kızlar,
konu sahibi arkadaşımız zaten depresyon tedavisi görüyor; siz de ona boşan, bir dakika durma vs gibi radikal kararlara yönlendirerek iyi etmiyorsunuz..
şiddete asla göz yummam. ama hanza arkadaşımız ciddi bir depresyonda iken boşanma kararı alırsa, kendini çok daha büyük travmalara düşmüş halde bulur.
cok tesekkur ederim beni dusundugunuz icin inanin artik gozum hicbiseyi gormuyor bende insanim sevmeye sevilmeye ihtiyacim var ben ne guzel hayallerle evlenmistim hergun hayvan yerine koyulmaktan biktim artik bende insan yerine koyulmak istiyorum. neydim ne oldum bu ben degilim.
bu adamla hayatına devam ederse daha da vahim bir travmaya girecek.....
aynen devam edersem allah korusun kendimede cocugumada zarar vericem
eşinizi tanımıyorum karaterini kişiliğini...acaba şiddet yanlısımı..
yoksa düzelebilir vaziyettemi...
benimde 9 yıllık evliliğim var...
ilk dönemlerde aileler nedni ile tartışmalarımız oldu..ikimizde kendimize çeki düzen verdik...şimdi mutluyuz
o çok sinirliyken tartışmaya girmeyin..sessiz kalın...
şu an pek çok şeyi bilmediğimden yazamıyorum...
biraz açarsanız daha sağlıklı tavsiyelerde bulunabiliriz...
sadist ruhlu birimi değilmi..bunları bilmeden boşan falan demek ezbere konuşmak olur..
bizim ailelerle cok sorunumuz olmadi ufak tefek vs..ama onlar onemsemedim.
benim sorunum esimin ofke kontrolu yapamamasi ve beni heryerde herkesin icinde olur olmaz sebepler yuzunden asagilamasi rezil etmesi kucuk dusurmesi bir hic yerine koymasi bugune dek sozlu siddet psikolojik baski goruyordum bugun den sonra fiziksel siddetede maruz kaldim bilemiyorum nereye kadar devam edicek onun felsefesi dedigimi yap gerisine karisma ben kopekmiyim ?hayvanlara bile hakaret bu ....