• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardim edin..artik katlanamiyorum..

Malesef gidemiyorum.cakili kadroyum.geleli 1 sene oldu.fazla kimseyi tanımıyorum.yapimla da alakalı pek çevrem yok.ailem de gelemez yanıma isleri nedeniyle.anca kısa süreli ziyaretler
Çok üzüldüm sizin adınıza. Allah akıl fikir versin eşinize. 😐

Ben doğumlardan sonra normal olanına bile katlanamıyorum bazen bir de sapkın sapkın işler.. nasıl kabul ettiniz bunu?? Kızlar da büyüyor artık ve eşiniz bu durumu içselleştirmiş günlük hayatının rutini olarak yaşıyor. Acil tedavi olması lazım!

Herkese iyi geceler.nerden nasıl başlasam bilemiyorum.defalarca buraya yazmayı düşündüm ama hep vazgeçtim.alacagim cvplari da az cok tahmin ediyorum. Ama çok büyük bir çıkmazdayım ve kimseyle konuşamıyorum.
8 yıllık evliliğim var.severek evlendik.esim psikolojik rahatsızlıkları olan bir insandı.aslinda onu çok tanımadan evlendim göremedim yada aşktan gözü kör olmak derler ya farkedemedim.degistiririm sandım.olmadi neyse bunları bir şekilde idare ettim bunca sene.
Birde fantazileri vardı.hala var yoğun bir şekilde.artik günlük hayatimizi da etkileyecek şekilde. Ve tabi ben bunu da bile bile evlendim. Anlayis gösterdim yardımcı olmaya çalıştım.sahibe köle...femdom...köle efendi gibi zirvaliklar.. başlarda çok yoğun istekler değildi.ona bu anlamda 1 saat ayirsammesela yetiyordu.artik şimdi hep istiyor.defalarca yasatmama rağmen daha fazlasını istiyor.begenmiyor yaptıklarımı.bunlarla kafayı bozdu.
Daha da kötüsü artik bir es bi koca olduğunu unuttu.aramizdaki cinsellik bitti.beni duygusal anlamda istediğini arzuladığını sanmıyorum.zaten böyle bir yaklaşımı da yok.ben yaklaşırsam ayda yılda bir o şekilde .oda zaten çoğunlukla hüsranla bitiyor benim icin.onu zorlandığım icin kendimi kötü hissediyorum.
Yaşım 33.cinsellik olmadan bu şekilde ne kadar sürdürebilirim bilmiyorum.
Ikiz kızlarımız var 20 aylıklar.onlarin hatrına surdurmak istiyorum bu evliliği ama çok mutsuzum.cinsellik olmasın bosver diyorum.gunluk hayatta da geçimsiz gıcık bir insan.en basitinden kizlari yanlız çıkaramadığım icin dışarı birlikte cikartalim diyorum.hayir diyor.ben ona fantazilerini yasatmadigim icin çıkmıyor mesela.bunun gibi bir sürü şeye yasatirsan yaparim gibi.şart koşuyor.yardimci olmuyor.cocuklarla ilgilenmiyor vs.
Bana gelince bir kamu kurumunda çalışıyorum.ekonomik kaygım pek yok ama boşanmaktan çok korkuyorum.yanliz yabancı bir şehirde iki çocukla cesaret edemiyorum.kendim yapı olarak sessiz sakin bir insanım.çekingen bir yapım var.tek basima.iki çocukla nasıl ayakta kalırım bilmiyorum.bosanmam gerektiğini biliyorum ama cesaretim yok.ayrica toplum baskısından da çok cekiniyorum.bosanma surecinden de korkuyorum.napicam biliyorum.
cocuklar doğduğundan beri huzursusuz.defalarca denedim.onada yardımcı olmaya çalıştım ama olmuyor.
lütfen dertlesmeye çok ihtiyacım var beni anlamaya çalışırsanız sevinirim.
Öncelikle Allah yardımcın olsun ablam küçücük yaşımla size akıl vermeye kalkışamam biliyorum ama üzüldüm şuan okuyunca yazdıklarınızı icimden yazmak geldi bu yüzdende kala alırsınız almazsınız o size kalmış
Ayrılmayın derim bu hayatta tek başına kadın olmak çok zor babamla annem benim şuan ayrılar babam annemi aldattı annemde abimle bize bakmak için çok çalıştı bakıcılık yaptı temizliğe gitti kaç sene önce bunları yaptığı halde eve para yetmezdi hele şuan bu zamanda 100 TL'nin eski 1 TL den farkı yok bence eşinize bir göz dağı verin korktun yetmezse aileniz varsa eğer onlara derdinizi anlatın onlar konuşsun tabi herşeyi anlatmayın ilgi göstermiyor sevmiyor artık diyin gene yetmezse bı piskolaga gidin ne yapabilirim eşim hakkında diye sorun en son olmazsa namaz kılmıyorsaniz kılmaya başla abla Rabbimden sadece yardim isteseniz pişman olmasını iyi bir eş olmasını isteseniz elbet Rabbim edilen duayı geri çevirmez kabul edecektir helede iki çocuğunuz var onlar için katlaniyorsaniz duanızı kabul etmez mi

