Bana yardım ederseniz çok sevinirim:)

Yokyaa

Acı yok raki
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
269
93
98
32
Kızlar iki yıllık yolunda giden ilişkim var kıskançlığım normal seviyede ona guvenım inancım vs tam ama içimde uzun zamndr geçmek bilmeyen bir his var en ufak bi kıskançlık olayı olsa çok kötü oluyorum kalbim ağzıma geliyo bunalıyorum hep hata arar oldum ve kendimi yormam yuzumden panik atağa yakalandım atlattım çok şükür ama arada nöbet gecrdiğim oluyor bn hisleri kaybetme ve aldatılma korkusunu nasıl yok edebilirim lütfen bana biraz akıl verin

Mutsuz gunlerinizi dusuneceginize mutlu gunlerinizi düşünün bence. .

Haklısın oylede yapmaya çalışıyorum ama mesele bunu aklıma getrmemeyı başaramakta

Sevdiğin için kaybetmekten korkuyosun bu çok normal..ama aldatilma korkusunu üstünden atmaya çalış olumsuzluklari çekme üstüne

kafanı dağıtacak hayata pozitif bakmanı sağlayacak hobiler edin.

Denedim ama fayda görmedim işe başlamk iyi gelmişti bunu hatta bilerek yaptım onda kıskandığım küçük seyleri gördüm bnde oldu kötü nıyet yada başka bişy yok ondada olması normal bazı sıkıntıları bu seklde yendim. Aslında tek sorunum düşüncelerim bunu yenemiyorum

Ben de çok korktum başıma geldi :) Boş ver. Çok korktuğun şey elbet bir gün başına geliyor. Sen kork ya da korkma. En iyisi akışına bırak. İlla ki olacak diye de bir şey de yok.

Canim benim hic birsey senden daha onemli degil bu senin aşkin dahi olsa demekki seni cok yipratmiş kendini dusun ve birazdaha pozitif düsun

Beni bu kadar kasan ilişkiye bir tekme atardim gibi geliyo hastalık boyutuna ulasmis öyle diyorsun kurtul gitsin....sana zarar veren bir durum neden hala devam etsin ki ..

Aile icinde aldatma olayi oldu mu ya da annen boyle bir seyin varligina inanarak mevzu etti mi, sana anlatti mi? Cok yakin akrabalardan da olabilir bu.

aynı şeyler bendede var. aldatılma korkusu değilde kaybetme korkusu mu denir artık bilemedim. en ufak bişeyde büyütüyorum ve elim ayağım titremeye başlıyor. sürekli bi mutsuzluk huzursuzluk ve huysuzluk hali..

Aile icinde aldatma olayi oldu mu ya da annen boyle bir seyin varligina inanarak mevzu etti mi, sana anlatti mi? Cok yakin akrabalardan da olabilir bu.
Evet bu konu çok var pskologlarda ailemden ve gecmiş ilişkim yuzunden boyle davrandığımı söylüyor

Beni bu kadar kasan ilişkiye bir tekme atardim gibi geliyo hastalık boyutuna ulasmis öyle diyorsun kurtul gitsin....sana zarar veren bir durum neden hala devam etsin ki ..
Hemen olmadı ayrıl mı:) buda kolaya kaçmak olur sanki neden aşkım için çaba harcamıyım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…