Bana yardım edin çok mutsuzum :(

GUNCICEK2007

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
2
0
6
İstanbul
merhaba arkadaşlar,

Benim sıkıntım eşimle ilgili 1 yaşında bebeğim var hamileyken eşimin facebookta sahte kimlik açıp kızlarla konuştuğunu öğrendim ve yıkıldım yeminler etti bir daha olmayacak dedi. Bana söz verdiği gibi bir süre internette takılmadı olsa bile benim yanımdaydı. Ben yaşanılanları unuttuktan sonra tekrar yakaladım aynı adresle konuşmalarını okudum yine perişan oldum. Yine yeminler etti nitekim bunu 3 kez tekrarladı. Şimdi o adresi birlikte kapattık şifresini ben değiştirdim. Onu affedemiyorum çok sevsemde hep uzak duruyorum 3 yıldır evliyiz ilk 2 yıl gibi değil evliliğimiz unutamıyorum ayrılığıda düşünemiyorum ne yapmalıyım.. BENİM O'NA GÜVENİM KALMADI :( eşimin bir güzel yanı var akşam işten çıkar eve gelir bensiz hiç bir yere gittiğini bilmem bunlarıda can sıkıntısından yaptığını söylüyor anlayamıyorum:(((

merhaba arkadaşlar,

Benim sıkıntım eşimle ilgili 1 yaşında bebeğim var hamileyken eşimin facebookta sahte kimlik açıp kızlarla konuştuğunu öğrendim ve yıkıldım yeminler etti bir daha olmayacak dedi. Bana söz verdiği gibi bir süre internette takılmadı olsa bile benim yanımdaydı. Ben yaşanılanları unuttuktan sonra tekrar yakaladım aynı adresle konuşmalarını okudum yine perişan oldum. Yine yeminler etti nitekim bunu 3 kez tekrarladı. Şimdi o adresi birlikte kapattık şifresini ben değiştirdim. Onu affedemiyorum çok sevsemde hep uzak duruyorum 3 yıldır evliyiz ilk 2 yıl gibi değil evliliğimiz unutamıyorum ayrılığıda düşünemiyorum ne yapmalıyım.. BENİM O'NA GÜVENİM KALMADI :( eşimin bir güzel yanı var akşam işten çıkar eve gelir bensiz hiç bir yere gittiğini bilmem bunlarıda can sıkıntısından yaptığını söylüyor anlayamıyorum:(((

karmasik bir durum.. cogu erkek yapiyor böyle seyler.. erkekler maymun ictahli oldugu icin gözleri hep disarida oluyor.. bence tekrar güvenmeyi dene ve onunla kesinlikle böyle birseyin birdaha olmamasi icin konus ona göre adimlarini atsin..

Sen ona şans vermişsin eğer akıllı olsaydı yakalandıktan sonra bir daha asla yapmazdı. Bu durumda güveninin sarsılması çok normal, bunları tekrar yapabileceğini düşünüyorsun. Bence de bu evliliği bozacak kadar ileri bir durum değil ama bana kalırsa sen bir şekilde tepkini göster, eğer göstermezsen işi ilerletebilir. Ama bunu kavga ortamı yaratacak şekilde yapma bence ama soğuduğunu güveninin kırıldığını ve üzüldüğünü belli et. Sonuçta senin de canın sıkılabilir sen de başka erkeklerle yazışabilirdin o zaman onun tepkisi nasıl olurdu? Sevgi, saygı bir tarafa, insanlar birbirlerini sevmeseler bile güvenmek isterler, bir insanın güveni kırıldıktan sonra tamir etmek çok güç. O andan sonra her fırsatta şüphe ile için içini yer hak veriyorum

ahh ahhh biz kadınlar hiç akıllanmayız... Size tek bir soru sorucam. Eşinizin yaptıklarını sizin eşinize yaptığınızı farz edelim. Sizi aynı şekilde affeder iyi yönlerinizi görmeye çalışırmıydı acaba...

Nefret ediyorum erkeklerin bu huyundan bir şeyi elde edince değeri kalmamış derler ya aynen öyle. 1 tane neyine yetmiyor. Bak canım al karşına konuş anlaşılan eşin seni zayıf ve kendine mecbur sandığı için ikinciyi yapma cesareti buluyor. "Bak bir daha yaparsan boşanırım ben sana çok şans verdim bundan sonra şansın yok! bizi çok seviyorsan kendi şansını kendin üret" de. Bir dahada konuyu açma ve umursama eşini birdahada yaparsa kalk bi valiz al eşinin kıyafetlerini doldur "kalk gidiyorsun" de. "Birde benmi gidecektim yürü ananın evine anan uğraşsın ergen oğluyla" de :47: canını sıkma bak senin düşündüğün kadar eşin düşünüyormu acaba. bundan sonra sen umursama o düşünsün !

