Bana yalan söyledi ,sizce ne yapayım ?

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Sevgilim cumartesi günü akşam havuza gidicem demişti bende gitmesen olurmu falan dedim oda zaten şaka yaptım aşkım dayımlara gitcez dedi bende inandım tamam dedim.
Bugün birlikteydik aşkm sana yalan söylemek istemiyorum cumartesi dayımlara gitmedim havuza gittim sende kızar gibi olduğun için yalan söyledim sen bana kavga etsekte doğruyu söyle dersin biliyorum saçmalık yaptım ama ilk ve son dedi.
Ben yalanı asla kabul etmem bi kere yalan girdimi devamı gelir dedim ve bütün gün boyunca yüzüne bakmadım konuşmadım... Dolmuşa bindirirken kucakladı beni elimden tutmak istedi bende elimi çektim bişey demeden dolmuşa bindim eve geldiğimde mesaj atmış seni seviyorum diye cevap vermedim sonra aramış açmadım....

Sizce ne yapmalıyım ?

Yapacak pek bir şey yok.
Yalan söylemiş,sonra dayanamayıp itiraf etmiş,garip.
Havuza beraber gidin bundan sonra.

Yapacak pek bir şey yok.
Yalan söylemiş,sonra dayanamayıp itiraf etmiş,garip.
Havuza beraber gidin bundan sonra.

İlk defa böyle bişey yaptı bide söylemesi şaşırttı aslında beni.s
Yüzüne bakmamakta konuşmamakta haklımıyım sizce ?

İlk defa böyle bişey yaptı bide söylemesi şaşırttı aslında beni.s
Yüzüne bakmamakta konuşmamakta haklımıyım sizce ?

Haklısınız tabii.
Yalan söylemiş sonuçta.
Azıcık nazlanın; dondurma neyim alır,barışırsınız sonra.

bıraz trıp at ama abartma anlasın sucnu bıdaha yapmayı aklına bıle qetırmez ama masum bı yalan bole selere takılı kalma ask zor bulunuyo bu devırde tatlım :s azcık bısı surundur onu cok uzuldqnu bıdaha olursa affetmıcenı fln anlat yapıcanı sanmıyorum tanımasmda cunku hayat o kadar sahte kı benım cevremde bole masum yalanları bırak bana ewdeyım dıyıp otel odalarnda olanlarla karsılstm :s

Haklısınız tabii.
Yalan söylemiş sonuçta.
Azıcık nazlanın; dondurma neyim alır,barışırsınız sonra.

Barışmam biraz zor olur galiba yalana hiç gelemiyorum çünkü bide sevdiğim bi insan olunca :)
Teşekkür ederim ayrıca....

bnce yalan kabul edılemez ama gene ıtıraf etmıs bunada sukur :)
belki erkek arkadaslarıyla gıtmıslerdır o yuzden
senın gelmemenide ıstemıs olabılır
bu bnm sahsı kararm :)

Tatlım bence ilişkinizin genelini gözden geçir. genelde sorununuz yok ve iyi iseniz bu konuyu onunla konuşup kapatın...
Belki birbirinizi kısıtlamanız birbirinize yalan söylemenize sebep oluyordur ya da bundan sonra olacaktır...
Yani şöyle bir düşün; eğer havuza gitmek istiyorsa ve sen asla gitmesini kabul etmiyorsan seninle kavga ede ede mi gitmesini istersin yoksa bu yaptığı gibi yalan söyleyip sonra sonra itiraf etmesini mi tercih edersin??
aranızda bir konuşun...
Mesela bizim aramızda böyle bir durum olmadan öncesinde konuşmuşuz,eğer yapmak istediğim birşey varsa ve o bunu uygun görmüyorsa yine de birbirimize söyleme kararı almıştık.. Sonuçta kimse kandırılmak istemez.... Ben bileyim sonra kabul edip etmemeyi seçerim....
Ama şu da var tatlım havuza girmek gibi ufak detayların sizi zor duruma düşürmesine izin vermeden birazcık daha istemediğimiz konularda olsa esnek olunabilir...
Ama konuşun işte.... İnan bizim yaptığımız yöntem çok yardımcı oluyor bazı konularda.. Yanı şu anda hisettiğin gibi kandırılmışlık,güven sarsıcı noktalarda dolanmamızı engelliyor...

bıraz trıp at ama abartma anlasın sucnu bıdaha yapmayı aklına bıle qetırmez ama masum bı yalan bole selere takılı kalma ask zor bulunuyo bu devırde tatlım :s azcık bısı surundur onu cok uzuldqnu bıdaha olursa affetmıcenı fln anlat yapıcanı sanmıyorum tanımasmda cunku hayat o kadar sahte kı benım cevremde bole masum yalanları bırak bana ewdeyım dıyıp otel odalarnda olanlarla karsılstm :s

Bi daha böyle bişey yapmasında hatasını anlasın o yeter aslında ben çok üzüldüm ilk defa olunca sanırım oda üzüldü...
Haklısınız aslında masum yalan.... Teşekkür ederim...

bnce yalan kabul edılemez ama gene ıtıraf etmıs bunada sukur :)
belki erkek arkadaslarıyla gıtmıslerdır o yuzden
senın gelmemenide ıstemıs olabılır
bu bnm sahsı kararm :)

Abisiyle gitmişler zaten abisini aradı onla konuşturdu falan bende gerek yoktu başta yalan söylemeseydin keşke dedim....

