Size saygı duyuyorum ama bir anne olarak o çocukları bu adamla babasıymış filan önemsemem aynı evde büyütmem çünkü burada yatan sebep fantezi filan değil , fantezi ayda yılda bir olacak birseydir hadi tadında bırakılması gereken ama böyle bir adam bu kadar sapkınken ne kızımı ne de oğlumu onunla büyütmem,çocuklar herşeye şahit olabilir bilginizde olsun . 2.konu bosanmama konunuz ,kendi ayakları üzerinde durabilen ister okumuş ister okumamış ama maddi olanaklarını sağlayan herkes neden çekinir boşanmaktan bunu da anlamış değilim ? 2.5senelik evliyim ,8 senelik beraberliğim var eşimle ,annem okumuş bir kadın değil ama kendi cocuklarini kendi buyutmus bir kadın çok genç yaşta babamı kaybettik vs ama dünyaya yere sağlam basan bir kadın ,eşimle evlendim daha 1 sene olmadan bir sürü kendi ailesinin baskıcı zorba yapisindan ötürü sorunlar yaşadık kaldı ki çok severek evlendim ,benim gücüm yoktu o zamanlar psikolojik olarak zayıfmışım ama annem her seferinden bana bosanmam için resmen yalvardı ,ne elalemi düşündü ne kimseyi aylarca yalvardı yakardı boşan gelip alayım bak herşey daha güzel olacak vs diye. Ben bir şans verdim evliliğim yeni diye eşimle güzelce konuştum ve çok Şükür düzeldi o olaylardan sonra çünkü annemin gerçekten beni ona yar etmeyeceginin farkında ayrilacagimizi anlamıştı . Ha ne var şuan evet şans verdigime pişman değilim ama şuan aynı durumu yaşasam kaldı ki hamileyim ,o zaman yeni evli idim doğrudan bosanirim. Çünkü hiç kimse bu kadar geniş olanaklara sahip olmamalı,defaten şans verilip boşa zamanla ugrasilip hem kendini hemde cocugunu uçuruma iğrenç bir psikolojiyle buyutmemeli . Siz yıllarca bu adamın bu tarz sacmaliklarini yasamissiniz ,elinizde maddi gücünüz de var neyi bekliyorsunuz Allah aşkına ? Beni düşünmeyen aileyi ne aile sayarım ne bişey ? Burada bu konulara denk gelince anneme binlerce kere hayranlığım artıyor . Yapmayın çocuklarınızı karanlığa atmayın