bu olayların tek açıklaması sıkılmak öyle mi?
bana göre erkeklere "bende aynısını yapsam" demek çok tehlikeli, her ne kadar erkekler bu işlere çok daha yatkın olsa eşlerini böyle bir işin içinde düşünmek onları çıldırtabilir. eşini sen daha iyi tanıyorsun. o yüzden böyle bir ifade kullanacaksan iyi düşün derim ben.
eşinle otur konuş, böyle birşey yaptığından dolayı, kırılan gururun ve onurun ve güven sorunundan bahset. evlilikte güven sarsılırsa saygının da ortadan kalkacağını anlat, kötü bir dönemde olduğunuzu anlat.
senin yerinde olsam eşimi "sıkıldığında" internette oynayabileceği oyunlardan bahsederdim.
madem mesele sadece "sıkılmak" oyun oynasın, tanımadığı kişiler ile sohbet etmesin

merhaba arkadaşlar,

Sizi çok iyi anlıyorum. Ayrılmak istemiyorsanız ama onu affedemiyorsanız da eşinizi de takın kolunuza doğruca aile terapistine gidin. Bu durumda size en iyi o yardım eder. Hem göründüğü kadarıyla (Tekrarladığı için) eşinizin bir bağlanma sorunu v.s. birsey olabilir. Bu da tedavi edilir bu vesile ile sizde huzurlu yuvanıza kavuşursunuz....

merhaba arkadaşlar,

Bir adam yedisinde neyse yetmişinde de odur!
"Can sıkıntısı" demiş sana ama bu can sıkıntısı değil...
"Onu affedemiyorum çok sevsemde hep uzak duruyorum 3 yıldır evliyiz ilk 2 yıl gibi değil evliliğimiz unutamıyorum ayrılığıda düşünemiyorum ne yapmalıyım" demişsin ya canım...
Kısas yapacaksın...
Hesap aç...
Aynısını yap..

Zamanla affet eşini de...
Mutlu olun...

Sizi çok iyi anlıyorum. Ayrılmak istemiyorsanız ama onu affedemiyorsanız da eşinizi de takın kolunuza doğruca aile terapistine gidin. Bu durumda size en iyi o yardım eder. Hem göründüğü kadarıyla (Tekrarladığı için) eşinizin bir bağlanma sorunu v.s. birsey olabilir. Bu da tedavi edilir bu vesile ile sizde huzurlu yuvanıza kavuşursunuz....

Bencede bağlanma sorunu var ki kendiside böyle söylüyor bekarken alışmış malesef:( seni aldatmıyorum bu aldatma değil diyor sonuçta biriyle görüşmüyorum diyor sadece sanal :(((( ama ilerde görüşmeyeceği ne malum bilemiyorum..

Bencede bağlanma sorunu var ki kendiside böyle söylüyor bekarken alışmış malesef:( seni aldatmıyorum bu aldatma değil diyor sonuçta biriyle görüşmüyorum diyor sadece sanal :(((( ama ilerde görüşmeyeceği ne malum bilemiyorum..

Mantıklı bir insan Böyle bir savunma yapmaz. Eşinizin yaptığı aldatmaya girer ve bunu tekrarlaması da tedavi edilmesini gerektiğini gösteriri bence. Kendisini değiştirmek herseyi düzeltmek isterse sizinle aile danışmanına gelebilir dediğim gibi. Dilerim hersey düzelir sizin için...

Bu arada belki aranızdaki heyecan bitmiş eşiniz de heyecan peşinden koşuyor olabilir mi? Bir yenilenme sürecine girerseniz o zaman belki siz de bir umutla yeniden eşinize daha özenli yaklasabılırsınız. (bilmiyorum belki suanda da oylesınızdır bunlar sadece sahsı tahmınlerım)

Son düzenleme:
sizde biliyorsunuz ki evli insanlar can sIkintisinda böyle seyler yapmazlar
ve size geüvenmiyorum diyorsunuz
hayatiniz boyunca süpheyle yasayacaksiniz
farkinda misiniz?
evlilikte en önemli sey hatta sevgidende önemli olan seyi yitirmissiniz
esinizde bir kere affettiginiz icin ilk firsatta yine birsey yapacak
iyi düsünün

İnan çok üzücü sinir bozucu bir durum..Ama insan ister istemez soğuyor eşinden.Tecrübeli olsa yakalanmazdı sanırım eşiniz saf biraz evede saatinde geliyorsa doğru söylüyordur sadece konuşuyordur.KOnuşmaları okudum dediniz özel olmazsa randevu falan verilmişmi ? Bence Son şansı verin ama bu defa çok kararlı olun:ssz:

Siz nasil esinizin baskalariyka yazismasina tahammul edilebilir biseymis gibi bakip aksam eve geliyor vs diyerek ortersiniz ne igrenc biseydir .bebeginiz var onla ilgilensin cani sikiliyorsa...yeminini tutmayan erkek nekdr sana guven verebilirki adam
Yalanci
Pis dusunceli
Cinsel yada kadinlara bakisinda sorunlari var...pis dusunceli cunku bayanlari sahte hesapla oyaliyor...evlilik bu degil arkadasim bu kadr mide kaldirici olmamali tabii aksam eve gelicek oldu bide ggelmesin.saglikli dusunmelisin bence guvenmedigin adamla nasil gider bilemiyorm alah yardimcin olsun allah basima vermesin

Back
X