Ben doğumlardan sonra normal olanına bile katlanamıyorum bazen bir de sapkın sapkın işler.. nasıl kabul ettiniz bunu?? Kızlar da büyüyor artık ve eşiniz bu durumu içselleştirmiş günlük hayatının rutini olarak yaşıyor. Acil tedavi olması lazım!
Kesinlikle haklisiniz.bende diyorum ama tedaviyi kabul etmiyor.ona göre ortada sorun bile yok herşey benim abartmam. O şeker gibi adam ben yonlendiremiyorum.onun gibisini nerde bulcam.gozu dışarda değil.herseyi benden istiyo ne guzel.daha ne istiyorum.ickisi kumarı yok.siddet yok.bana rahat batıyor. Onun düşüncesi bu.

Kesinlikle haklisiniz.bende diyorum ama tedaviyi kabul etmiyor.ona göre ortada sorun bile yok herşey benim abartmam. O şeker gibi adam ben yonlendiremiyorum.onun gibisini nerde bulcam.gozu dışarda değil.herseyi benden istiyo ne guzel.daha ne istiyorum.ickisi kumarı yok.siddet yok.bana rahat batıyor. Onun düşüncesi bu.
Zaten kendinin farkında olsa şu sapkınlığı yaşamak istemez. He ikiniz de istersiniz o ayrı fakat siz istemiyorken dayatması bile normal olmadığını gösteriyor. Bunun için tedavi görmezse ayrılacağınızı söyleseniz yine de adım atmaz mı denemez mi? Böyle ömür geçmez ya 😑

Öncelikle Allah yardımcın olsun ablam küçücük yaşımla size akıl vermeye kalkışamam biliyorum ama üzüldüm şuan okuyunca yazdıklarınızı icimden yazmak geldi bu yüzdende kala alırsınız almazsınız o size kalmış
Ayrılmayın derim bu hayatta tek başına kadın olmak çok zor babamla annem benim şuan ayrılar babam annemi aldattı annemde abimle bize bakmak için çok çalıştı bakıcılık yaptı temizliğe gitti kaç sene önce bunları yaptığı halde eve para yetmezdi hele şuan bu zamanda 100 TL'nin eski 1 TL den farkı yok bence eşinize bir göz dağı verin korktun yetmezse aileniz varsa eğer onlara derdinizi anlatın onlar konuşsun tabi herşeyi anlatmayın ilgi göstermiyor sevmiyor artık diyin gene yetmezse bı piskolaga gidin ne yapabilirim eşim hakkında diye sorun en son olmazsa namaz kılmıyorsaniz kılmaya başla abla Rabbimden sadece yardim isteseniz pişman olmasını iyi bir eş olmasını isteseniz elbet Rabbim edilen duayı geri çevirmez kabul edecektir helede iki çocuğunuz var onlar için katlaniyorsaniz duanızı kabul etmez mi
Ah canim benim ne guzel anlatmışsın.kalee almamak ne demek okurken ağladım bile.o kadar sıkıntı çektim ki evliliğim boyunca.onun psikolojik rahatsizlikla4indan dolayı artı ekonomik sıkıntı aileler vs neler neler yaşadım katlandım.ustune çocuk olmadi kaç sene ona üzüldüm.tam şimdi dünya tatlısı çocuklarımız var.ekonomik olarak rahatladık.huzura ereceğiz.bu saçmalıklarla uğraşıyorum.inan ki bak o günleri düşünerek sabrediyorum aklı başına gelir diye ama artık umudum kalmadi

