kadarıyla tartışmada sen haksızsın gereksiz bence o maile o tavırların kızma ama ergen kızlar gibi tepki vermişsin :36:

Ama ne olursa olsun sana vurduğu an haksız konuma eşin düştü :ssz: Her ne sebeple olursa olsun sana el kaldıramaz :47:

gerçekten şasırdım şuanda

3 hanımla başka hanımın dedıkodusunu yapmaları
dalga geçmeleri normal mi?

başka çözümleri yok mu?

onalrın yaptıkları çocukca değil mi sizce?

Şiddeti hiç bir canlı haketmez ama...

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim ki : Sen de hiç normal değilsin arkadaşım :ssz:

hanımın kendısı ile rahatsızlıklarını dile getırmek varken

ya da müdürleri ile konuşmak varken

bu şekılde alaycı,aşağılayıcı maıllerde bana normal gelmedı

o kadında bır ınsan,belkı faekında değıldır

benım düşündüklerım çocukca ise ,
onların yaptığı ne

başka çözümleri yok mu?

Benim annem özel bir kurumda önemli bir mevkide senelerdir görev yapıyor. Onların bile zaman zaman bizim çok saçma bulacağımız, böyle bol smiley'li , havaii fişekli filan kurum içi yazışmaları oluyor. Senin eşin çalışan bir insan, ve çalışma ortamında zaman zaman iş ahlakına yüzde yüz uyduramadığımız ortamların içerisinde kendisini mecburiyetten de olsa bulabilir. Belki iş arkadaşlarıyla kurumsal ilişkiden öte gerçek bir arkadaşlık da kurabilir. Bunlarla ilgili sıkıntıların varsa bunları eşini karşına alıp aklı başında bir insan evladı gibi konuşabilirsin. Ama eşini yok efendim müdürüne mail atacağım, yok şirkete gelip o diğer kadınlara hesap soracağım ve benzeri ilkel davranış modelleri sergileyeceğini söyleyerek tehdit edemezsin. Eşinin senden tamamen tiksinmesini, senden soğumasını istiyorsan doğru yoldasın. Ki zaten eşin de ilişkinize son noktayı sana fizikî şiddet uygulayarak koymuş. Sen sözlü şiddet ve kışkırtma, o fiziksel şiddet kullanmış, mutlu mesut bitirmişsiniz arada ne varsa. Tebrikler.

kıyafetıme herşeyıme karışır
sizce 3 kadınla başka bı kadının dedıkodusunu yapmak hoş mu?

yüzüme ve koluma vurdu cnm

eşimin bu kadınlarla nerdeyse dedıkodu tarzında maıllerıne ve konuşmalarına kızmakta haksız mıyım yanı
güzelim eşinin yaptıklarına doğru demiyorumki ben.
yanlış ama senin yaptıkların daha da yanlış.
eşine yumuşak bi uslupla söylesen daha hoş olmamıydı.
hem adamı da tehdit ediyorsun sahte mail alıp müdüre diycem vb diyosun.
hadi geçtim bunları kavga esmasında camdan bagırmaya çalışıyosun.
teraziye koy bakalım ne taraf daha ağır basacak.
erkek olup da peygamber değiller ya. şu mübarek günlerde niye zoluyorsun eşini. camdan bağırıp rezil olmandansa seni itelemesi daha iyi değil mi?
bak sen de şikayetçisin kendine karışılmasından o zaman belli çervçevede karışacaksın eşine.
o senin askerinmiş davranırsan firar eder kocan.
elin 3 tane kadını için bu hale gelmenize değer mi.
bence boşanmayı düşünmek için çooook erken.
yarın sakin kafayla konuşun derim. eşine YUMUŞAK SES TONUYLA anlat.

başka çözümleri yok mu?

Tabiki de çocukça. Peki siz hiç dedikodu yapmıyor musunuz ? Yapmıyorsanız tebrik ederim :54:

Onların yaptıkları çocukça fakat sizin tepkiniz hiç olgun gözükmüyor. Ne demek hemen şöyle şöyle cevap yaz kaç yaşında adama diyorsunuz bunu çocuğunuz değil o zira çocuğunuza da aynı dayatmayı yapsanız o da hırçınlaşır.
O da yetmiyor sen yazmazsan ben yazarım yarın iş yerine gelirim tarzı tehditler ne denli mantıklı ?
Bakın ben burda zaten eşiniz haksız dedim neden çünkü size vurmuş ötesi yok. Konu zaten orada kesiliyor. Fakat vurmasaydı siz haksızdınız.

