- 7 Mayıs 2014
- 582
- 113
- 63
- Konu Sahibi baharbozkurt
-
Günaydın hanımlar. kahve rengi tonlarında saçlarım vardı boyaydı dipleri küllü kumral gibi kendi rengim gelmişti. eşimin gaza getirmesiyle bir cesarete geldim evde saçlarımı kendim açtım. aldığım boyada altın parıltılı kakaoydu neyse biz saçı açtık boyadık falan gayette güzel açtım aslında çok fazla dalgalanma yoktu renklerde. palettenın altın parıltılı kakosunuda sürünce eşimin istemediği bir renk çıktı meydana bildiğiniz sarı oldu turunculuk falan yok. şimdi bu rengi kapatmam laazım. zira eşimden ziyade ben bana yabancı geliyorum ve hafif esmer gibi olduğumdan hiç hoş durmadı bende. şimdi bu saçın üzerine koyu olarak hangilerini atabilirim? aslında resim koysam daha iyi biliyorum ama bulunduğum yerdeki bilgisayara hiç bir şekilde usb falan takamıyorz şirket iizin vermiyor.
yada direk siyaha mı boyasam? tutar mı dersiniz.?
Canım geçmiş olsun, sakın siyaha boyama bir başka tonlara geçişin zor olur. Sen anladığım kadarıyla açık tonları seviyorsun. Onun için ileride tekrar kullanabilmen için, evde kendin kolestonun açık kahverengisine boya saçının rengini koyu yapacaktır. Sonra bunu 1 ay kullan...bir ay içinde gene saçlarının tonu açılacaktır. Eğer açılan tonu beğenmezsen tekrar aynı tonda yani kolestonun açık kahvesinden alıp kullandığında zamanla renk oturacaktır. Koleston diyorum çünkü bu markanın boyaları iyi tutuyor. Ben hep kolestonla boyarım.
ya kuzum bende öyle bi koca varki bukelamuna çevirdi beni. açık rengi seviyorum ama gitmiyor işte. eşimde bi hafta sşyah boya diyor bi kafta kızıl. az önce nette dolanırken gördüm siyaha boyandığında 3-4 yıkamadan sonra sarı kusma yapıyomuş saçtaa.ahh kocişim ah ne hallere soktun bennniii
bende bi ara esmişti saçımı koyu kahveden açık bi renge kadar açtım sonra eşim geri siyaha boya bu renk yakışmıyor dedi. (aslımda hep siyahtı saçlarım beni böyle sevmiş :) ) neyse o saça siyah vurdum 1 haftada açıldı eski haline dönmedi ama değişik hoş bi renk oldu . sonra bir daha siyaha boyadım bu sefer 2 hafta aktı daha koyu bi renk ve doğal bir renk kaldı saçımda . herkes çok beğeniyor ve soruyor saçın ne renk diye :))
yeminle sıkıldım artık bu boyamadan falan. kendi rengimi nasıl özlüyorum anlatamam sana. ilk boyadığım renkte mavi siyahtı benim. kuaförüm bahar hata yapıyosun senın sacının rengini boyatmak için günde kaç insan geliyor buraya biliyor musun dedi. can'cım sen boya bu benım tercihim demiştim.
sonra bi ara kızıl yaptım okuyorudm o sıra okuldan kızdılar tekrar siyah yaptım sonra açtırdım açık kahvelere döneyim diye rengarenk oldu. bozmadan bi kahve tonuna boyadım sonrada dedimki kendi rengim gelsin ellemicem diye söz verdim kendime ta ki düne kadar
ben siyaha boyiyim en iyisi. koyu kahve tonlarına boyarsam yeşillenme olur diye korkuyorum
kadın milleti işte bişey yapmadan duramıyoruz. benimde saçım dökülüyor eşim kızıyor oynama şu saçınla diye
artık hamileyim epey bi süre dokunamayacam :)saçım bi kendine gelsin. ama kısmet olurda doğum yapıp emzirme işi bitince sarı yapacam saçımı içimde kaldı
Ben bu tarz vakaları kuaförde hallettirmekten yanayım.
Evde daha kötü olabilir çünkü.
öyle valla duramıyoruz. :) Bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.bahtı güzel olsun inşallah.
ondan korkuyorum işte bende. kuaförlerde anasının nikahı kadar para istiyor burada. omuz hizamda olan saça sadece boyama işlemine 90 tl istiyorlarşimdi 1 kutu boya parası nerde 90 tl nerde diye düşünmekten alamıyor insan kendini
ondan korkuyorum işte bende. kuaförlerde anasının nikahı kadar para istiyor burada. omuz hizamda olan saça sadece boyama işlemine 90 tl istiyorlarşimdi 1 kutu boya parası nerde 90 tl nerde diye düşünmekten alamıyor insan kendini
Fiyat konusunda haklısın canım.
Benim omuzdan uzun kadın boyamaya 60 70 tl dedi üstelik boyama dışında herhangi bir saç açma, boya akıtma işlemi vs olmayacak.
60 70 tl'ye kaç kutu boya alınır yahu. 2 hafta sonra evde yapıcam ben de ama korkmuyor değilim.
amin canım sağolasın
yok valla deli damarım dürtüyor beni "siyah al anasını satayım yaaa" diyee
Ay sakın ha
Siyahtan dönmek inanılmaz zor.
Yoksa siyah saç her kadına yakışıyor vallahi.
yok dönmem sanırım artık.miğdem bulandı artık şu açıcılardan falan
çok tırsıyorum kolesyonun koyu bi rengini alırsam yeşillenme olur diye ki herkes olur diyo.
bi daha kocişimi dinlemicem. denizli horozuna döndüm sayesinde siyah-kızıl-sarı-siyh-sarı ve bu gidişle gene siyah
Koleston alırsan olur tabi zira açık renkleri de koyu oluyor
Asla kullanmam koleston.
Bana sorarsan bir defalık o parayı bayıl kuaför bir renk oturtsun sonra evde devam et
iş çıkışı gidicem zaten kuaföre.gene pahalı bir mebla söylerse yaptıramam.olmadı gezerim böyle. bişi sorcam sana ben.
şimdi dönmicez mesela siyahtan (kafaya koydum hacı dönmicem tek renk olsun ) boyasam kapatır mı?
Canım doğruyu söylemek gerekirse ben hiç siyah yapmadım.
Bir arkadaşım bildiğin en açık sarı boyadan siyaha döndü ve pişman olmuş.
Sosyal medya fotoğraflarındaki yorumlardan biliyorum tabi
Daha sonra siyahtan tekrar sarıya dönmüştü, çok yıprandığını yazmıştı.
Ama o siyaha dönme işlemi nasıl oldu hiç bilmiyorum.
bişey depoluyoruz diyo kuaförler saça öyle dönüyolarmış falan. hayatımda ilk bu kadar sarı bir saça sahibim. kendimi çıplak gibi hissediyorum sanki herkeşler bana bakıyor
ne kadarlık hamileydin sen :26: ay ben hamile birini gördümmü hemen karnına bi dokunuyorum. bebek kıpradıkça ben bi tuaf oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?