Zaten kendinin farkında olsa şu sapkınlığı yaşamak istemez. He ikiniz de istersiniz o ayrı fakat siz istemiyorken dayatması bile normal olmadığını gösteriyor. Bunun için tedavi görmezse ayrılacağınızı söyleseniz yine de adım atmaz mı denemez mi? Böyle ömür geçmez ya 😑
Evet bende tedavi olması icin direticem.buyuk ihtimal kabul etmeyecek.bir aile dostumuz var yaşca büyük bizden ona biraz bu konuyu açıp konuşmasını isteyeceğim bizimkiyle.daha da olmadi zaten yapacak bişeyim yok.sona yaklasiyoruz

Herkese iyi geceler.nerden nasıl başlasam bilemiyorum.defalarca buraya yazmayı düşündüm ama hep vazgeçtim.alacagim cvplari da az cok tahmin ediyorum. Ama çok büyük bir çıkmazdayım ve kimseyle konuşamıyorum.
8 yıllık evliliğim var.severek evlendik.esim psikolojik rahatsızlıkları olan bir insandı.aslinda onu çok tanımadan evlendim göremedim yada aşktan gözü kör olmak derler ya farkedemedim.degistiririm sandım.olmadi neyse bunları bir şekilde idare ettim bunca sene.
Birde fantazileri vardı.hala var yoğun bir şekilde.artik günlük hayatimizi da etkileyecek şekilde. Ve tabi ben bunu da bile bile evlendim. Anlayis gösterdim yardımcı olmaya çalıştım.sahibe köle...femdom...köle efendi gibi zirvaliklar.. başlarda çok yoğun istekler değildi.ona bu anlamda 1 saat ayirsammesela yetiyordu.artik şimdi hep istiyor.defalarca yasatmama rağmen daha fazlasını istiyor.begenmiyor yaptıklarımı.bunlarla kafayı bozdu.
Daha da kötüsü artik bir es bi koca olduğunu unuttu.aramizdaki cinsellik bitti.beni duygusal anlamda istediğini arzuladığını sanmıyorum.zaten böyle bir yaklaşımı da yok.ben yaklaşırsam ayda yılda bir o şekilde .oda zaten çoğunlukla hüsranla bitiyor benim icin.onu zorlandığım icin kendimi kötü hissediyorum.
Ikiz kızlarımız var 20 aylıklar.onlarin hatrına surdurmak istiyorum bu evliliği ama çok mutsuzum.cinsellik olmasın bosver diyorum.gunluk hayatta da geçimsiz gıcık bir insan.en basitinden kizlari yanlız çıkaramadığım icin dışarı birlikte cikartalim diyorum.hayir diyor.ben ona fantazilerini yasatmadigim icin çıkmıyor mesela.bunun gibi bir sürü şeye yasatirsan yaparim gibi.şart koşuyor.yardimci olmuyor.cocuklarla ilgilenmiyor vs.
Bana gelince bir kamu kurumunda çalışıyorum.ekonomik kaygım pek yok ama boşanmaktan çok korkuyorum.yanliz yabancı bir şehirde iki çocukla cesaret edemiyorum.kendim yapı olarak sessiz sakin bir insanım.çekingen bir yapım var.tek basima.iki çocukla nasıl ayakta kalırım bilmiyorum.bosanmam gerektiğini biliyorum ama cesaretim yok.ayrica toplum baskısından da çok cekiniyorum.bosanma surecinden de korkuyorum.napicam biliyorum.
cocuklar doğduğundan beri huzursusuz.defalarca denedim.onada yardımcı olmaya çalıştım ama olmuyor.
Zamanla yenileri de olur başka başka şeyler de ister bu tipler.. yazık ...

