Bana yardım eder misin artık kafayı yicem

Ya bu adamlar sevgiliyken belli etmiyor mu ?
Bu nasıl bir bencillik.
Ee sizde bencil olun kendi yemeğinizi hazırlayın.
Ona hazırlamayın.
Sorarsa aynen senin yaptığın gibi canımın istediğini bencilce kendime sadece yaptım dersiniz.

Cok zor.. Allah sabirlar versin. Arkadaslar Gayet güzel taktikler vermis. Bence de uygula. Liste yap ver eline ilkin. Aciktiginda bunu dile getir. Marketteyken bence de soylemeliydin kahvaltinin uzerineyim cok aciktim eve gidip yemekle ugrasacak gucum de yok disarda bir seyler yiyelim mi deseydiniz keske? O tostubu yerken vicdani nasil rahat edyr anlayabilmis degilim. Gidip ona hissettiklerini net cumlelerle anlat. Sen dili degil ben dili kullan. Onu suclayici degil kendi duygularini ifade edici sekilde konus. Yumusak bir ses tonu kullan. Cunku yuksek ses kalpleri birbirinden uzaklastirir. Ha baktin anlamiyor arkadaslarin dedigi gibi is ariyormus gibi yap ya da gercekten ara. Ne oluyo falan derse de kisisel ihtiyaclarimi karsilayabilmem ve yasam fonksiyonlarimi yerine getirebilmem icin paraya ihtiyacim var. Bunu da calisarak yapabilirim seklinde konus. Yine ise yaramadiysa tualet terligiyle agzinin orta yerine yapistir....

Aileniz yokmu durumu anlatın, hatta çekip gidinki aklı başına gelsin, bu yaratık baba olmayı hak etmiyor, hadi sizi sevmiyor, karnınızdaki masumu niçin aç bırakıyor.Bebek olunca masraflarını karşılayacagından eminmisiniz, inanın çok üzüldüm, aynı yerde olsak sizi davet edip, ziyafet verecem, pislik herif.

Back
X