bana yalan söylüyor yardım edin ne yapacağımı şaşırdım iki arada kaldım:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Kızlar sevgilim sigara içiyordu ilk çıktığımızdan beri ben istemiyorum içmeni dedim tamam ara ara içiyorum falan dedi sonra öylede istemiyorum bırak dedim tartıştık bu konu yüzünden baya tamam içmiycem içersemde senin haberin olacak dedi ve benden habersiz içti bunuda teyzem söyledi bana(teyzemin oğluyla sevgilim yakın arkadaş teyzmgile gelir gider sürekli)sonra anneside söyledi telde konuşunca içmiyorum dedi sonra bi ara tekrar sordum içiyorum dedi ailesiylede kavga etmişti o gün pek uzatmadım canın sıkkın bu seferlikte üstüne gelmycm dedim arada tek tük içersemde söylerim dedi sonra ben bi ara mesaj attım hiç içmeni istemiyorum diye tartıştık yine beni seviyosan içmezsn ddm tmm bitanem içmem dedi kapandı konu bugün teyzemgl geldi teyzemde oğlumla sevgilin içio yine sigara dedi ama şusıralar görmedimde de dedi bende gittim bunun üstüne aradım sevgilimi bi yerden açtım konuyu teyzemin dediğini belli etmden kaç kere sordum içmiyorum hem içsem söylerim ne olcak kızsanda yine sylerim dedi ben ne yapmalıyım iki arada bi derede kaldım teyzem biliyo yalan syleme desem teyzem zor durumda kalacak söylemesem benim içim içimi yiyecek yardım edin kızlar ne yapmalıyım beni sinir eden artık sigara içmesinide geçtim yalan söylemesi güvenimii sarsması ne yapmalıyım sizce

Son düzenleme:
yalan söylemesi iyi bişeymi insanın güvenini sarsıyor

Yalan söylemesi hoş değil...
Sizin baskılarınız da hiç hoş değil... Hele ki sigara konusunda.

benim takıldığım nokta sigara konusuda değil artık bana yalan söylemesine sinir oluyorum ben tamam bırakamayabilir içiyodur ama bunu söylesin bana

Son düzenleme:
benim takıldığım nokta sigara konusuda değil artık bana yalan söylemesine sinir oluyorum ben tamam bırakamayabilir içiyodur ama bunu söylesin bana

Sigara konusu değil diyorsunuz ama sigara içtiğini öğrenince içme diyorsunuz...Bende içiyorum eşim bazen bırakalım diyor sen istersen bırak diyorum..İçmeye bırak demek kolay.Bence üstüne fazla gitmeyin..Kötü bişey haklısınız ama gizli gizli içmesi daha kötüü..Bi zaman snra inanki daha neler demeyin sırf bu sigara mevzusu yüzünden bile sizden soğuyabilir...Fazla üstelemeyin..Bir gün anlr kendini bırakır elbet.

Sigarayi bende sevmem hatta icilen ortamda bile duramam dumanindan cok kotu etkileniyorum.Size yalan soylemesi iyi degil ama siz sigara yuzunden biraz fazla baski yapmissiniz sigarayi siz istediginiz icin degil kendi istedigi icin birakmali eger size soylemis olsaydi yine sigarayi birakma muhabetleri gececekti aranizda baski yapmayin kendi haline birakin.

haklısınız ben hiç içmedim sevmiyorumda onunda içmesini istemiyorum o yüzden tamam içiyorsada söylesin bana kendisinede dedim artık sigara konusunuda geçtim eğer böyle bişey yüzünden soğuyacaksa benden kendisi bilir asıl benim soğumam gerekiyo bu durum da bence yalan söylediği için

ya bişey söyliycem..
yalan söylüyor diye kızıyorsun ama sen onu yalan soylemek zorunda bırakıyorsun..
sıgara tamam ıyı bısey degıl sevdıgının saglıgını dusunuyorsun ama..
ben bu konulara benı sevmıyorsun bırakcaksın bılmeme ne laflarına cok uyuz oluyorum..
sen bu adamdan sıgara ıcıyor dıye ayrılcakmısın kardesım..
ayrılcaksan hıc durma zaten..

Bak canım, sigara dediğin şey bir bağımlılık ve %70 psikolojik bir bağımlılık. Öyle haa sevgilim istemiyor anam kızıyor babam köpürüyor deyip pat diye arkasını dönemez. Öncelikle onun istemesi lazım senin değil.

Sonrasında anlarım sevginizi de neden bu baskı? İçsen de söyle demeler filan? İstersen tuvaletini de haber versin? Günde kaç kez su içtiğini? Ya da kaç kez birine selam verdiğini? Sıkıştırıyorsunuz böyle sonra aman bana yalan söyledi. Seni hala seviyor ki bunca boğazlamaya hala yanında.

Yapmayın Allah aşkına bir rahat bırakın şu adamları.

Haklısınız kızlar çok üstüne gittim galiba ama ben onun istediklerini yapıyorum dinliyorum aynı şekilde ondanda bekliyorum bunu yapmasını

yalan söylemesi tabiki hoş birşey değilde..sen üstünde çok fazla durursan oda yalan söyler..
bunu sen bile yapabilirsin başın sıkıştığında..ozaman sende onun her dediğini yapma..madem düşüncelerine saygılı değil.

Kızlar şimdi nasıl davranmalıyımpeki konuyu kapatmalımıyım yoksa iç artık bişey demiyorum mu demeliyim

tamam kızlar saolun yorumlarınız için

Ne kadar büyütmüşsünüz beni seviyorsan falan resmen yalan söylemek zorunda bırakmışsınız.
İçsin söylesin diyorsunuz da içince de kavga ediyormuşsunuz.
Bence bu kadar müdahale etmeyin siz istemiyorsunuz diye bırakabilecek mi sanki kendi istemesi lazım

haklısınız kızlar bugün buluştuk konusunu dahi açmadım bişey dememeyi düşünüyorum bu konu hakkında artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…