- Konu Sahibi GUNCICEK2007
-
merhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimle ilgili 1 yaşında bebeğim var hamileyken eşimin facebookta sahte kimlik açıp kızlarla konuştuğunu öğrendim ve yıkıldım yeminler etti bir daha olmayacak dedi. Bana söz verdiği gibi bir süre internette takılmadı olsa bile benim yanımdaydı. Ben yaşanılanları unuttuktan sonra tekrar yakaladım aynı adresle konuşmalarını okudum yine perişan oldum. Yine yeminler etti nitekim bunu 3 kez tekrarladı. Şimdi o adresi birlikte kapattık şifresini ben değiştirdim. Onu affedemiyorum çok sevsemde hep uzak duruyorum 3 yıldır evliyiz ilk 2 yıl gibi değil evliliğimiz unutamıyorum ayrılığıda düşünemiyorum ne yapmalıyım.. BENİM O'NA GÜVENİM KALMADIeşimin bir güzel yanı var akşam işten çıkar eve gelir bensiz hiç bir yere gittiğini bilmem bunlarıda can sıkıntısından yaptığını söylüyor anlayamıyorum ((
merhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimle ilgili 1 yaşında bebeğim var hamileyken eşimin facebookta sahte kimlik açıp kızlarla konuştuğunu öğrendim ve yıkıldım yeminler etti bir daha olmayacak dedi. Bana söz verdiği gibi bir süre internette takılmadı olsa bile benim yanımdaydı. Ben yaşanılanları unuttuktan sonra tekrar yakaladım aynı adresle konuşmalarını okudum yine perişan oldum. Yine yeminler etti nitekim bunu 3 kez tekrarladı. Şimdi o adresi birlikte kapattık şifresini ben değiştirdim. Onu affedemiyorum çok sevsemde hep uzak duruyorum 3 yıldır evliyiz ilk 2 yıl gibi değil evliliğimiz unutamıyorum ayrılığıda düşünemiyorum ne yapmalıyım.. BENİM O'NA GÜVENİM KALMADIeşimin bir güzel yanı var akşam işten çıkar eve gelir bensiz hiç bir yere gittiğini bilmem bunlarıda can sıkıntısından yaptığını söylüyor anlayamıyorum ((
merhaba arkadaşlar,
Sizi çok iyi anlıyorum. Ayrılmak istemiyorsanız ama onu affedemiyorsanız da eşinizi de takın kolunuza doğruca aile terapistine gidin. Bu durumda size en iyi o yardım eder. Hem göründüğü kadarıyla (Tekrarladığı için) eşinizin bir bağlanma sorunu v.s. birsey olabilir. Bu da tedavi edilir bu vesile ile sizde huzurlu yuvanıza kavuşursunuz....
Bencede bağlanma sorunu var ki kendiside böyle söylüyor bekarken alışmış malesefseni aldatmıyorum bu aldatma değil diyor sonuçta biriyle görüşmüyorum diyor sadece sanal ((( ama ilerde görüşmeyeceği ne malum bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?