- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Rica ederimYok Cekirgee ben sana demedim zaten. Ayrıca yorumun için çok teşekkür ederim.
al kocanı git memleketine uzak ol...önemli olan eşin senin yanında olsun ve yapılanların farkına varsın.başkaları inan önemli değil.ne yap ne et taşın ailenin yanına bebek olunca daha zor gelir inan...Kızlar bendeki sorun da kayınvalide sorunu ne yazık ki... Biraz uzun olacak yazacakarım bilme ilgilenir misiniz ama benim gerçekten paylaşmaya ihtiyacım var. bir bucuk senedir evliyim. Kayınvalide baştan beri beni sindirmek için elinden geleni yaptı. ne altın taktı, ne de para gider diye bi mendil aldı. kendi binasından ev tuttu gitmedim. Kendi ailem başka şehirde. Kv ler büyük bir binada bütün akrabalar bir arada yaşıyorlar. benim evim iki sokak arkada. teyzeler, halalar, hatta enişteler bile bana her konuda laf sokuyorlar. ne yapsam olmuyor. eşim beni gerçekten cok seviyor. ailemin oldugu sehirden krediyle ev aldık. oraya gitmeyi düşünüyoruz aslında ancak ben bu konuda cok tereddüt ediyor, korkuyorum. Kv ler cok cimri. halimeyim. gecen gün aserdim. evinde olmasınaragmen bir tek cevizi bana vermedi. kan vermeye gittim yalnız oldugum için bayıldım. Her şey cok agırıma gidiyor. Kayınlarım, kv, teyzeler, büyükler, herkes ama herkes tepeme biniyor, yalnız buluyorlar beni. ben de karsılık verecek yapıda değilim. cok naif oldugum için de asla vazgeçmiyorlar. siz olsanız ne yapardınız???
Kızlar bendeki sorun da kayınvalide sorunu ne yazık ki... Biraz uzun olacak yazacakarım bilme ilgilenir misiniz ama benim gerçekten paylaşmaya ihtiyacım var. bir bucuk senedir evliyim. Kayınvalide baştan beri beni sindirmek için elinden geleni yaptı. ne altın taktı, ne de para gider diye bi mendil aldı. kendi binasından ev tuttu gitmedim. Kendi ailem başka şehirde. Kv ler büyük bir binada bütün akrabalar bir arada yaşıyorlar. benim evim iki sokak arkada. teyzeler, halalar, hatta enişteler bile bana her konuda laf sokuyorlar. ne yapsam olmuyor. eşim beni gerçekten cok seviyor. ailemin oldugu sehirden krediyle ev aldık. oraya gitmeyi düşünüyoruz aslında ancak ben bu konuda cok tereddüt ediyor, korkuyorum. Kv ler cok cimri. halimeyim. gecen gün aserdim. evinde olmasınaragmen bir tek cevizi bana vermedi. kan vermeye gittim yalnız oldugum için bayıldım. Her şey cok agırıma gidiyor. Kayınlarım, kv, teyzeler, büyükler, herkes ama herkes tepeme biniyor, yalnız buluyorlar beni. ben de karsılık verecek yapıda değilim. cok naif oldugum için de asla vazgeçmiyorlar. siz olsanız ne yapardınız???
