Hatırlayanlar vardır mutlaka 2 konu açmıştım buraya başınız etini yemiştim. :) Kaza geçirmiştim mesaj atmamıştı ,sürekli sorun çıkartıyorsun,geleceğimiz yok , çözülemeyecek sorunlarımız var demişti ve gitmişti.6 ay oldu ayrılalı çok zordu eminim hepiniz anlıyorsunuzdur .Artık sevmediğine ,değer vermediğine emindim.2 gün önce yazdıklarını görene kadar."Aşık olmak istedim lan. Yok mu kendini sevdirebilecek bir kız? O sevmese de olur.Ah o söylemek isteyip söyleyemediklerim...
İşe yaramayacağını bilse de bir beklentisi oluyor insanın.
İnanma konusunda çok zorlanıyorum şu günlerde.
Ben niye benimle her ilgilenen kıza aşık olmak zorundayım .
Hepsini o yazmış.Başka birine aşık olmamış başta öyle anlaşılıyor.6 ay boyunca böyle değildi bir anda değişti.Her ayrıldığımz da ağlardım mesaj atardım,araya birilerini sokardım bu sefer yapmadım.Ayrılırken dahi gülüp,eğleniyordu.Pişman mı desem sanmıyorum aslın da giderken bile senin yüzünden diyerek giden adam neden pişman olsun .Hayatından sıkılmış.Ama ben yazıları okuduğumdan beri kafam karıştı acaba o çocuk beni gerçekten seviyordu da ben mi kaçırdım ablalarım ?
İşe yaramayacağını bilse de bir beklentisi oluyor insanın.
İnanma konusunda çok zorlanıyorum şu günlerde.
Ben niye benimle her ilgilenen kıza aşık olmak zorundayım .
Hepsini o yazmış.Başka birine aşık olmamış başta öyle anlaşılıyor.6 ay boyunca böyle değildi bir anda değişti.Her ayrıldığımz da ağlardım mesaj atardım,araya birilerini sokardım bu sefer yapmadım.Ayrılırken dahi gülüp,eğleniyordu.Pişman mı desem sanmıyorum aslın da giderken bile senin yüzünden diyerek giden adam neden pişman olsun .Hayatından sıkılmış.Ama ben yazıları okuduğumdan beri kafam karıştı acaba o çocuk beni gerçekten seviyordu da ben mi kaçırdım ablalarım ?