Tatlım bence ilişkinizin genelini gözden geçir. genelde sorununuz yok ve iyi iseniz bu konuyu onunla konuşup kapatın...
Belki birbirinizi kısıtlamanız birbirinize yalan söylemenize sebep oluyordur ya da bundan sonra olacaktır...
Yani şöyle bir düşün; eğer havuza gitmek istiyorsa ve sen asla gitmesini kabul etmiyorsan seninle kavga ede ede mi gitmesini istersin yoksa bu yaptığı gibi yalan söyleyip sonra sonra itiraf etmesini mi tercih edersin??
aranızda bir konuşun...
Mesela bizim aramızda böyle bir durum olmadan öncesinde konuşmuşuz,eğer yapmak istediğim birşey varsa ve o bunu uygun görmüyorsa yine de birbirimize söyleme kararı almıştık.. Sonuçta kimse kandırılmak istemez.... Ben bileyim sonra kabul edip etmemeyi seçerim....
Ama şu da var tatlım havuza girmek gibi ufak detayların sizi zor duruma düşürmesine izin vermeden birazcık daha istemediğimiz konularda olsa esnek olunabilir...
Ama konuşun işte.... İnan bizim yaptığımız yöntem çok yardımcı oluyor bazı konularda.. Yanı şu anda hisettiğin gibi kandırılmışlık,güven sarsıcı noktalarda dolanmamızı engelliyor...

İlişkimizin geneli çok iyi çok mutluyuz oda bende eminim buna ve o kadar çok güveniyordumki yapmaz diyordum küçük bile olsa güvenim sarsıldı biraz açıkcası....
Oturup konuşmak en güzeli zaten bi daha gerçekten olmuycak dedi ama bilmiyorum tabiki....

Bencede masum bi yalan ama direk itiraf etti die affederseniz alişkanlik olabilir bu durum sonuçta erkeklerden bahsediorz tartişmaya gelemezler :) birazcik süründürn abartmadan tabiiki sonra düzgünce knşun bi daha yapmamasini söyleyn bence umarm hallolurr küçük bi mesele zaten Allah daha kötülerini bizden uzak tutsun :))

Yaptığı doğru değil ama, Çocuk başta doğru söyleyecekmiş sen gitme filan deyince öyle demiş.

Çok mu sıkıyosun acaba, senden ayrı hiç özel vakti yok mu kendine ayıracağı?

Peki havuza gitmesini neden istemedin? Yani yalana mecbur kalmış seni kırmamak için, sonra da içi rahat etmemiş itiraf etmiş, en azından bunu başkasından duymadın, gizli saklı iş çevirmek değilmiş yani amacı
Tabi yalan söylemesini savunmuyorum yanlış anlaşılma olmasın.

Abisiyle gitmişler zaten abisini aradı onla konuşturdu falan bende gerek yoktu başta yalan söylemeseydin keşke dedim....

hmm.. bnce fazla abartmadan soguk davran :63: ona oda snı kaybetme korkusuyla boyle bır yalan soylemez inş

Bencede masum bi yalan ama direk itiraf etti die affederseniz alişkanlik olabilir bu durum sonuçta erkeklerden bahsediorz tartişmaya gelemezler :) birazcik süründürn abartmadan tabiiki sonra düzgünce knşun bi daha yapmamasini söyleyn bence umarm hallolurr küçük bi mesele zaten Allah daha kötülerini bizden uzak tutsun :))

Bende o yüzden hemen affetmek istemiyorum nasıl olsa affetti diye söylemeye devam edebilir... Evet haklısınız umarım :)

Yaptığı doğru değil ama, Çocuk başta doğru söyleyecekmiş sen gitme filan deyince öyle demiş.

Çok mu sıkıyosun acaba, senden ayrı hiç özel vakti yok mu kendine ayıracağı?

Ben gitmesen olurmu falan dedim hani asla gidemezsin desem anlardım çok sıkıyorum bunalmıştır diye...

Yok yani eskiden çok sıkardık birbirimizi o bana benden başka kimseyle dışarı çıkamazsın derdi ben derdim ona ama şimdi ikimizde rahatız böyle böyle gitcem der tamam derimde her şeye değil bi kaç şeye gitme yapma derim....

Peki havuza gitmesini neden istemedin? Yani yalana mecbur kalmış seni kırmamak için, sonra da içi rahat etmemiş itiraf etmiş, en azından bunu başkasından duymadın, gizli saklı iş çevirmek değilmiş yani amacı
Tabi yalan söylemesini savunmuyorum yanlış anlaşılma olmasın.

Geçen gittiğinde bişey dememiştim ama bu sefer gitmesini istemedim ne biliyim içim rahat etmedi belkide hissettim...
Kendinin söylemesi birazcıkta olsa rahatlattı beni ama bunun dediği gibi ilk ve son olmasını isterim....

Back
X