Fendom nedir diye googleye sordum.ben daha neler öğreneceğim acaba bu siteden,herneyse konu sahibi bende cinsel acidan pek iyi olmadığım icin seni cok iyi anlıyorum :) ayda yilda olan bir iliski, birde fendom dese fentomuna sctrma derdim.yada bukadar merakliysa kolem olmaya fentomu ev işlerine cevirirdim.git bulasiklari yika ayakkabimi sil ps köle derdim 🙆

Sahibe köle olayları fantezi değil bana göre. Bir çeşit hastalık gibi bir sey rezalet resmen. Geçenlerde Twitter da gördüm. Kadının biri soyulmuş. Adam vurmuş tasmayı boynuna sigarasının küllüğünü kadının ağzına bosaltıyordu.

Yada bahsettiğiniz bdsm mi? Bilemedim. Tövbe tövbe hadi istemiyorsunuz bide adamın gözü Twitter gibi mecralara kayarsa oralarda arayışa geçerse yandın. Çeşit çeşit sürüyle her yerdeler.

Bence bu fantezi olaylarının dereceleri var ya. Cinsellik yaşarken karşıdakine psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamayacak şekilde olanları ufak oyun, heyecandır gibi düşünüyorum.

Anladığım kadarıyla sizin eşiniz bunu günlük hayatına da yansıtarak uç boyutlarda yaşıyor. Muhtemelen de mazoşist. Böyle bir ilişkide mutlu kalabilmeniz için sizin de aynı şeylerden hoşlanmanız hatta belki de bir derece sadist eğilimli olmanız lazım. Tek çare psikoterapi gibi duruyor ama adam kabul eder mi bilmiyorum.

Kabul etmiyorsa da ben bu bekar halimle boşanmak dışında bir çözüm göremedim. Hem siz istemiyorsunuz ki bence haklısınız, hem çocuklarınız şimdi anlamıyor ama eşinizin istekleri yatak odasında kalmadığı için büyüdüklerinde muhakkak bir şeyleri fark edecekler.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sizin ve çocuklarınızın adına üzüldüm.
Eşinizin fantezi sınırı dozunu aştığı için tedavi olmak zorunda ama tedaviye niyeti olmayan insan belli ki.
Hayattan heyecan almayan,hayal kurmayı çok seven,çocukluktan itibaren istediği hayatı yasayamamis insanlar hayallere sığınıp bir süre sonra buna bağımlı hale gelirler. Bunu hayatının her alanına veya mahremine uygularlar. Bir sure sonra ise mutluluk kaynağı olarak görüp doz arttırımı isterler. Yılda 1/2 defa olsa makul gorulebilecek bir durum fantezi olarak adlandırılabilse de günluk haftalık vs. şeklinde olunca hastalık olarak nitelendirilmeye başlanır. İki kız çocuğunuz var yanlış okumadiysam bugün bu istekleri kabul ederseniz yarın veya yıllar sonra çocuklarınız üzerinde fantezi kurmayacaginin garantisini kimse veremez ya bir şekilde izah edip psikolağa gidiniz. Yada farklı alternatifler deneyiniz cinsellik anlamında. Boşanmaktan neden korkuyorsunuz?

