Merhaba canm akşam akşam üzuldum şuan ne kadar çaresiz kirgin cikmaz sokakta oldugunu az çok tahmin ediyorum. Biz burda sana çok tavsiye verebiliriz ama sen iç sesini dinlesen en iyisi olucak. Bunlar zor şeyler artik bir anne ve babasiniz hersey bir siniri vardir, konuşmaya caliştinmi? Senin ne istediğini de önemli veya önemsiz mi onun için? Önce sen ve çocuklar ne kadar onemlisiniz onun için? Sizi kaybetmekten korkuyor mu? Ilaç vs tedavi kabul etmiyor mu? Büyük ihrimal direnmişsinidr simdiye kdr fakat herzaman biz kadinlar fedakarlik yapiyoruz o kadsr cok yapiyoruz ki karsimizdaki aslinda nasl bize davranicagana ogretiyoruz. Biraz rest mi ceksen gozunu mu korkutsan? Evet ben olsam once evlilligimi kurtarmaya çalişirim iki evladin var. Bazen psikolojik sorunlarimiz bizi sağlikli ve duygusal düşunmeye engeliyor belki onun sorunu de o sekilde anladigim kadar ninfomanlik vardir ve bu da bir ilac ve psikoterapi ile minimuma indirilebilecek birseydir. Bence bi dene ama cok ta ezdirme kendini tek bir hayatin var bir omur gecmemeli uzulerek geriye baktiginda pişmanlik duyucagana dwha çok gençsin bide umarim doguru karari verirsin keşkelerin hiç olmasin. Ama canini sıkma herßeyin bi hayir vardir bebelerin daha çok küçük mutlu annelerine ihtiyaclari var unutma canm