BANA YAKLAŞMA AMACI NE NİYETLİ?

Merhaba hanımlar ben 26 yaşında şiddetten dolayı eşimden boşanmış bir kadınım. Mesleğim var elimde çalışıyorum. Geçenlerde bizim komşu oğlu yazdı bana sohbet muhabbet derken biz 1 aydır konuşuyoruz. Yılllardır aynı apartmandayız. Yani bana yaklaşma amacı ne niyetli olabilir annesi yok babası yok. Ve babamla aynı iş yerinde çalıştılar babamı çok çok iyi tanır. Benden evlenmeden öncede hoşlandığını dedi. Kendisi bekar. Ben bazen geleceği dair konuştuğumda geçiştiriyor. Geçen gün buluştuk asla yanlış bir hareketi görmedim herşey doğal ama bir tek geleceği konuştuğumuz zaman geçiştirmesi kafamı karıştırıyor. Sizce bana karşı niyeti ne olabilir.
Geleceğe dair erkenden konuşmak doğru değil o yüzden gecistiriyodur su aşamada o kişi size evlenmeyi düşünüyorum seni doğru biri olarak görüyorum vs dese bana samimi gelmez

Merhaba hanımlar ben 26 yaşında şiddetten dolayı eşimden boşanmış bir kadınım. Mesleğim var elimde çalışıyorum. Geçenlerde bizim komşu oğlu yazdı bana sohbet muhabbet derken biz 1 aydır konuşuyoruz. Yılllardır aynı apartmandayız. Yani bana yaklaşma amacı ne niyetli olabilir annesi yok babası yok. Ve babamla aynı iş yerinde çalıştılar babamı çok çok iyi tanır. Benden evlenmeden öncede hoşlandığını dedi. Kendisi bekar. Ben bazen geleceği dair konuştuğumda geçiştiriyor. Geçen gün buluştuk asla yanlış bir hareketi görmedim herşey doğal ama bir tek geleceği konuştuğumuz zaman geçiştirmesi kafamı karıştırıyor. Sizce bana karşı niyeti ne olabilir.
Niyeti 1 ay konuşup 2. ay evlenip 3. ay şiddet olabilir? Sence nasıl bir gelecek? Beğendin mi? Yani gerçekten bazen ileri safha saçmalamalar okuyorum, emin ol onun niyeti ne olursa olsun, senin daha ilk ayda gelecek planlama niyetinden çok daha mantıklı bi niyettir ;)

Daha 1 ay olmuş . Adam ne diyebilir ki?
Siz de bu kadar acele etmeyin hem, bi flört edin , birbirinizi tanıyın.
Ben sizi iyi anlıyorum , şu an sizinle sadece cinsellik istediğini düşünüyorsunuz ama emin olun herkes böyle değil.

Daha aranızdaki ilişkinin adı bile konulmamışken geleceğe dair nasıl bir bildirimde bulunmasını bekliyorsunuz ki ? Adam direk evlenelim mi desin? Hem dese bile siz bu adamın huyunu suyunu biliyor musunuz ?

Normalde, bir ilişkiye başlarsınız. Aradan belirli bir zaman geçer ve çiftler bu süreç içerinde birbirlerine uygun olup olmadıklarını anlarlar ve sonunda bir karara varırlar. Bu karar ilk baştan verilmez.

• Beğen
Reactions: Cac
1 ay birbirinizi anlamanız için bence çok kısa bir süre. belki sizi tanımaya anlamaya çalışıyordur. hemen gelecekle ilgili konuşup plan yapmak saçma olur. biraz daha tanımalısınız birbirinizi

Adamın niyetinin ne olduğunu söyleyemem ama hem komşunuz hem de babanızın tanıdığı olması beni düşündürüyor biraz. Sizinle ilgilenebilir ama babanızı tanıdığından ve komşunuz olduğundan ötürü sadece ilişki yaşamanız sakıncalı olabilir. Aynı ortamda yaşadığınız ve ailenizi tanıdğı için bu ilişki ile ilgili laf çıkabileceğinin farkında olması gerekir bence. Yani normal şartlarda ben de yavaştan alın, önce tanıyın vakit geçirin derim ama bahsettiğiniz şartlarda bu da çok mümkün değil gibi. Eğer kendisine ilginiz çok değilse hiç bu işe girişmeyin derim açıkcası.

zamaninda senden hoşlanmış evlenmiş boşanmışsın simdi yine yaninda hoslantisi devam ediyor bence ve normal sohbet muhabbet ediyor cinsel anlamda yanaşmıyor dediginden yola cikarak soyluyorum ki seni daha iyi tanimaya calisiyor senle ha gercek niyetini zamanla anlarsin sende cinsellik mi yoksa evlilik mi acele etme eger hoşlanıyorsan sende onu tanimaya çalış. ayrica babanin iş yerinde calismis kötü niyetli gelmedi bana
ben dedimki ilk başta benimle gönül mü eğlendiyorsun dedim verdiği cevap korkularını zamanla yendiğini göreceksin dedi

Dediğimi sakın yanlış anlamayın ama gelecekle ilgili konuşmaları geçiştiriyorsa eğer evlenip ayrıldığınız için daha rahat cinsellik yaşayacağını düşünmesi olabilir.Çevremde birkaç örneğini gördüm.

Gönül eğlendirmek gibi küçük düşürücü bir tabiri soruyla bile olsa kullanmamalıydınız kendiniz için. Bu karşınızdaki insanda demek ki gönül eğlendiriyor da olabilirdim, algısı yaratır en basitinden. İkincisi, genel tavrınız bu şekilde ise ve gelecek konusunda fazla konu açtıysanız adam ürkmüş ve geri çekilmiş olabilir. Şu an niyetinin kesin olarak sizle evlenmek olmadığı açık. Sevgili olmak olabilir, fiziksel olarak bir şeyler yaşanmak olabilir; fakat söylediklerinizden bu konuda çıkarım yapmak mümkün değil.

Sen asil sormak istedigin soruyu acik acik sor bize.
Buraya sordugun sorunun cevabi sadece görüstügün insanda mevcut. Bunu ona yönelt.
Bizede asil kafani kurcalayan puzzle parcaciklarini yaz bide akil verelim.

Vallaha canım benım insanların nıyetını cozemıyoruz.Çözsek kocalarımızı çözerdik.Bende korkuorum.Yaklasamıorum hiç insanlara.Bırı yazsa boşandıgım için nıyetı neykı dıorum.

boşanmışsın! bır aydır konuştuğun adamla ne geleceği.
çocuk emın adım atıyor sen değil.senın atman lazım ıken.

Gelecek konuşmaktan kaçan adam sana şu mesajı veriyor : BAK GÜZELİM SENLE OLMAKTAN HOŞLANIYORUM,SENDEN ALABİLECEKLERİM OLABİLİR BU KONUDA ŞANSIMI DENİYORUM,İLERİSİ İÇİN BİR DÜŞÜNCEM OLSA ZATEN SÖYLERİM.BEN SUSUYORUM SEN ANLA.

Bu tecrübe hiç şaşmadı..:kızgın:

Back
X