Ya fendom yazıp google a baktım az cok neler isteyebilir kafamda oluşsun diye. Tüylerim diken diken oldu. Bu kadar rahatsız olup boşanma düşünür halde geldiysen uçuk istekler noktasına gelmişsiniz.
Insan bir yerden sonra kişiliğine, anneliğine yakıştıramaz.
Cok zor.
Bence acik açık konuşun. Ya tedavi ol bizimle ol. Ya da kendi sapkinliklarina uyacak bir kadin bulman için özgür ol bosanalim.
Boyle cinsel fantezileri kafayı yedirecek düzeyde olsan tipler cocuk sahibi olmamalı yahu. Küçük cocukla yatak gören sırtım iki dkya uyku moduna geciyor. Duz cinsellik yaşasak aferin bize diyoruz.

Kuzum eşinin "efendi/köle" rollerinden hoşlandığını söylüyorsun .Adama kendi çocuklarına baktıramıyor ...parka götürmesini bile sağlayamıyorsan efendi sen olamazsın.Sanırım eşin sahip durumunda .Bu durum ancak sen
"köle" olmaktan sıkılınca bitecek .Bu adamdan çocuk sahibi olmaya nasıl cesaret ettin o da ayrı konu 🙄

Fantezi derken cinsel Fantezi sanırım. Eski eşimle aldattığı için boşandık. Sizin aksinize benim ekonomik kaygım vardı, çevre baskısı emin olun sizin yaşadığınız küçük yerden daha fazlaydı. O da çocukla ilgilenmiyordu. bana şunu yaparsan çocuğu dışarı çıkarırım VS gibi şart koşuyordu. Boşandıktan sonra tamamen hayatımızdan defoldu. Hep Şemsin sözünü ışık tuttum yoluma nerden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? Çok şükür, Rabbim kalbime onun yaptıpı herşeyin serinliğini verdi. Hayatıma bakıyorum, iş buldum kızım ana okuluna başladı. Mesela 8 senelik evliliğim boyunca gülmediğim kadar 2 aydır güldüğümü fark ettim. Kızım da artık mutlu çünkü ben huzurluyum artık. O toksik insandan tamamen uzaklaşınca kendime geldiğimi fark ettim. Cesaretli olun. Kızlarınız için en azından. Anneye değer verilmeyen bir ailede büyüyünce düşünün gelecekleri nasıl olacak? Allah yar ve yardımcınız olsun başka ne diyeyim bilemedim.

Sadece filmlerde falan olur sanıyordum şok geçirdim Allah yardımcınız olsun özellikle o çocuklarınız için bir an önce cesaret edin kurtulun daha dün gördüm bir tane kadın bir programdan ünlü olmuş kadın kendi öz babası torununu istismar etmiş yıllarca kız anlatamamış en sonunda beynininden rahatsizlanip beyin kanaması geçirmiş şimdi kız hastanede yaşam savaşı veriyor Allah korusun bu tarz birinden her şey beklenir yavrularınızı riske atmayın nolur Allah yardımcınız olsun kadınlar çok güçlüdür hele ki siz annesiniz onlar için yapamacaginiz sey yoktur muhakkak hakkında hayırlısı olsun 😔

Fendom nedir diye googleye sordum.ben daha neler öğreneceğim acaba bu siteden,herneyse konu sahibi bende cinsel acidan pek iyi olmadığım icin seni cok iyi anlıyorum :) ayda yilda olan bir iliski, birde fendom dese fentomuna sctrma derdim.yada bukadar merakliysa kolem olmaya fentomu ev işlerine cevirirdim.git bulasiklari yika ayakkabimi sil ps köle derdim 🙆
Ömrümde ilk defa duydum bende bakmaya korkuyorum 😂

Sizin zaten kocanız yok hanımefendi, siz tek başına bütün sorumlulukların altına girmişsiniz zaten. Hayır sizin gibi kadınları anlamıyorum ben, zaten bekar gibisiniz şimdi de, altı üstü bir imza tamamlanacak yani.

Back
X