Bana yardım eder misiniz kızlarrrrr?

eşinizle mutluysanız bu sorunlar için üzülmeyin.hayatı 4 4luk yasayamıyoruz bır yerden sorun ıllakı ollucak.kafanıza takmayın umursamıyın.onların ne parasına ne de bır seyıne tenezzur edın eşiniz gitsin aılesyle görrsun ama sıze baskı yapmasın cok nadır görusmelısınz sıze saygısını olmayan bır ınsana deger bıle vermeyın.aılenız bıle olsa bellı bır yere kadr dayanıyor ınsan saygısızlıga daha fazla degl

Çok teşekkür ederim drunk in love. Ben yanlış yaptıgımı anladım bu konuda bir de. Şöyle ki; ben ne yaparlarsa yapsınlar üstünü kapatıp çok güleryüzlü naif davrandım. Birgün mutlaka düzelir. Bu önyargılar biter dedim. Ama hiç bir zaman olmadı bu. Üstüne üstlük dalga geçer gibi, yaptıklarıyla yüzüme vurarak eğlendiler. Bunu da kaldıramam artık. Zaten bu son nokta oldu.

al kocanı git memleketine uzak ol...önemli olan eşin senin yanında olsun ve yapılanların farkına varsın.başkaları inan önemli değil.ne yap ne et taşın ailenin yanına bebek olunca daha zor gelir inan...

Hayatımda hiç görmedim sizi, yüzlerinizi.. Ama hiç kimseyi de kendime bu kadar yakın bulmamıştım. Kızlar size gerçekten çok teşekkür ederim. Kendimi uzun süredir ilk kez, anlaşılmış hissediyorum.

Ben de sizi 20 yaşında evde bir hanım sandım

Eğitimli dışarı hayatı olan biri

O sülaleden sana ne ver cevabını herkesin

Laf sokuyorlar diyorsun ne diyorlar belki de amaçları laf sokmak değil çapları o kadar ama size bir şey ima ediyorlar gibi geliyor

Kv neden cevizi vermemiş onu da söyleyeyim ondan istememişsin onu adam yerine koymamışsın kocana söylemişsin o da kocası alsın demîş

Yalnız Kv nin evine gidersen o evde de açıkça istemek gerekir o niye versin ki sen aleni iste o zaman nasıl vermeyecek

Aşermeye gelince garip bir şey

Ben yer fıstığı sevmem yıllarca ağzıma sürmemiştim hamile iken istedim market yakın eşim gidip aldı ben de alırdım binanın altında zaten yani uzağa gönderecek olsam başka şey istemek lazım ama ben hiç yemediğim fıstık istemiştim

Bir de ayva istemiştim hatta mevsimi geçince de ayva reçeli stoklamıştım

Bebek olacak Kv ve tüm aileyi kafandan çıkar hayat senin etrafında dönüyor bunu unutma

şimdi hem onlrdan uzak olmak istiyor hemde ilgilenmiyorlar diye içerleniyor musunuz...
ben mi yanlış anladım mmevzuyu.
bende kv ile aynı binada oturuyorum aile hekimine falan giderken gelmesini beklemem. ki istemem de.
mevzuyu çok çözemedim. kusura bakmayın.

kv'den ne bekliyorsunuz ki, yapmayin allah askina. asla kibirli gelin olun demiyoruz ama bir sey de beklemeyin. cok sukur imkaninizla ev de almissiniz. esiniz pisman olur mu diye dusunerek adim atmamak, sokaga ciksam olurum diye sokaga cikmamaya benzer. gunu gelir - Allah korusun - oyle bir sey olursa konusulur konu yeniden. bu aileye de mesafeli olun, siz bir sey umdukca icinizde yapilan - yapilmayan her sey koyar. aksi halde hic sizi enterese etmez.

Aldığınız ev öncelikle hayırlı olsun, arkana bakmadan git,ha ordada olmassa ki inşallah annen baban sana sahip çıkar,bu sefer kimsenin olmadığı bir sehirde yaşarsınız,bebeğini hayırlısıyla kucağına al eşinle mutlu mesut yaşa

Koşa koşa git, eşini de onlardan kopar , imkanım olsa ben bi dakka durmam , biz de malesef koloni halinde yaşıyoz mecburen , evin , bebeğin hayır mutluluk getirsin amin

Tüm bunlar olurken eşin nerede? Ailesi destek olmuyorsa bi kenara çekip durumu anlatmalı, en azından üstüne gelmesinler...

Ben nerdeyse doğurmak uzereyken karda kışta sabahın köründe botlarım kaya kaya doktor randevuma kendi basıma gidiyordum..gobegımden montumun önude kapanmıyordu..donuyordum..

Haa akıllı bişe olsam kaldırırdım kocamı arabayla gotuttururdum kendimi prensesler gıbı..

Ama kımseye mınnetim olmaz..herseyi tek basıma daha güzel hallederim.

Canlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Eşim ailesi ile neredeyse iletişimi kesmiş durumda. Onun çok daha ağırına gidiyor durumlar. Ama annesi babası uzak dursa babannesi devreye giriyor, anneannesi devreye giriyor. Bir şeilde o laflar dönüp dolaşıp geliyor bize arkadaşlar. Her şey göründüğü kadar kolay olsaydı zaten hallederdim

Ne güzel işte.Bebeğinin babası olan adama bile bu durumda minnet etmem diyorsan senin bileceğin bir şey tabi ama o hayat müşterek. Nasıl senin bebeğinse onun da bebeği. Bunun da minnetle ne ilgili var hala anlamadım. Hadi onu da geçtim. Benim minnet ettiğimi sen nereden çıakrıyorsun? Bence yorum yapmak istiyorsan gerçek konu hakkında yorum yap. Yo derdin kendini ispatlamak, durduk yere açıklamak yapmaksa valla çekecek durumda değilim gördüğün gibi.

Kaynanamdan beklediğim tek şey, bütün sülalesiyle bir olup arkadamdan ileri geri, yalan yanlış iftiralar atmaması ve tüm akrabalarını hergün neredeyse sıralı olarak üstüme salmaması... Tek beklentim bu.

Çok teşekkür ederim.

KV ve eşrafı ile yakın olmak istemiyor hastanede tek bayılmanıza içerliyorsunuz. Kendi ailenin olduğu ilden ev alıyorsun eşin razi ama taşınma ile çekincelerin var. Kuzum sen bir otur derin nefes al düşün ne istiyorsun. Çıkış yolu ışıl ışıl burdan ben bile görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…