- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Kızlar bendeki sorun da kayınvalide sorunu ne yazık ki... Biraz uzun olacak yazacakarım bilme ilgilenir misiniz ama benim gerçekten paylaşmaya ihtiyacım var. bir bucuk senedir evliyim. Kayınvalide baştan beri beni sindirmek için elinden geleni yaptı. ne altın taktı, ne de para gider diye bi mendil aldı. kendi binasından ev tuttu gitmedim. Kendi ailem başka şehirde. Kv ler büyük bir binada bütün akrabalar bir arada yaşıyorlar. benim evim iki sokak arkada. teyzeler, halalar, hatta enişteler bile bana her konuda laf sokuyorlar. ne yapsam olmuyor. eşim beni gerçekten cok seviyor. ailemin oldugu sehirden krediyle ev aldık. oraya gitmeyi düşünüyoruz aslında ancak ben bu konuda cok tereddüt ediyor, korkuyorum. Kv ler cok cimri. halimeyim. gecen gün aserdim. evinde olmasınaragmen bir tek cevizi bana vermedi. kan vermeye gittim yalnız oldugum için bayıldım. Her şey cok agırıma gidiyor. Kayınlarım, kv, teyzeler, büyükler, herkes ama herkes tepeme biniyor, yalnız buluyorlar beni. ben de karsılık verecek yapıda değilim. cok naif oldugum için de asla vazgeçmiyorlar. siz olsanız ne yapardınız???
Valla bılmıyorum..bende hamilelik yaşadım belki burdaki kızlar bana kızacak ama aşermeyi sımarıklık olarak görüyorum ben..tut kendını dışarda soyle..yada çıkınca al dışardan..ne bilim bu kadar dayanılmaz bir duygu mudur acaba..yaşamadım..Yok ben cevize aşerdiğimi kaynanama söylemedim. Cevizi orda görünce eşime söyledim. Bunu duymasına rağmen vermemesi beni cok bozdu.
Bende hiç aşermedimValla bılmıyorum..bende hamilelik yaşadım belki burdaki kızlar bana kızacak ama aşermeyi sımarıklık olarak görüyorum ben..tut kendını dışarda soyle..yada çıkınca al dışardan..ne bilim bu kadar dayanılmaz bir duygu mudur acaba..yaşamadım..
Benim ikinci yorumum senle ilgili değilMilan hani insan bi an boş bulunur ya..Yaşadıgım, söylediğim durum bundan ibaret. Ayrıca kesinlikle sımarıklık olarak görmyorum. Hayatımda ilk kez bir şeyi bu kadar cok istedi canım. Ve gerçekten yiyene kadar da cıkmadı aklımdan.
Ben senle ilgili değil ikinci yorumum genel demiştim ?Valla pişman oldum şu cevizi söylediğime kızlar. Problem cevize kaydı. Demek ki şımarıklıkmış benimkisi ilginç. Hayatım boyunca ben hep kendi ayaklarım üstünde durdum. Kendi işimi de kendim yaptım. Doktoramı daha yeni aldım. Hani demek istediğim o ki; her şeyi kendi basıma hallettim. Bunu bi cevize bağlamak ne derece mantıklı bilemedim.
Haklısın tabi ama gideceğimiz şehir, cok daha kücük bir şehir. Umarım cabuk alışır. Ama gitmem daha mantıklı değil mi?Niye karar veremiyorsun eşin istiomus işte. Sen mutlu olursan esine yansır ve huzur olur ailede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?