Bana yalan söyledi ,sizce ne yapayım ?

işte kadınların yaptığı en büyük hata,verip veriştiriyoruz ufak bi trip yapıncada elimiz ayağımız birbirine dolanıyo vede haklıyken haksız duruma düşüyoruz..

tamam canım sevgilin tüyoyu aldı artık suçluda olsa biraz üstüne gitsen küsecek hemen senden beklicek :))

erkeklerin en bilindik taktiği üste çıkmak kanmayalım bunlara :))

Ben hiç mesaj atmasam sinirle kırmasam onu oda üste çıkmıycaktı aslında gönlünü alan ben oldum tabi :)

Yalan söylemek tabi kide yanlş bişey ama snçta sana söylemş devamı gelirse düşnrsn ayrılmayı ama bu ndnden dolayı ayrılma derim ;)

canım bence hemen yumuşama çünkü alıştımı sürekli söylemeye başlıyolar.Kendi başıma geldi ordan biliyorum..Ama itiraf etmiş..İttiraf etmesindeki amaç senin duyma ihtimalini gördüyseee..demiştir o duymadan ben söliim diye bu da oalbilirr..yada en iyisi içinden nasıl geliyosa öle davran..

canım bence hemen yumuşama çünkü alıştımı sürekli söylemeye başlıyolar.Kendi başıma geldi ordan biliyorum..Ama itiraf etmiş..İttiraf etmesindeki amaç senin duyma ihtimalini gördüyseee..demiştir o duymadan ben söliim diye bu da oalbilirr..yada en iyisi içinden nasıl geliyosa öle davran..

Abisiyle gittiği için duyma ihtimalim olmazdı sanırım ama söylemesi şaşırttı beni yinede bi daha yapmaz umarım........

yalan bağımlılık yapıyo bazen :D yalan yalanı doğurur derler :D kendini kurtarmak için ha bire yalan söyleyenleri gördüm :D

Yalan söylemeyi bende sevmiyorum ama bi kaç kere bende söylemiştim maalesef ona ama onu kaybetmemek için o beni affetmişti 3 kere sonradan söylemedim..... :)

Tepkinizi belli etmişsiniz zaten bir süre daha devam ettirin.Bunun ikincisi olmaz bu ilk ve son diyin bir daha olursa biteceğini kesin bir dille belirtin.O zaman bir daha cesaret edemez.

Tepkinizi belli etmişsiniz zaten bir süre daha devam ettirin.Bunun ikincisi olmaz bu ilk ve son diyin bir daha olursa biteceğini kesin bir dille belirtin.O zaman bir daha cesaret edemez.

Kendiside ilk ve son demişti zaten umarım öyledir ve cesaret edemez........

aman yarabbi sizinde derdiniz bitmiyor yaa :) çözülemeyecek bişi değilse yıpranmayın derim boşu boşuna

O kadar çok mutluydukki ne olduysa şu 2-3 gündür oldu nazar değdi galiba :)
Aslında küçük bi sorun değil ama çözülebilir ikimizde birbirimizi seviyoruz ikimizde üzülüyoruzda ondaki gurur kimsede yok ama sonradan kendisi arıyor bu seferde öyle olur umarım......

O kadar çok mutluydukki ne olduysa şu 2-3 gündür oldu nazar değdi galiba :)
Aslında küçük bi sorun değil ama çözülebilir ikimizde birbirimizi seviyoruz ikimizde üzülüyoruzda ondaki gurur kimsede yok ama sonradan kendisi arıyor bu seferde öyle olur umarım......

ya bırakın gurur felan oturun konuşun halledin sorunlarınızı madem seviyorsunuz boşa küs durmayın ..

Back
X