• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edebilecek Melekler ? :)

zeze1995

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
182
16
118
Kocaeli
Hatırlayanlar vardır mutlaka 2 konu açmıştım buraya başınız etini yemiştim. :) Kaza geçirmiştim mesaj atmamıştı ,sürekli sorun çıkartıyorsun,geleceğimiz yok , çözülemeyecek sorunlarımız var demişti ve gitmişti.6 ay oldu ayrılalı çok zordu eminim hepiniz anlıyorsunuzdur .Artık sevmediğine ,değer vermediğine emindim.2 gün önce yazdıklarını görene kadar."Aşık olmak istedim lan. Yok mu kendini sevdirebilecek bir kız? O sevmese de olur.Ah o söylemek isteyip söyleyemediklerim...
İşe yaramayacağını bilse de bir beklentisi oluyor insanın.
İnanma konusunda çok zorlanıyorum şu günlerde.
Ben niye benimle her ilgilenen kıza aşık olmak zorundayım .
Hepsini o yazmış.Başka birine aşık olmamış başta öyle anlaşılıyor.6 ay boyunca böyle değildi bir anda değişti.Her ayrıldığımz da ağlardım mesaj atardım,araya birilerini sokardım bu sefer yapmadım.Ayrılırken dahi gülüp,eğleniyordu.Pişman mı desem sanmıyorum aslın da giderken bile senin yüzünden diyerek giden adam neden pişman olsun .Hayatından sıkılmış.Ama ben yazıları okuduğumdan beri kafam karıştı acaba o çocuk beni gerçekten seviyordu da ben mi kaçırdım ablalarım ?

Bence boşver ne yapmış ne yazmış hiç umrunda olmasın
Seni gerçekten sevseydi 6ay içinde ulaşırdı bi şekilde
Hem ayrılık kolay değil yaşadığın sıkıntıları düşün bunca zaman geçmişken tekrar onunla ilgili hayallere kapılma .

ahh tatlım ah ... sen ablalarını dinle yoluna bak ...katettiğin yolun başına dönme tekrardan...bi defa giden bi defa daha gidebilir... sen yolunu çiz ondan uzak olsun ;)

canım sakın dönme bak bende sen gbi hep yazdıklarına kandım kaç kez döndüm ama beni sürekli terk etti, erkekler şöyle düşünüyo; senden ayrılıyo nasılsa onu seviyosun ya istediğim zamn yine dönerim nasılsa beni bekler diye düşünüyo ee seven kızda saf gbi beklio en ufak bişeyden umutlanıyo tabi, bende defalarca kez beni terkeden insana hep geri döndüm en sonunda aileme laf etti defolup gitti ve bukez kararım kesin kesinlikle dönmicem hala arıyo msjlar atıyo çünki kaybetme korkusu sardı şimdi onu, erkekler böyle işte sakın dönme canım kendine yaparsın pişman olursun demedi deme, gerçekten seni sevseydi o 6 ayda 40 kere ulaşırdı sana eminol, ezdirme kendini daha çok gençsin neleri çıkıcak karşına bencil ol biraz kendini düşün, sevseydi gitmezdi gidemezdi..

yoluna devam et hiç sallama bence sıl onu msnden yada faceden ıste her nerden goruyorsan yazdıklarını gormekı yoluna bak gormekı ıcını kemıren bıse olmasın....

Back
X