bana yardim eden varmi sizlere cooookk ihtiyacim var lutfeen

Daha yeniymis...bu kadar umutsuz olma bence denemelere devam et...olmassa yumurta takibi yaptir....dr lar ne dedi peki sana rahatsizligin var miymis???

Bende problem yokk hormonlarimda duzgun cikti.esimde spermaqramnan analuz verdi hereketsizlik cok cikti,basciq pataligiyasida dusuk cikti doktor 45 gun tedavi yazdi.

9 ayda 3 side hamile kaldim.1 si 6 haftalik ureyi doyunmedi,2ve 3 su erken dusuk yapdim.demek bunlar esimin spermasinin hereketsizliyinden idi.insallah tedavi olsun iyulda deneyecik bir daha.

Bende bu gun hormon analizi verdim isden cikdikda goturecem yarin cavablari yazarim sana. TSH,t 3, t 4

benim tsh'ımda sorun vardı tiroid hormonlarım az çalışıyormuş bi tiroid hormonu verdi doktor 2,5 aydır kullanıyorum geçen ay doktora gittim allaha şükür değerlerim düzeldi inş sendede bişey çıkmaz burada benim eşimdede sperm hareketinde sorun vardı oran düşüktü ilaç kullanıyor ve birde çakşır kökü suyu ve keçi boynuzu suyu içiyo biz henüz başarıya ulaşabilmiş değiliz ama sende dene istersen

sonuçların zaten sorunsuz çıkmış canım kusura bakma görmedim ne güzel sorun yok demekki ozaman eşin tedavisini olsun sonra inş hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın

merhaba :) sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.. bu arada yaşın çok küçük ...acele etmene gerek yok.. Allah yardımcınız olsun. bu arada eşinin sperm hareketsizliğine takıldım. onda sorun olsaydı 9 ayda 3 kez hamile kalamazdın sanıyorum.. o testi başka bir yerde daha yaptırın bence.. ama sorun oysa doktorun verdiği tedaviye ek olarak keçiboynuzu yemek yada suyunu içmek çok işe yarıyor..
en kısa zamanda güzel haberler vermeni bekliyorum :)

Merhaba canim cok tsk edirem.burda keciboynuzu suyunu basqa arkadasda tavsiye etdi ama nerde satilir nasil bi sey hic tanimiyorumki((

Tatlim sana bi keci boynuzu resmi ekleyim.ismi farklidir bekli

Eklentiler

• $keciboy.gif
    69,2 KB · Görüntüleme: 50
canım zencefil ve çakşır kökü suyu farklı aktardan aldım ben ikisinide ve benim eşim evicap ve trental diye iki tane ilaç kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…