Benim annem özel bir kurumda önemli bir mevkide senelerdir görev yapıyor. Onların bile zaman zaman bizim çok saçma bulacağımız, böyle bol smiley'li , havaii fişekli filan kurum içi yazışmaları oluyor. Senin eşin çalışan bir insan, ve çalışma ortamında zaman zaman iş ahlakına yüzde yüz uyduramadığımız ortamların içerisinde kendisini mecburiyetten de olsa bulabilir. Belki iş arkadaşlarıyla kurumsal ilişkiden öte gerçek bir arkadaşlık da kurabilir. Bunlarla ilgili sıkıntıların varsa bunları eşini karşına alıp aklı başında bir insan evladı gibi konuşabilirsin. Ama eşini yok efendim müdürüne mail atacağım, yok şirkete gelip o diğer kadınlara hesap soracağım ve benzeri ilkel davranış modelleri sergileyeceğini söyleyerek tehdit edemezsin. Eşinin senden tamamen tiksinmesini, senden soğumasını istiyorsan doğru yoldasın. Ki zaten eşin de ilişkinize son noktayı sana fizikî şiddet uygulayarak koymuş. Sen sözlü şiddet ve kışkırtma, o fiziksel şiddet kullanmış, mutlu mesut bitirmişsiniz arada ne varsa. Tebrikler.

kusura bakmayın ama bana 'salakca konuşma'deyınce söyledım o sözleri ben

kendısı de bal gıbı bılıyor bunları yapmayacağını

hiç kımse ile bır arkadaşlığı yok sadece iş icabı

güzelim eşinin yaptıklarına doğru demiyorumki ben.
yanlış ama senin yaptıkların daha da yanlış.
eşine yumuşak bi uslupla söylesen daha hoş olmamıydı.
hem adamı da tehdit ediyorsun sahte mail alıp müdüre diycem vb diyosun.
hadi geçtim bunları kavga esmasında camdan bagırmaya çalışıyosun.
teraziye koy bakalım ne taraf daha ağır basacak.
erkek olup da peygamber değiller ya. şu mübarek günlerde niye zoluyorsun eşini. camdan bağırıp rezil olmandansa seni itelemesi daha iyi değil mi?
bak sen de şikayetçisin kendine karışılmasından o zaman belli çervçevede karışacaksın eşine.
o senin askerinmiş davranırsan firar eder kocan.
elin 3 tane kadını için bu hale gelmenize değer mi.
bence boşanmayı düşünmek için çooook erken.
yarın sakin kafayla konuşun derim. eşine YUMUŞAK SES TONUYLA anlat.

salak salak konuşma dediğinde ağzımdan bunlar çıktı

yanlış anlaşıldı sanırım evım tek cephe ve çok camı kapatmaya çalıştı sıcaktan durulmuyor evde

ve ilk yeltendığımde camı açmaya vurdu :(

herzaman yumuşak ses tonuyla anlatırım ağzına gelenı kıracağım demeden söyler

daha sonra sinirden söyledım deyıp işin içinden çıkar

bıktım artık maalesef bağıran çağıran cazgır bırı değilim ona bu lazım sanırım

Tabiki de çocukça. Peki siz hiç dedikodu yapmıyor musunuz ? Yapmıyorsanız tebrik ederim :54:

Onların yaptıkları çocukça fakat sizin tepkiniz hiç olgun gözükmüyor. Ne demek hemen şöyle şöyle cevap yaz kaç yaşında adama diyorsunuz bunu çocuğunuz değil o zira çocuğunuza da aynı dayatmayı yapsanız o da hırçınlaşır.
O da yetmiyor sen yazmazsan ben yazarım yarın iş yerine gelirim tarzı tehditler ne denli mantıklı ?
Bakın ben burda zaten eşiniz haksız dedim neden çünkü size vurmuş ötesi yok. Konu zaten orada kesiliyor. Fakat vurmasaydı siz haksızdınız.

emrıvakı yapmamıştım kiii

bu yaptığınız hıç hoş değil çocukca

birinin eline geçer bu maıller sız haksız duruma düşersınız falan dedim

buraya geldı konu

o benı gözden çıkarmış eğer fıkrımın önemı yoksa bana nıe anlatıyorsen be adamm

anlatma bılmeyeyım fıkrımde sözumde olmasın

Back
X