BANA YAKLAŞMA AMACI NE NİYETLİ?

beyazhayaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
33
18
3
Merhaba hanımlar ben 26 yaşında şiddetten dolayı eşimden boşanmış bir kadınım. Mesleğim var elimde çalışıyorum. Geçenlerde bizim komşu oğlu yazdı bana sohbet muhabbet derken biz 1 aydır konuşuyoruz. Yılllardır aynı apartmandayız. Yani bana yaklaşma amacı ne niyetli olabilir annesi yok babası yok. Ve babamla aynı iş yerinde çalıştılar babamı çok çok iyi tanır. Benden evlenmeden öncede hoşlandığını dedi. Kendisi bekar. Ben bazen geleceği dair konuştuğumda geçiştiriyor. Geçen gün buluştuk asla yanlış bir hareketi görmedim herşey doğal ama bir tek geleceği konuştuğumuz zaman geçiştirmesi kafamı karıştırıyor. Sizce bana karşı niyeti ne olabilir.

Merhaba hanımlar ben 26 yaşında şiddetten dolayı eşimden boşanmış bir kadınım. Mesleğim var elimde çalışıyorum. Geçenlerde bizim komşu oğlu yazdı bana sohbet muhabbet derken biz 1 aydır konuşuyoruz. Yılllardır aynı apartmandayız. Yani bana yaklaşma amacı ne niyetli olabilir annesi yok babası yok. Ve babamla aynı iş yerinde çalıştılar babamı çok çok iyi tanır. Benden evlenmeden öncede hoşlandığını dedi. Kendisi bekar. Ben bazen geleceği dair konuştuğumda geçiştiriyor. Geçen gün buluştuk asla yanlış bir hareketi görmedim herşey doğal ama bir tek geleceği konuştuğumuz zaman geçiştirmesi kafamı karıştırıyor. Sizce bana karşı niyeti ne olabilir.
erkeklerin en sevmediği şey, kızların hemen gelecekten bahsetmesi....

zamanla anlayabilirsiniz niyetini. temkinli yaklaşın. dediği gibi zamanla korkularınızı yenebilirseniz zaten niyeti de kötü değilmiş dersiniz. temkinli şekilde yaşayın ve görün.

Tanımak için 1 ay çok kısa bir zaman . Hem o gelecekten bahsetse bile siz 1 ay da tanıdığınız birine evet diyebilecek misiniz ? Zamana bırakın

ben dedimki ilk başta benimle gönül mü eğlendiyorsun dedim verdiği cevap korkularını zamanla yendiğini göreceksin dedi

Adamı bilmiyorum da siz saçmalamışsınız. Gönül eğlendiriyor musun diye sormak nedir.. 3 günde nikah masasına mı oturacaksınız?

ben dedimki ilk başta benimle gönül mü eğlendiyorsun dedim verdiği cevap korkularını zamanla yendiğini göreceksin dedi
Buna “evet gönül eğlendiriyorum” diyecek erkek var mıdır?

Boşanmış biri olarak temkinli olabilirsiniz ama çok tecrübesiz biri gibi davranıp böyle sorular sormanız çok abes. Ayrıca daha yeni konuştuğunuz birini tanımadan geleceği konuşmak da çok saçma.
Temkinli olacağım diyorsanız ve güvenemiyorsanız da böyle komşu, babanın iş yerinden arkadaşı vs toplarına girmeyin. En ufak bir olumsuzlukta işler çirkinleşiyor genelde.

Back
X