Ya anne nde konuşmasın o adamla ya nasıl bir mantık bu. Al karşına anne ni konuş. Madem karsilastirmamaya çalışıyor aslında bir nebze inanmış demek. Otur al karşına anne bana bu rezilligi yaptı de. Bu nasıl birşey. Polise gidemem kimseye anlatamam nasıl bir akıl vermemizi bekliyorsun ki. Anne ni o olmuyorsa abini ablani akrabani birini anlat. Anne ne nazi geçen birine anlat. Anne ni o adamla gorusturmemeye ikna etsinler. Sende numaranı değiştir. Akrabana dahi verme.rahatsız edemesim seni o adam. Sessiz kalirsan seni kullanır. Sana iftira dahi atar. İlerde evliliğine iliski ne gölge düşürür. Annenede birsey olmaz korkma. Hem anne olana acaba fikri bile yeter. İlla aşikar demesin seninle bundan dolayı gorusmuyorum diye. Arama kardesim beni desin. Numaraları toptan değişin . Açmayın kapılarımızı defolsun gitsin hayatinizdann .
Unutmayın 3.5 yaşındaki çocuğun tecavuzcu katili de kendi öz yegenine tacizden hapis yatmış çıkmış bir sapık. Bunlar aramızda gezdirmeye vicdan iz el verecek mi o gireceğiniz kamu kurumunda peki