Ben nerdeyse doğurmak uzereyken karda kışta sabahın köründe botlarım kaya kaya doktor randevuma kendi basıma gidiyordum..gobegımden montumun önude kapanmıyordu..donuyordum..Bende hiç aşermedim
Bi arkadaş bana dedi ki bende aşermedim ama salladım gitsin bulsun uğraşsın diye, öyle kıymet bilinir sen safsın dedi
Bilmiyorum da canım bişey çekse ben gider alırım. Hamileysek yatalak değiliz ki
Ondan sonracıma bize gelmişlerdi giderken ayakkabısının bağını eşine bağlattı bana baktı göz kırptı o da bir kıymet bilme yöntemiymiş
Ben doğumuma giderken bile botumun fermuarını kendim çektim, pişman değilim. Tam tersi kendi işimi kendim görmeyi severim
Ne güzel işte.Bebeğinin babası olan adama bile bu durumda minnet etmem diyorsan senin bileceğin bir şey tabi ama o hayat müşterek. Nasıl senin bebeğinse onun da bebeği. Bunun da minnetle ne ilgili var hala anlamadım. Hadi onu da geçtim. Benim minnet ettiğimi sen nereden çıakrıyorsun? Bence yorum yapmak istiyorsan gerçek konu hakkında yorum yap. Yo derdin kendini ispatlamak, durduk yere açıklamak yapmaksa valla çekecek durumda değilim gördüğün gibi.Ben nerdeyse doğurmak uzereyken karda kışta sabahın köründe botlarım kaya kaya doktor randevuma kendi basıma gidiyordum..gobegımden montumun önude kapanmıyordu..donuyordum..
Haa akıllı bişe olsam kaldırırdım kocamı arabayla gotuttururdum kendimi prensesler gıbı..
Ama kımseye mınnetim olmaz..herseyi tek basıma daha güzel hallederim.
Kaynanamdan beklediğim tek şey, bütün sülalesiyle bir olup arkadamdan ileri geri, yalan yanlış iftiralar atmaması ve tüm akrabalarını hergün neredeyse sıralı olarak üstüme salmaması... Tek beklentim bu.kv'den ne bekliyorsunuz ki, yapmayin allah askina. asla kibirli gelin olun demiyoruz ama bir sey de beklemeyin. cok sukur imkaninizla ev de almissiniz. esiniz pisman olur mu diye dusunerek adim atmamak, sokaga ciksam olurum diye sokaga cikmamaya benzer. gunu gelir - Allah korusun - oyle bir sey olursa konusulur konu yeniden. bu aileye de mesafeli olun, siz bir sey umdukca icinizde yapilan - yapilmayan her sey koyar. aksi halde hic sizi enterese etmez.
Çok teşekkür ederim.Aldığınız ev öncelikle hayırlı olsun, arkana bakmadan git,ha ordada olmassa ki inşallah annen baban sana sahip çıkar,bu sefer kimsenin olmadığı bir sehirde yaşarsınız,bebeğini hayırlısıyla kucağına al eşinle mutlu mesut yaşa
KV ve eşrafı ile yakın olmak istemiyor hastanede tek bayılmanıza içerliyorsunuz. Kendi ailenin olduğu ilden ev alıyorsun eşin razi ama taşınma ile çekincelerin var. Kuzum sen bir otur derin nefes al düşün ne istiyorsun. Çıkış yolu ışıl ışıl burdan ben bile görüyorum.Kızlar bendeki sorun da kayınvalide sorunu ne yazık ki... Biraz uzun olacak yazacakarım bilme ilgilenir misiniz ama benim gerçekten paylaşmaya ihtiyacım var. bir bucuk senedir evliyim. Kayınvalide baştan beri beni sindirmek için elinden geleni yaptı. ne altın taktı, ne de para gider diye bi mendil aldı. kendi binasından ev tuttu gitmedim. Kendi ailem başka şehirde. Kv ler büyük bir binada bütün akrabalar bir arada yaşıyorlar. benim evim iki sokak arkada. teyzeler, halalar, hatta enişteler bile bana her konuda laf sokuyorlar. ne yapsam olmuyor. eşim beni gerçekten cok seviyor. ailemin oldugu sehirden krediyle ev aldık. oraya gitmeyi düşünüyoruz aslında ancak ben bu konuda cok tereddüt ediyor, korkuyorum. Kv ler cok cimri. halimeyim. gecen gün aserdim. evinde olmasınaragmen bir tek cevizi bana vermedi. kan vermeye gittim yalnız oldugum için bayıldım. Her şey cok agırıma gidiyor. Kayınlarım, kv, teyzeler, büyükler, herkes ama herkes tepeme biniyor, yalnız buluyorlar beni. ben de karsılık verecek yapıda değilim. cok naif oldugum için de asla vazgeçmiyorlar. siz olsanız ne yapardınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?