BANA YARDİM EDİN FİKİR VERİN LUTFEN

Önceliğiniz boşanmadan önce iş bulmak olmalı, en acil olarak yarim gun evlere temizliğe gitseniz, merdiven silmek, çaycılık ahçılık bu tarz işler yapamaz mısınız bebeginiz kaç aylık siz işteyken eşiniz ona baksa bakıcı parası vermemiz olursunuz, cevrenizde yaşlı insanlar vardır onlar icin bakıcılık vb. bir iş de bulabilirsiniz hem bebeğinizi de yanınızda götürebilirsiniz son olarak belediyeye kaymakamlığa hem iş için hem yardım için başvuru yapın çocuk parası vs. alabilirsiniz belki

Merhaba arkadaşlar 40 yasinda sürpriz bir hamilelikle 2,baharimi yaşayacağımı zannederken eşim işten ayrıldı ve uzun zamandır iş bulamıyor , psikolojisi bozuldu ve biz şuan hiç iyi durumda değiliz ,bir bebeğim ve unide okuyan cocugum var gidecek yerimde yok ,boşanmayı düşünüyorum çünkü birbirimizi korkunç yiprattik ,para yok ,pul yok ,gidecek yer yok bir bebekle nasıl iş bulacağım ve en az 100 yere başvuru yaptım kimse 35 yaş üstü personel alımı yapmiyor ,şaşırdım kaldım..Bana dua edin lütfen . Eşimle konuştuk artık ikimizde kabullendik ama bebekle nasıl yapacağım yol gösterin bana
boşanıp, bugününüde arama sonra...herşey niyet edilirse düzeltilir, yuvanı yıkma...

Merhaba arkadaşlar 40 yasinda sürpriz bir hamilelikle 2,baharimi yaşayacağımı zannederken eşim işten ayrıldı ve uzun zamandır iş bulamıyor , psikolojisi bozuldu ve biz şuan hiç iyi durumda değiliz ,bir bebeğim ve unide okuyan cocugum var gidecek yerimde yok ,boşanmayı düşünüyorum çünkü birbirimizi korkunç yiprattik ,para yok ,pul yok ,gidecek yer yok bir bebekle nasıl iş bulacağım ve en az 100 yere başvuru yaptım kimse 35 yaş üstü personel alımı yapmiyor ,şaşırdım kaldım..Bana dua edin lütfen . Eşimle konuştuk artık ikimizde kabullendik ama bebekle nasıl yapacağım yol gösterin bana
bir evde bakıcılık işi yapabilirsin...

Back
X