Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyafetıme herşeyıme karışır
sizce 3 kadınla başka bı kadının dedıkodusunu yapmak hoş mu?
yüzüme ve koluma vurdu cnm
eşimin bu kadınlarla nerdeyse dedıkodu tarzında maıllerıne ve konuşmalarına kızmakta haksız mıyım yanı
...ne kadınlar var neler yaşıyor yine ailelerini korumak adına ses çıkarmıyor... sen kendi kendine problem yapıyorsun eşine güveniyorsan mesele yok. ben zaaten adamın sana refleks icabı vurduğunu düşünüyorum. ona vurmak denemez bence
değilsin tabi. ancak tepki göstermenin de bir usulu vardır. karşınızdaki yüzde yüz suçlu da olsa ona tepkiniz o şekilde olmamalıydı. ayrıca işyerinde nasıl davranacağını kiminle nasıl sohbet edeceğini resmen emretmişsiniz. elbette evliliğin gerektiği gibi davranmalı çiftler. ama sizin söyleyiş tarzınız olmamış. ayrıca hani bir laf vardır erkekler o şekilde düşünürler.. erkek adama resmen dedikodu yapma demişsin..
bize birisi ne dedikodu yapıyorsun dese bile bozulmayız?
o maili gördüğünde bu ne? deyip böyle yazışmalar mı yapıyorsunuz? deyip kesip atmalıydın.. anlayan anlardı.. ona göre davranırdı.başka birşey dememeliydin.. sonrasında devam ediyor mu dikkat edebilirdin. ona söylemeden baskı kurmadan.. çünkü böyle şeyler söyledikçe büyür. başka yerlere gider.. nitekim de olmuş.
camı açmaman için mi eline vurdu. elini engelledi. vs bu da var ama vurmuşsa sana tabiki haketmedin ancak senin hatan da var kabul etmen lazım. hem basmışsın,hem suçlamışsın, hem nasıl davranacağını söylemişsin..
hıı bayanız sonuçta elbette rahatsız oluruz eşimizin kızlarla konuşmaları sohbetleri vs. ama iş arkadaşları sonuçta dışarıya yansıtmamız yanlış düşüncelere girmememiz lazım.biz de çalışıyoruz.. sözgelimi yeri geriyor koca ofiste bir erkek personelle duruyoruz.. düşünsene eşin de o zaman aklına neler getirir..
o yüzden bunlara hiç kafa yorma..
bundan sonra da evde itici olma.. onun yanından gitmeler yemek yapmamalar vs.durumları olmasın.. günlük hayatında neyi nasıl yapıyorsanız öyle devam et.. yokmuş gibi davranma ki ona da sana yaklaşmak için fırsat ver.
Eşinin sana vurmasının hicbir aciklamasi olamaz,ve mantikli hicbir beyinde esinin hakli oldugunu dusunmez zaten.Ama sen de biraz ustune fazla gitmissin gibi o kadinlar konusunda abartmissin.Sonucta is ortami profesyonel bir ortam eger kadinlara benimle dedikodu yapmayin hoslanmiyorum diye mesaj atsa cok yanlis anlasilabilirdi.Hem esin rezil olurdu hem kadinlar kendilerini kotu hissederlerdi bu konuya biraz asiri tepki gosterdigini dusunuyorum.Ama dedigim gibi kesinlikle sana vurmasi mantikli bi davranis degil ve hakli bi aciklamasi yok.
Herkes ayni seyi soyluyor canim bir dikkate al istersen
Temmuz konusu arkadaşlar.
Kendimi salak hissetim yahu
yaa beenim eşim ben it yerine koyuyoondan artık nefret edıyorum ağlamaktan gözlerim şişti kimseye anlatmadım ama ortalığı ayağa kaldıracağım.
Hemen konuya geçmek istıyorum.eşim iş değiştirdi temız işyeri farklı kurumsal maaşı da yüksek.
Eski işyerınde çalışırken etrafında çalışan kadın hiç yoktu bu arada 3 kadınla aynı masada oturuyor
Öncekı konumdan bılenler bilir.ve eşim özellıkle iş değişimden sonra bana karşı da fazlasıyla değişti.
Neyse bu kadınlardan biri işe yeni girmiş,konuşma şeklı kaba,bağırarak konuşan,elındekı bardak tlfon ne varsa masaya çarpan vs. böyle şikayetler edıyordu bana
Herkesin sıkıntısı varmış bu kadınla ve diğer 3 bayan farklı zamanlarda tartışmış yenı işe gıren hanımla
Dün tesadüfen bır maıl gördüm x hanım yenı işe giren hanımla ilgili dalga geçerek maıl atmış ,
2 bayana ve eşime.
Ben onların tartışmasından sanane ,niçin bu maılı onca erkek içinden sadece sana göndermiş.bu yapılan hiç hoş değil
Eşim;bende rahatsız oluyorum , o yüzden olamaz mıdedi yüzünü gözlerını görsenız boğacak benı nerdeyse
Ben; Maılıne cvp verır mısn? Bu tarz hıç hoş değil,bu konuların içinde olmak istemedığını falan yazabılırsın
Yada toplanıp, bu hanımla rahatsızlıklarınızı dile getırebılır veya müdürnüzle konuşabılırsınız ne gerek var bu çocukça maıllere dedım
Bu söyledıklerımde çok mu yanlışım ben.
Eşim;Gönderemem yazamam hıçbişey deyınce
Ben;bende senın adına ben yazarım o zaman dedım
Eşim;salak mısın sen nelerle uğraşıyorsun? dişlerini sıkarak söyleyince iyice sinirlendim bu kaçıncı benımle bu şekılde konuşuyor.
Ben;farklı bır maıl alıp müdürünüze gönderceğim, o maılı yada yarın işyerine gidip soracağım bu hanımlara ,senınle ndn dedıkodu yapıyorlar gibi bişeyler söyledım
Yapacağım değıl tabıkı,sinirle söyledım bunları
Eşim;böyle bırşey yaparsan s ..git, boşanırım senden
Ben;ayyy çok korktum falan derken sesler yükseldı
Camı kapatmaya çalıştı ben açmaya çalışırken yüzüme ve koluma vurdu 
Ben;Mılletın kadınları için bı bana vurmadığın kaldı deyınce
Daha vurmadım bıle oldu cvbı
Daha önce eşimin ailesi benı ıstemıyor dıye görüşmedığını yazmıştım.
Zaten canım ve içim acırken,
ahhhh zamanında ..(sustu).demekkı gördükleri bir şey varmış dedı
Beynimden vurulmuşa döndüm,elıme ne geçtıyse yere çarptım
Yattı bırkaç saat uyandı
Nedır pişmanlığın,zorla mı evlısın benımle .sen bana vuramazsın,vurmaya yeltenemezsın,sen kendını ne sanıyorsun dedim doğru dürüst cvp vermeden
Evle ilgili aptalca sorular sordu sanıyor ki,bırkaç günlük küslükten sonra barışacağız
Not:herhangı bır yerımde ufacık zedelenme olsaydı polis çağıracaktım
Sonuç:Bitti bu evlilik
...ne kadınlar var neler yaşıyor yine ailelerini korumak adına ses çıkarmıyor... sen kendi kendine problem yapıyorsun eşine güveniyorsan mesele yok. ben zaaten adamın sana refleks icabı vurduğunu düşünüyorum. ona vurmak denemez bence