Bana yardim edim nolur :(

Insu94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
34
2
30
Merhaba herkese daha buralarda yeniyim iki uc gun once denk geldim boyle herkes birbirine yardim ediyo belki benim derdimede bi care bulurlar benimki hukuksal bisey biraz bi bilgisi olan veya basindan boyle sey gecmis olanlar nolur yardim etsin kafam cok karisti ben dort bes ay once turkcellden bi vinn aldim ve borcunu odeyemedim simdi bana diyo ki avukat 700 kusur lira odemen lazim ama asgari ucret seviyesinde nasil oderim ben onu taksitle odeme secenegin yok dediler ki avukat beni bi guzelde azarladi ozel hayatima falan karisti ailenden al dedi ailem ayri dedim sacma sapan konulara girdiki annemden isitmedigim azari isittim neyse uzatmadan bana bi cozum sunun nolur tesekkur ederim simdiden

Seni tirsmis gormus avukat ustune cok gelmis belli bildigim kadariyla taksitlendiriyilar ama azcik cingar cikarman lazim baska bi markadan ben 4 ay erteletmistim borcu ama cok kavga ederek

Ya yeni kanunlara baktim asgari ucretin ustundeolmayanlara icra borcu acilamiyo anladigim kadariyla bu turkcellin avukati ve bana dosya numarami vermiyo

Seni tirsmis gormus avukat ustune cok gelmis belli bildigim kadariyla taksitlendiriyilar ama azcik cingar cikarman lazim baska bi markadan ben 4 ay erteletmistim borcu ama cok kavga ederek
Nasil yaptin onu ya banada ogret azcik baya azarladi beni anneannem var diyede fazla cikisamadim

Odemicem demiyorum ki bende nasil isler bu suret nasil taksit yaptirabilirim bunu soruyorum ben odemicem demiyorum zaten ki icra islemleri biraz daha zorlasti

Faizle zaten bu kadar oldu normalde bu kadar degildi

Canim benim bildigim kadaryla taksitlendirme yapiyolar sessiz kalma eger seni sessiz gorurlerse tepene binerler bagir cagir yok canimimi alican falan.de hic bsey yapamaz.
Taksitlendirmek zorundalar mesela en basitinden babamn kredi karti borcu vardi 1800lerde odememis faize binmis bugun aramislar kadin demiski 3100 odiyceksn babam okdr odemem falan ozman 2500 olsun flan dmye baslamis daha bagrsan indirrcek avukat taksitlendirme yapiyor.
Sadece sessiz kalma ezerler .avukatin anlami avi kap mis zaten
Affetmezler valla gucum yok taksitlendirmezsen odiyemem dedinmi mecbur yaparlar

Canim benim bildigim kadaryla taksitlendirme yapiyolar sessiz kalma eger seni sessiz gorurlerse tepene binerler bagir cagir yok canimimi alican falan.de hic bsey yapamaz.
Taksitlendirmek zorundalar mesela en basitinden babamn kredi karti borcu vardi 1800lerde odememis faize binmis bugun aramislar kadin demiski 3100 odiyceksn babam okdr odemem falan ozman 2500 olsun flan dmye baslamis daha bagrsan indirrcek avukat taksitlendirme yapiyor.
Sadece sessiz kalma ezerler .avukatin anlami avi kap mis zaten
Affetmezler valla gucum yok taksitlendirmezsen odiyemem dedinmi mecbur yaparlar
Gercekten mi pek de sesi cikan biri degilimdir ama umarim yaparim peki icra islemleri nasil olucak eger bi bilginiz varsa nolur yardim edin gelirler mi eve ne kadar zaman sonra gelirler?

Gercekten mi pek de sesi cikan biri degilimdir ama umarim yaparim peki icra islemleri nasil olucak eger bi bilginiz varsa nolur yardim edin gelirler mi eve ne kadar zaman sonra gelirler?

Kendi evi degilse gelemezler canim annenn babannsada gelemezlerms esime sordum .
Mahkemeye dilekce verip taksitlendirme yapabliyomssun .
Sen sessiz kalma mahkemeye vericem ozman de bisi yapamazlar korkmaa

Kendi evi degilse gelemezler canim annenn babannsada gelemezlerms esime sordum .
Mahkemeye dilekce verip taksitlendirme yapabliyomssun .
Sen sessiz kalma mahkemeye vericem ozman de bisi yapamazlar korkmaa
Taksitlendirme yapmak zorundalar dimi asgari ucret tutarinda olmadigi surecede dava acamiyo ki zaten dogru duzgun biseyde alamiyolarmis ki ailemin evi peki azarliyo bu kadin ya cokda cazgir nasil bastirabilirim ben bu kadini

X