Bu kayıt yüzünden çocukluk hayalim gerçekleşmeyecek demişsiniz. Ben o kısmı anlayamadım. Psikoloğa gidip anlattığınız için mi size engel olacağını düşünüyorsunuz iyi bir işe girmenize? Belki de yanlış anlamışımdır, ama eğer fikriniz buysa bence bu yanlış bir düşünce. Hangi statüde işe girerken geçmişte psikologla yaptığınız konuşmaların kayıtlarına veya içeriğine bakılıyor?
Anneniz sizi anlamamış ve inanmamış. Bu konuyu annenize daha açık bir dille anlatın bence, herhalde kendi kardeşinin, çocuğuna yaptığı bu sapıklığı normal bulmaz size inanırsa. Ne yaparsanız yapın inanmıyorsa, dayınıza tepki koymuyorsa ben olsam annemle arama da sağlam bir mesafe koymanın formülünü arardım. Üniye hazırlanıyorsam başka şehire gitmek, üni devam ediyorsa bitince başka şehirde iş bulmak gibi. Lütfen başka insanların sapıklığı yüzünden kendi hayatınızı ve kendi psikolojinizi mahvetmeyin. Nasıl ki sokakta her türlü insan var, aile içinde de her türlü manyak olabilir. Bu senin suçun değil. Neden o an tepki vermedim diye de kendini suçlama, geçmişe dönemezsin sonuçta...