- 1 Ağustos 2011
- 785
- 40
- 118
Kızlar sevgilim sigara içiyordu ilk çıktığımızdan beri ben istemiyorum içmeni dedim tamam ara ara içiyorum falan dedi sonra öylede istemiyorum bırak dedim tartıştık bu konu yüzünden baya tamam içmiycem içersemde senin haberin olacak dedi ve benden habersiz içti bunuda teyzem söyledi bana(teyzemin oğluyla sevgilim yakın arkadaş teyzmgile gelir gider sürekli)sonra anneside söyledi telde konuşunca içmiyorum dedi sonra bi ara tekrar sordum içiyorum dedi ailesiylede kavga etmişti o gün pek uzatmadım canın sıkkın bu seferlikte üstüne gelmycm dedim arada tek tük içersemde söylerim dedi sonra ben bi ara mesaj attım hiç içmeni istemiyorum diye tartıştık yine beni seviyosan içmezsn ddm tmm bitanem içmem dedi kapandı konu bugün teyzemgl geldi teyzemde oğlumla sevgilin içio yine sigara dedi ama şusıralar görmedimde de dedi bende gittim bunun üstüne aradım sevgilimi bi yerden açtım konuyu teyzemin dediğini belli etmden kaç kere sordum içmiyorum hem içsem söylerim ne olcak kızsanda yine sylerim dedi ben ne yapmalıyım iki arada bi derede kaldım teyzem biliyo yalan syleme desem teyzem zor durumda kalacak söylemesem benim içim içimi yiyecek yardım edin kızlar ne yapmalıyım beni sinir eden artık sigara içmesinide geçtim yalan söylemesi güvenimii sarsması ne yapmalıyım sizce
Son düzenleme: